ben ilk 3 ayda 5 kilo verdim dahada almadim. yani bu hafta sanirim 300 gr aldım
5 kilo verdiğinize göre zor bir hamilelik geçiriyor olmalısınız, Allak kolaylık versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk 3 ayda 5 kilo verdim dahada almadim. yani bu hafta sanirim 300 gr aldım
belli değil canım en az 1 hafta kalır![]()
5 kilo verdiğinize göre zor bir hamilelik geçiriyor olmalısınız, Allak kolaylık versin :)
gülayyyyyyyyyyyyy şırılllllll şırılllll nerdesin
ŞİMDİ UYANDIM...
masanın üstüne ağzımdan sukar akmış düşün o derece![]()
ŞİMDİ UYANDIM...
masanın üstüne ağzımdan sukar akmış düşün o derece![]()
sağol canım kaç gün kalacağı belli değil daha ama en az 1 hafta kalır
ah Meloşum geçmez şimdi son günler,yanımdayken de hemen geçer..Süper oldu ama çok mutluyum
ben de öyleydim ilk 4 ay 1 kilo aldım 4.aydan sonra başladım şimdi toplam 5 kilo oldu doktor normal dedi..Özellikle 18.haftadan sonra hızlı almaya başladım.
hangi hastanede doğum yapıcaksın peki canım?
ben de uyudum az önce kalktım kendime gelmeye çalışıyorum....bşna şırıl demedim sana kızım![]()
kızlar ne sorsam yada slm versem gümbürtüye gidiyor son sefer birşey sormak istiyorum ben öğretmenim doğumum eylülde doğum öncesi iznim yanarmı yada eklerlermi sonrasına bilgisi olan biri cvp verirse sevinirim
iyi komyoncu amcalardan biri gelmemş Gülay, negzel uyumuşun öyleeee.
doğum sonrası al canım eklenir
kamyoncular sevinmiştir ces
kamyoncu:
aman gülay para istemeden kaçın kaçınnnnnnn
demişlerdir.
iyi komyoncu amcalardan biri gelmemş Gülay, negzel uyumuşun öyleeee.
ben de uyudum az önce kalktım kendime gelmeye çalışıyorum....boşuna şırıl demedim sana kızım![]()
Alttan üsten şırıl Gülay.
kamyoncular sevinmiştir ces
kamyoncu:
aman gülay para istemeden kaçın kaçınnnnnnn
demişlerdir.
kısmetse doktorumun çalıştığı ethica hastanesinde bakırköyde yapıcam gerçi doktorumun gitti başka hastanelerde var ama onlar çok pahlı en uygun kendi hastanesi zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri sürekli beni takip eden doktor ilk doğumumuda o yaptırmıştı öyle damlacım sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun
aaaaaa şunlara bak benim uyanmamı beklemişler dedikodu için..
alttan üstten dedin yaaa hakketten öyle uyuyunca bi sulamadır gidiyo..![]()
dedikodu sevmem ama burda süper oluyor kendimi günde hissediyorum...aaaaaa şunlara bak benim uyanmamı beklemişler dedikodu için..
alttan üstten dedin yaaa hakketten öyle uyuyunca bi sulamadır gidiyo..![]()
benim de ağzım sulanır valla uyurken canım, burnumda et oldugu icin burnumdan tam nefes alamadığım icin ağzım açık uyuyorum. çok çikin bi görüntü oluyodur kesiiiin.
benim de ağzım sulanır valla uyurken canım, burnumda et oldugu icin burnumdan tam nefes alamadığım icin ağzım açık uyuyorum. çok çikin bi görüntü oluyodur kesiiiin.