2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım sorma ya annesıne bı sarılması wardıkı gormelıydın hemen sattı benı esımı :9:anne gıbısı yok bea..bugun onu oyle gorunce oglusuma daha bı baglandım we dusundum banada oylesını baglı bırı olacak muthıs bıseyy buu yaa:16::16:gercekten benı merak eden oldumu ayyy cok sewındım :54:

olmazmı canım dün meloşla konuşmuştuk galiba :34:

sagolun canımmmm..sen nasılsın gecmısı ara ara okuyorum basınmı agrıyo ıyımıısn tatlım ogluusn nasıl

ayy canım benim derdim bir bitmiyorki hamileliğin yarısını bitirdik hep sıkıntı vardı inşallah bundan sonrası çoook güzel geçer.başım ağrıyor midem bulanıyor ama oğlum iyidir galiba :59:

ayy canım benim derdim bir bitmiyorki hamileliğin yarısını bitirdik hep sıkıntı vardı inşallah bundan sonrası çoook güzel geçer.başım ağrıyor midem bulanıyor ama oğlum iyidir galiba :59:

oyy canım benım rabbım sıfa wersın yolu yarıladık sayılır ttalım sonucunda bunların hepsını unutturacak bı mucızeye sahıp olacagız inşş...oglusun ıyıdr sen ıyı ol yeterkıı

oyy canım benım rabbım sıfa wersın yolu yarıladık sayılır ttalım sonucunda bunların hepsını unutturacak bı mucızeye sahıp olacagız inşş...oglusun ıyıdr sen ıyı ol yeterkıı

amin canım..ee sen nasılsın anlat bakalım ablanların umresi nasıl geçmiş bizlerde gideriz inşallah bir gün

Son düzenleme:
Amin canım hepimize nice mutlu yıllara inşallaaaaaah.
cess nıce mutlu yıllara canımmm bebgınızle
kızzlar pazar günü bebeğimin odasını boya yapim diyorum...perdesini de yaptıracağım...
usta çağırmayacağım kardeşimle yapıcam...kağıttan vageçtim...ya da oadını alayım bi duvarda sonrada yaptırabilirim...
heyecanlıyım
melosum hersey ıstedıgın gıbı olur inş ttalımm kolay gele
bizim boyalarımız limon kokulu canım...evde boya yapılmış gibi kokmuyor...inşallah rahatsız etmez tabi...
canımm nasıl oluyo lımon kokulu cok guzel bısey ya
düşündüğüm.beğendiğim tarz bu arkadaşlar.bir duvarını resimdeki gibi kağıtla kaplamayı diğer tarafını pembeye boyamayı mobilyaları aynı böyle beyaz almayı düşünüyorum.nasıl ?:6:
kağıt bu http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/3043.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/3057.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/3061.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/3065.jpg
canımm kagıtlar super ama bende melosa katılıyorum bebk odası ıcın agır kacıyo gıbı
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo:62::62::62::62::62:

damlaaaaaaaaaaa cok sewındım canımm nezamnn gelıyo gozun aydınn:21::21:

:49:arkadaşlar herkese meraba ben aranıza yeni katıldım 15 haftalık hamileyim forumu çözmeye çalışıyorum sizin sayfaya rasladım herkese iyigeceler:emir_bebek:

bu sabahki açılışı yapayım bütün gebeciklereeee:49::49: ve minnoşlarınaaa :emir_bebek::emir_bebek:günaydınlarrr efendim ve kocaman kucak dolusu sevgiler hepinize:119::119::119:

günaydın kızlar sonunda güneşi gördük:66: hava güzel bugün inş. ısınacak artık yaza çıkıcaz yavaş yavaş. umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım yine:49::emir_bebek::nazar:

günaydınnnnn. geçtiğimiz günlerde rüyalarında bebeklerini ve bebeklerinin oynadığını göre arkadaşlar olmuştu. gülümseyerek okumuştum bende. 1 haftadır bebeğimi hissetmiyordum yani önceden sertlik olurdu zmman zman burda burda der eşime gösterirdim 1 haftadırda hareket omayınca tedirginleşmeye başlamıştım. dün rüyamda bebeğimin oynadığını gördüm :61: baya yumru şeklinde bişey hareket ediyordu karnımda. uyandım eşime anlattım rüyamı. 1 haftalık tedirginliğim geçti. rabbim işaret gönderdi rahat ol diye sanırım. zaten bu rüyayı görenler 1 hafta sonra bayaa bayya hissseder oldu bebeklerini:emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnnnn. geçtiğimiz günlerde rüyalarında bebeklerini ve bebeklerinin oynadığını göre arkadaşlar olmuştu. gülümseyerek okumuştum bende. 1 haftadır bebeğimi hissetmiyordum yani önceden sertlik olurdu zmman zman burda burda der eşime gösterirdim 1 haftadırda hareket omayınca tedirginleşmeye başlamıştım. dün rüyamda bebeğimin oynadığını gördüm :61: baya yumru şeklinde bişey hareket ediyordu karnımda. uyandım eşime anlattım rüyamı. 1 haftalık tedirginliğim geçti. rabbim işaret gönderdi rahat ol diye sanırım. zaten bu rüyayı görenler 1 hafta sonra bayaa bayya hissseder oldu bebeklerini:emir_bebek::emir_bebek:

cnm bende çok tedirgindim dün doktora gittiğimde söyledim bebeğimi hissetmiyorum dedim sonra baktık kalbi atıyo :16: içim rahatladı her bebek farklı oluyor sanırım inş. bizde yakında hissederiz:34:

Günaydın herkese diyorum ve işlere güçlere dalıyorum. Çok işim var çook, çok çalışmamız lazıııım.

Back