canım sonucta 5.ayı doldurmak uzeresın 5 aylıgım dıyebılırsın bence. bende soranlara ne dıyecegımı bılemıyorum. tam olarak 5 aylıgım da dıyemıyorum. onumuzdekı hafta 5 bıtmıs olacak dıyorum
yani bencede bu hesap doğru şuanda 5. ayın içindeyiz 2 hafta sonra yaklaşık olarak yani 6. aya gircez. 4.5 değilim 5im. peki sen kaç haftalıksın
yani bencede bu hesap doğru şuanda 5. ayın içindeyiz 2 hafta sonra yaklaşık olarak yani 6. aya gircez. 4.5 değilim 5im. peki sen kaç haftalıksın
ben 19+4 um yanı 20 nın ıcındeyım. henuz 5. ayı tamamlamadıgımız ıcın 4.5 aylık gıbıyız ama benım bırkac gunum kaldıgı ıcın 5 aylıgım dıyebılırım sanırım
ben 19+4 um yanı 20 nın ıcındeyım. henuz 5. ayı tamamlamadıgımız ıcın 4.5 aylık gıbıyız ama benım bırkac gunum kaldıgı ıcın 5 aylıgım dıyebılırım sanırım
off artık vazgeçiyorum hesaplamaktan :))
bende şaşırdım artık kaçıncı ay kaçıncı gün.doktora gittiğimde hep 2 3 gün fazla cıkıyo hesap karışıyo.21 yada 22 haftalık olması lazım
ben internetten hesaplayamıyorum.adetlerim düzensiz olduğu için kafama göre yazıyorum bişelerdoktora gittiğimde kesinleşiyo işte.bu gidişle muhasebecı olcaz.
cinsiyetini 13.haftada öğrendim erkek.bacakları açmış baya bellı oluyodu
benimde iki ayrı doktor baktı kızmış doğum eylül 17 ye geliyo aslında bi düşününce fazla bişi kalmadı:)
ay ne güzel meloşum ya allah içine sindirsinnn
tüm geçmişi okudummm aklımda bu kaldı birtek ne vurucu bir yazııı yuh yaaa
çok çok yemek yeee öleee smileylerde koyma cnmmm sen kendi içini rahatlattt acımıycak dekötü insanlaar deil diyede sölüorsun rahat ol
bugün yengenin evinde kuran okunduda sabahtan beri ordaydım yardım vs... şimdide geçmişi hızlıca atlaya talaya bitridm geldimm yaa seval mmmeeleek le konuşuorusun nerelrede bu kızz
hande 4. günüm ve geçmior parol minoset herşeyi deniorummm bir işime yaramıorr
ayyy ne güzel yaaa bende dr randevusu öncesi çok heyecanlı oluorummm
aynen pek bişe kalmadı ilk öğrendiğimde 2 haftalık hamıleydım nasıl gecıcek bu zaman dıyodum.şimdi doğum korkusu sarmaya basladı.bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum
normal doğumda korktuğum tek şey kesik.inşallah gerek kalmaz.ben küçücük bı yaraya bıle dayanamam.sezeryanda o yuzden ıstemıyorum zaten.bide doğar doğmaz bebeği görmek istiyorum.sonra karışır falan
ben hareketlerini daha yenı hissetmeye başladım.değişiyo demekki ama bugün hiç hissetmedim.yada hissettiğim baska bişemiydi acaba:)
bende epiduralli normal istiyorum sezeryan asla düşünmüyorum ama asla dediğim şeyler oluyo genelde:)
benım doktorum ıyı o konuda normal doğum yapmaya zorluyo herkesı.sezeryana mecbur kalmadıkca tabi.şu zaman bı gecse yaa o kadar cok bebek sevesım varki:)günde 50 kere kıyafetlerını bozup geri düzeltiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?