Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm.lar iyi akşamlar herkese :80:
yok canım yediğimden değilde sanırım fazla yiyorum,çok kiloda almadım hani...cok kılo aldınmkı canım yada yedıgın bıseymı dokunuyorkı bende yok boyle bı rahatsızlık olan warmıkı acaba
hah aynen böyle bişey,ilerki aylarda artacakmıki, naparım...bende aynı senin gibi oluyorum göbişim öyle bi geriliyor ki yemekten sonra bi derin nefes alsam ya da esnesem yırtılacak gibi oluyor sorma
ondada varmıymış benim şuan sadece kahvaltıdan sonra oluyo...iyi tek bende değilse normaldir,yırtılma hissi akşam yemeklerinden sonrada oluyo,iki ay sonra napcas yaa...bugün ceste aynısını söledi ama kahvaltı diye vurgulamadı bişi sana şişkinlik yapıor olabilirmi kahvaltıda yediğin
ama ona bağlamazsak normalmiş aynı cümleyi kurdu ceste çünkü birazdan yırtılıcam dedi
bugün çok mutluyum bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissediyorum artık kaç gündür damar atması gibi bişey hissediyordum bugün daha net vuruşlar hissediyorum çoookk güzel bişeymiş yaa![]()
maşallah bebeğine![]()
bizim hafta aynıymış seninle sen de var mı hareketlenme
yeni başlıyoruz dimi hareketler artıcak![]()
öyle deme annesi
kızlaaar herkes çok sessiz hayrola noldu bize![]()
Kızlar benım bebegım tekme atmıyomu?yoksa benmı hıssetmıyorum acaba ://
iyidir canım sen nasılsın
oy çok yedim çatlayacağım galiba
nabersiniz kızlar:121::121::118::118::118::124::124:
slm.lar iyi akşamlar herkese :80:
hoşgeldin canım :80:
Kızlar benım bebegım tekme atmıyomu?yoksa benmı hıssetmıyorum acaba ://
iyidir canım sen nasılsın
hoşgeldin canım :80:
canım başımda bir ağrı var geçmedi gitti :44: sen nasılsın oğlunu hissetmişsin darıı bize inşallahhoşbulduk naber nasılsın
iiiyiyim özgem keyif yapıyozz
canım başımda bir ağrı var geçmedi gitti :44: sen nasılsın oğlunu hissetmişsin darıı bize inşallah
canım başımda bir ağrı var geçmedi gitti :44: sen nasılsın oğlunu hissetmişsin darıı bize inşallah
yap tabi canım![]()