2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok kılo aldınmkı canım yada yedıgın bıseymı dokunuyorkı bende yok boyle bı rahatsızlık olan warmıkı acaba
yok canım yediğimden değilde sanırım fazla yiyorum,çok kiloda almadım hani...

bende aynı senin gibi oluyorum göbişim öyle bi geriliyor ki yemekten sonra bi derin nefes alsam ya da esnesem yırtılacak gibi oluyor sorma
hah aynen böyle bişey,ilerki aylarda artacakmıki, naparım...

ondada varmıymış benim şuan sadece kahvaltıdan sonra oluyo...iyi tek bende değilse normaldir,yırtılma hissi akşam yemeklerinden sonrada oluyo,iki ay sonra napcas yaa...

bugün çok mutluyum bebeğimin hareketlerini net bir şekilde hissediyorum artık kaç gündür damar atması gibi bişey hissediyordum bugün daha net vuruşlar hissediyorum çoookk güzel bişeymiş yaa

iyi akşamlar kızlar sizler ve bebekler iyidir umarım meliiiiiis dün elektrik kesikti cemileyi izleyemedim yaaaa

canım başımda bir ağrı var geçmedi gitti :44: sen nasılsın oğlunu hissetmişsin darıı bize inşallah

çok geçmiş olsun ya benim de tutuyo bazen.. evet hissediyorum çok güzel inş sen de hissetmeye başlarsın 17. haftanın sonunda azar azar hissetmeye başlamıştım ama bilememiştim gaz mı bebek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…