salyongoz kreminin çatlağa iyi geldiğini ben de hiç duymamıştım:44:
kakao yağı kullanıyorum ben
geliriz canım bi doğsunlardasiz önce bi istemeye gelin canım
gelir o zaman özgem gelmez mii
ya öle kötü bi sözlerini de duymadım şimdiye kadar aslında ama yanlarında çekiniyorum işte rahat olamıyorum:26:
ya bende üşütüyorum çıkınca sen al dedim adamlar kandırmış kocamısalyongoz kreminin çatlağa iyi geldiğini ben de hiç duymamıştım:44:
kakao yağı kullanıyorum ben
kesin bilgi olmamakla beraber bana iznin yanar gibi geliyo Zeynepçim.
slm herkeze bi sorum var hesaplıyorum hesaplıyorum farklı şekillerde hep farklı sonuçlar oluyo 18 hafta 5 günlük hamileyim bu kaçıncı ayımız oluyo?
4,5 ayı geçmişsin canım 20.haftan dolunca 5.ayı bitirdim dersin.
slm herkeze bi sorum var hesaplıyorum hesaplıyorum farklı şekillerde hep farklı sonuçlar oluyo 18 hafta 5 günlük hamileyim bu kaçıncı ayımız oluyo?
kızlar başağrısından ölüyoruz biz dünden beri
4,5 ayı geçmişsin canım 20.haftan dolunca 5.ayı bitirdim dersin.
Canım 4. ayı bıtırmıssın 5. ayın ıcındesın. yanı 4.5 aylıksın
yani şuanda 5 aylık hamileyim diyebilirim dimi?
20.hafta bitiminde 5 ay bitip 6 .ay olucaksa şuan 5 aylık olmuş olması gerekiyo ama
şu anda 5.ayın içindesin 5 aylık değil.20 haftadan sonra da 6.ayın içine girmiş olucaksın.yani hani yeni yaşa girdiğimizde gün almak deriz ya o hesap gibi. bu karışıklıklar olduğu için zaten hep hafta söyleniyor artık.Ama büyükler hafta söyleyince anlamıyor kaç aylık diyolarlar hemen
ay ne güzel meloşum ya allah içine sindirsinnnkızzlar pazar günü bebeğimin odasını boya yapim diyorum...perdesini de yaptıracağım...
usta çağırmayacağım kardeşimle yapıcam...kağıttan vageçtim...ya da oadını alayım bi duvarda sonrada yaptırabilirim...
heyecanlıyım
tüm geçmişi okudummm aklımda bu kaldı birtek ne vurucu bir yazııı yuh yaaahe heee kızlar bişi daha var...Lisansım gereği ceza hukuku hariç her kanundan anlarım ve şimdi size durumumuz ile alakalı bir kanun maddesi söylüyorum hazırlıklı olun
^^Çocuğun ismini Medeni Kanunun 264.maddesi 3. fıkrasına göre anne-baba birlikte karar vererek koymalarına karşın anlaşmazlık durumunda babanın oyu anneye göre üstün kabul edilmektedir.^^
çok çok yemek yeee öleee smileylerde koyma cnmmm sen kendi içini rahatlattt acımıycak debu arada akşam ben yokumkayınvalideme yemeğe gidicez
10:30 gibi gelirim ama belki
bugün yengenin evinde kuran okunduda sabahtan beri ordaydım yardım vs... şimdide geçmişi hızlıca atlaya talaya bitridm geldimm yaa seval mmmeeleek le konuşuorusun nerelrede bu kızzmelissss hoşgeldin kız nerelerdeydin bakim bugün??ciciklerinizde çok şeker güle güle giysin sahil bebekkk
hande 4. günüm ve geçmior parol minoset herşeyi deniorummm bir işime yaramıorrkızlar başağrısından ölüyoruz biz dünden beri
yarın doktor randevumuz var bebeğimin iç organlarına bakacaklar kısmetse cinsiyetini öğreneceğiz bu sabah kasıklarıma bir ağrı girdi kıpırdayamadım hala da inceden ağrıyor ne oluyor anlamadım.yarını sabırsızlıla bekliyorum.doktora gitmeden önce uyuyamıyorum heyecan çarpıntı duramıyorum
Canım 4. ayı bıtırmıssın 5. ayın ıcındesın. yanı 4.5 aylıksın
yani şuanda 5 aylık hamileyim diyebilirim dimi?
canım sonucta 5.ayı doldurmak uzeresın 5 aylıgım dıyebılırsın bence. bende soranlara ne dıyecegımı bılemıyorum. tam olarak 5 aylıgım da dıyemıyorum. onumuzdekı hafta 5 bıtmıs olacak dıyorum
bu gerçekten kafa karıştırıcı 3 ayı baz alırsam 3 ay 90 gün 18 haftada 126 gün yapıyo buna göre de 120 gündede 4 ay bitmiş oluyo 5.ayın içinde olmam gerekiyo bu son arkadaşlar kafanızı şişirdim ama gerçekten herkez farklı şeyler söylüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?