buldumm:) dr.kaan kocatepe uzman tvde 16. haftayla. 20. hafta arası tam 5. ay diyoo :)
şu anda 5.ayın içindesin 5 aylık değil.20 haftadan sonra da 6.ayın içine girmiş olucaksın.yani hani yeni yaşa girdiğimizde gün almak deriz ya o hesap gibi. bu karışıklıklar olduğu için zaten hep hafta söyleniyor artık.Ama büyükler hafta söyleyince anlamıyor kaç aylık diyolarlar hemen
cinsiyetini 13.haftada öğrendim erkek.bacakları açmış baya bellı oluyodu
damlacımmm biz şimdik 6.aya mı girdik yaneezaman geçtikçe bebişlere kavuşucaz diyeee çok mutlu oluyorum yaaa
evt arkadaşlar doktora göre öle uzman tvden girin isterseniz 5.ayın videosunu izleyin 16. haftayla 20. hafta olduğunu söylüyo
buldumm:) dr.kaan kocatepe uzman tvde 16. haftayla. 20. hafta arası tam 5. ay diyoo :)
yaptığım hesaplamalara göre su anda 21+5 yanı 6.ayında oluyo.iyi maşşallah baya büyümüş
damlacımmm biz şimdik 6.aya mı girdik yaneezaman geçtikçe bebişlere kavuşucaz diyeee çok mutlu oluyorum yaaa
e canım bizde sana aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz ya zaten 5.ayını 20. haftada bitiriceksin :)
canım sen 4.5 aylık hamilesin demedinmi?
hayır canım 4,5 ayı 1 hafta önce bitirmişsin ya da daha doğrusu 5.ayını 1 hafta sonra doldurucaksın dedim. İkisi de aynı şey zaten. Senin kafanı karışıran şey şu 21.haftada 6.aya giriyoruz ya 6 ayı doldurmuyoruz 6.aya giriyoruz ikisi farklı şeyler..21.haftaya 6 aylığım dersen 36.haftana da 10 aylık oldum demen gerekir.Anladın mı şimdi?
Arkadaşlar istanbulda dörtlü testi uygun yapan bir yer biliyormusunuz?
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?