• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

5 kilo verdiğinize göre zor bir hamilelik geçiriyor olmalısınız, Allak kolaylık versin :)

yo yo.. peynirden baska bisey yiyemedim. kusmadim ama yemek yiyemedim. doktor kilon iyi. vermek senin icin daha ii diyince bende bisey demedim..

kızlar derya yani derus dün ayrıntılıya girecekti gelmedi dimi merak ettim

Son düzenleme:
sağol canım kaç gün kalacağı belli değil daha ama en az 1 hafta kalır :66:

ah Meloşum geçmez şimdi son günler,yanımdayken de hemen geçer..Süper oldu ama çok mutluyum :nazar:

ben de öyleydim ilk 4 ay 1 kilo aldım 4.aydan sonra başladım şimdi toplam 5 kilo oldu doktor normal dedi..Özellikle 18.haftadan sonra hızlı almaya başladım.

hangi hastanede doğum yapıcaksın peki canım?

kısmetse doktorumun çalıştığı ethica hastanesinde bakırköyde yapıcam gerçi doktorumun gitti başka hastanelerde var ama onlar çok pahlı en uygun kendi hastanesi zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri sürekli beni takip eden doktor ilk doğumumuda o yaptırmıştı öyle damlacım sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun

iyi komyoncu amcalardan biri gelmemş Gülay, negzel uyumuşun öyleeee.

ben de uyudum az önce kalktım kendime gelmeye çalışıyorum....boşuna şırıl demedim sana kızım:1::1:

Alttan üsten şırıl Gülay.

kamyoncular sevinmiştir ces

kamyoncu:
aman gülay para istemeden kaçın kaçınnnnnnn:4::4:

demişlerdir.

aaaaaa şunlara bak benim uyanmamı beklemişler dedikodu için.. :63::63::63::63::63:
alttan üstten dedin yaaa hakketten öyle uyuyunca bi sulamadır gidiyo.. :9::9::9:

kısmetse doktorumun çalıştığı ethica hastanesinde bakırköyde yapıcam gerçi doktorumun gitti başka hastanelerde var ama onlar çok pahlı en uygun kendi hastanesi zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri sürekli beni takip eden doktor ilk doğumumuda o yaptırmıştı öyle damlacım sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun

anladım canım e ne güzel senin için iyice tanımışsınızdır birbirinizi..Ben JFK da yapıcam inşallah canım

aaaaaa şunlara bak benim uyanmamı beklemişler dedikodu için.. :63::63::63::63::63:
alttan üstten dedin yaaa hakketten öyle uyuyunca bi sulamadır gidiyo.. :9::9::9:

benim de ağzım sulanır valla uyurken canım, burnumda et oldugu icin burnumdan tam nefes alamadığım icin ağzım açık uyuyorum. çok çikin bi görüntü oluyodur kesiiiin.

Bu maddelere göre,

İznin doğum sonrasına aktarılabilmesi için belirli şartların bir arada bulunması gerekmektedir. Bunlar; a) Tabip onayı, b) Memurun isteği, c) İşyerinde çalışması hususlarıdır.

Öğretmenler, Ağustos ayında izinli sayıldıklarından tabip onayı ve memurun isteği şartları karşılanmış olsa dahi işyerinde çalışma şartı gerçekleşmemiş olacaktır. Bu nedenle Ağustos ayındaki doğum öncesi iznin çalışmadığı için doğum sonrasına aktarılması söz konusu değildir.

Burada ayrıca şunu belirtmek gerekmektedir. Devlet Personel Başkanlığınca sorunları çözmek amacıyla çıkarılan doğum izin sürelerine ilişkin tebliğde bu konuya değinilmemiştir.

dedikodu sevmem ama burda süper oluyor kendimi günde hissediyorum...
benim de ağzım sulanır valla uyurken canım, burnumda et oldugu icin burnumdan tam nefes alamadığım icin ağzım açık uyuyorum. çok çikin bi görüntü oluyodur kesiiiin.

benimde burnumda et var aynı dert bende de var cessssssssssss

yok şekerim ben melekler gibi olurum...
ağız kocaman açık, yastık ıslak, bacağın biri anyada biri konyada. :86::86::86::86:
ahtapot gülay der benim yatışımı bilen ev ahalisi.. :27::27:

Back