2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pıfffffffffff püffffffffffff
ne bu durgunluk pıffffffffffff
ben de çıkayım bariiii
herkeslere iiii akşamlar
bol keyifleriniz olsun

pıfffffffffff püffffffffffff
ne bu durgunluk pıffffffffffff
ben de çıkayım bariiii
herkeslere iiii akşamlar
bol keyifleriniz olsun

Gecmisi okuyup gelene kadar gitmissin yarin sabah okursun belki.
Isim tavsiyelerinde bulunmuslar. Bende bir tane tavsiye ediyim dedim
YAMAC.........

iyi akşamlar kızlar.geçmişi pek okuyamıyorum. bu yüzden ayşegül çelik bebek cinsiyeti kesinleştimi bileniniz varsa yazsın lütfen.onu çok merak ediyodum.:89:

yarın randevum var sabah erkenden kalkıp gideceğim uzak malum.çok gerginm çok

sevgili bacilarim ve onlarin minik elli minik ayakli melekleri nasillar bugun? gecen gun bebegimin ayaklarini sol kasigimda hissetmistim, inanilmasi guc ama kesin eminim kucuk ayaklarini hissettim harika bi duyguydu.. bizimki biraz tembel cok az kimildiyor:) sanirim hep uyuyor.. bu arada bugun doktorda randevum vardi ALLAHA sukur hersey yolunda bi sorun cikmadi testlerde guzel sonuc verdi.. dilerim butun bebisler sag salim dunyaya gelir; RABBIM hepsini korusun..

yarın randevum var sabah erkenden kalkıp gideceğim uzak malum.çok gerginm çok

sakın gerilmee bak ceste çok gergin gitişti bir randevusuna oğluuu kendini idrar kesesinin oraya sıkıştırmıştıı çok zor görmüşlerdi sakın sakın rahatlaa güzel bişi olcakk diye düşünnn iyi haberlerini beklioruz cnmmm cinsiyetide öğrenince kuş gibi hafifliceksin gör bak

iyiyiz canım biz.çok sevindim senin adına bende hisetmek istiyorum artık sonuçlarında iyi çıkmış maşallah

iyiyiz canım biz.çok sevindim senin adına bende hisetmek istiyorum artık sonuçlarında iyi çıkmış maşallah

ben 18 haftaya girdikten sonra hissettim canim, bide o kadar cok buyuk bisi bekleme hafif bi kimildama oluyor:) fark edilmesi zor yani.. onumuzdeki hafta sonlarina dogru hissedersin bence

selam yoldaşlarımm nasılsınız 2gundur gıremedım ozledım sızlerı yaaa ....yıgenımı teslım ettım wee geldım artık özgurummmama ewım sessız ozledım onusızler nasılsınızz?dun annemde kaldım bu sabah ablam umreden geldım ordaydım yenı ewe geldım we hemen sıze kostum yaa hep aklım burdaydı hemn ewe gıtsemde kawussam dıyee

canım hoşgeldin ne güzel kavuşmuşsunuz.bebişin yeri çok bellidir şimdi ev ne kadar sessiz geliyordur neyse sabredin 4 ay sonra hiç kesilmicek o ses inşallah bizde seni merak ettik ama tahmin ettik ablanla olduğunu

canım hoşgeldin ne güzel kavuşmuşsunuz.bebişin yeri çok bellidir şimdi ev ne kadar sessiz geliyordur neyse sabredin 4 ay sonra hiç kesilmicek o ses inşallah bizde seni merak ettik ama tahmin ettik ablanla olduğunu

ayy canım sorma ya annesıne bı sarılması wardıkı gormelıydın hemen sattı benı esımı anne gıbısı yok bea..bugun onu oyle gorunce oglusuma daha bı baglandım we dusundum banada oylesını baglı bırı olacak muthıs bıseyy buu yaagercekten benı merak eden oldumu ayyy cok sewındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…