2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olmazmı canım dün meloşla konuşmuştuk galiba

sagolun canımmmm..sen nasılsın gecmısı ara ara okuyorum basınmı agrıyo ıyımıısn tatlım ogluusn nasıl

ayy canım benim derdim bir bitmiyorki hamileliğin yarısını bitirdik hep sıkıntı vardı inşallah bundan sonrası çoook güzel geçer.başım ağrıyor midem bulanıyor ama oğlum iyidir galiba

ayy canım benim derdim bir bitmiyorki hamileliğin yarısını bitirdik hep sıkıntı vardı inşallah bundan sonrası çoook güzel geçer.başım ağrıyor midem bulanıyor ama oğlum iyidir galiba

oyy canım benım rabbım sıfa wersın yolu yarıladık sayılır ttalım sonucunda bunların hepsını unutturacak bı mucızeye sahıp olacagız inşş...oglusun ıyıdr sen ıyı ol yeterkıı

oyy canım benım rabbım sıfa wersın yolu yarıladık sayılır ttalım sonucunda bunların hepsını unutturacak bı mucızeye sahıp olacagız inşş...oglusun ıyıdr sen ıyı ol yeterkıı

amin canım..ee sen nasılsın anlat bakalım ablanların umresi nasıl geçmiş bizlerde gideriz inşallah bir gün

Son düzenleme:
Amin canım hepimize nice mutlu yıllara inşallaaaaaah.
cess nıce mutlu yıllara canımmm bebgınızle
melosum hersey ıstedıgın gıbı olur inş ttalımm kolay gele
bizim boyalarımız limon kokulu canım...evde boya yapılmış gibi kokmuyor...inşallah rahatsız etmez tabi...
canımm nasıl oluyo lımon kokulu cok guzel bısey ya
canımm kagıtlar super ama bende melosa katılıyorum bebk odası ıcın agır kacıyo gıbı
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo

damlaaaaaaaaaaa cok sewındım canımm nezamnn gelıyo gozun aydınn

amin canım..ee sen nasılsın anlat bakalım ablanların umresi nasıl geçmiş bizlerde gideriz inşallah bir gün

ben ıyıım canım yogun 2gun gecrdım haftasonuna kadr dınlenmeyı dusunyrmmm ..super gecmıs canım ya anlatmakla bıtıremıyolarkııı rabbım hepımıze nasıp etsınnn

arkadaşlar herkese meraba ben aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim forumu çözmeye çalışıyorum sizin sayfaya rasladım herkese iyigeceler

bu sabahki açılışı yapayım bütün gebeciklereeee ve minnoşlarınaaa günaydınlarrr efendim ve kocaman kucak dolusu sevgiler hepinize:119::119::119:

günaydın kızlar sonunda güneşi gördük hava güzel bugün inş. ısınacak artık yaza çıkıcaz yavaş yavaş. umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım yine

günaydınnnnn. geçtiğimiz günlerde rüyalarında bebeklerini ve bebeklerinin oynadığını göre arkadaşlar olmuştu. gülümseyerek okumuştum bende. 1 haftadır bebeğimi hissetmiyordum yani önceden sertlik olurdu zmman zman burda burda der eşime gösterirdim 1 haftadırda hareket omayınca tedirginleşmeye başlamıştım. dün rüyamda bebeğimin oynadığını gördüm baya yumru şeklinde bişey hareket ediyordu karnımda. uyandım eşime anlattım rüyamı. 1 haftalık tedirginliğim geçti. rabbim işaret gönderdi rahat ol diye sanırım. zaten bu rüyayı görenler 1 hafta sonra bayaa bayya hissseder oldu bebeklerini

cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyo içim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz

Günaydın herkese diyorum ve işlere güçlere dalıyorum. Çok işim var çook, çok çalışmamız lazıııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…