2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende şaşırdım artık kaçıncı ay kaçıncı gün.doktora gittiğimde hep 2 3 gün fazla cıkıyo hesap karışıyo.21 yada 22 haftalık olması lazım

bende şaşırdım artık kaçıncı ay kaçıncı gün.doktora gittiğimde hep 2 3 gün fazla cıkıyo hesap karışıyo.21 yada 22 haftalık olması lazım

internetteki bi gebelik haftası hesaplayıcısındada 19 haftalık çıktım :) ben giderek arttırıyorum tarihleri

ben internetten hesaplayamıyorum.adetlerim düzensiz olduğu için kafama göre yazıyorum bişeler doktora gittiğimde kesinleşiyo işte.bu gidişle muhasebecı olcaz.

Benım sat ile usg bırbırını tutuyor o yuzden rahatım hesaplama konusunda. ama kafama takılan baska bırsey var.
Aynı donem hamıle arkadaslar bebeklerının hareketlerını hıssedemzlerken ben 16. haftada tekmelenmeye basladım. ee bebegımın gelısımı normalse ben nasıl hıssedıyorum bu tekmelerı cunku bebeklerımızın kas gelısımı 20 ve daha sonrakı haftalarda guclenmeye baslıyor.

ben hareketlerini daha yenı hissetmeye başladım.değişiyo demekki ama bugün hiç hissetmedim.yada hissettiğim baska bişemiydi acaba:)

benimde iki ayrı doktor baktı kızmış doğum eylül 17 ye geliyo aslında bi düşününce fazla bişi kalmadı:)

aynen pek bişe kalmadı ilk öğrendiğimde 2 haftalık hamıleydım nasıl gecıcek bu zaman dıyodum.şimdi doğum korkusu sarmaya basladı.bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum

melisimm melek dün face de bişeyler paylaşınca hemen sordum baktım kk da da yok.Allah a şükür iyi sanırım kötü bişey olsaydı mutlaka birimize söylerdi di mi.onun dışında birşeyden haberim yok inan

aynen pek bişe kalmadı ilk öğrendiğimde 2 haftalık hamıleydım nasıl gecıcek bu zaman dıyodum.şimdi doğum korkusu sarmaya basladı.bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum

bende epiduralli normal istiyorum sezeryan asla düşünmüyorum ama asla dediğim şeyler oluyo genelde:)

normal doğumda korktuğum tek şey kesik.inşallah gerek kalmaz.ben küçücük bı yaraya bıle dayanamam.sezeryanda o yuzden ıstemıyorum zaten.bide doğar doğmaz bebeği görmek istiyorum.sonra karışır falan

aynen ama doktorlarında biraz işine geliyo sanırım sezeryan kime sorsam sezeryan olmuş normale pek rastlamıyorum

ben hareketlerini daha yenı hissetmeye başladım.değişiyo demekki ama bugün hiç hissetmedim.yada hissettiğim baska bişemiydi acaba:)

canım bende sürekli hissetmiyorum arada oluyor.bide bugün gıdıklandım gibi hissettim çok farklıydı bu sefer

bende epiduralli normal istiyorum sezeryan asla düşünmüyorum ama asla dediğim şeyler oluyo genelde:)

canım bende epiduralli normal doğum istiyordum taki bebeği vakumla çekmelerini öğreninceye kadar..artık Alllah hakkımızda hayırlısını versin.:26:

benım doktorum ıyı o konuda normal doğum yapmaya zorluyo herkesı.sezeryana mecbur kalmadıkca tabi.şu zaman bı gecse yaa o kadar cok bebek sevesım varki:)günde 50 kere kıyafetlerını bozup geri düzeltiyorum.

benım doktorum ıyı o konuda normal doğum yapmaya zorluyo herkesı.sezeryana mecbur kalmadıkca tabi.şu zaman bı gecse yaa o kadar cok bebek sevesım varki:)günde 50 kere kıyafetlerını bozup geri düzeltiyorum.

buldumm:) dr.kaan kocatepe uzman tvde 16. haftayla. 20. hafta arası tam 5. ay diyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…