• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de toplamda 2 kg vermiştim 1 hafta öncesine kadar.. bugün tartıldım 800 gramını almışım:49:
daha almadım yani ama iştahım açıldı sanki bu aralar:56:

:52::52::52: 3 kilomu ben 6 kilo aldım bitanem.benim geçen haftalarda koyduğum bir foto vardı göbüş topiğinde.dar giyinince göbek önde gidiyor bol giyindiğimde farkedilmiyor bilem:66:benimde büyüdüler

işte ben bol gisem bile bi kalınlık var yani koca popolu olduk yaaaaa:52:

bundan sonra dikkat edersin canım takma kafana.hem abartı bir şekilde yemeden aldık bu kiloları.zaten böle devam ederse doktor kontrolünde kilo almaya devam edersin.:34:

kızlar ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kilo aldım 55 kilo ile kalmıştım 57 kiloyum bende ne kadar az alıyorum diye üzülüyordum doktorum dedi sen normalsin üzülme şimdiden sonra bol bol alırsın :51::49:

ay şu hamileliğin başında kilo verenlere ve az kilo alanlara hayranım. gerçi ben de fazla almadım ama zaten kiloluydum şimdi daha da kilolu oldum. top gibiyim :-)

kızlar ben kan ilacıyla vitamin kullanmaya başladığımdan beri iştahım çok açıldı yaa kusmalarda bitti çok şükür o yüzdende baya kilo aldım elimizde olan bişey deil doğumdan sonra bakıcaz çaresine çok fazla takmayın:34:

:52::52::52: 3 kilomu ben 6 kilo aldım bitanem.benim geçen haftalarda koyduğum bir foto vardı göbüş topiğinde.dar giyinince göbek önde gidiyor bol giyindiğimde farkedilmiyor bilem:66:benimde büyüdüler

seninki tam erkek göbüşü canım bebişin içerdeki pozisyonuna görede şişip iniyo galiba göbekler

kızlar ben hamile kaldığımdan beri sadece 2 kilo aldım 55 kilo ile kalmıştım 57 kiloyum bende ne kadar az alıyorum diye üzülüyordum doktorum dedi sen normalsin üzülme şimdiden sonra bol bol alırsın :51::49:

canım bende 2 kilo aldımnasılsa şimdiden sonra bol bol alıcaz

iyi bir doktora gidiyorsun o doktoru tanıyorum bu arada ben bebek hemşiresiyim senin gittiğin doktorla çalışmadım ama doğum yaptırırken katıldım vede herkez iyi bir doktor olduğunu söylüyordu

Bende tavsiye üzerine ilk muayeneye gitmiştim.Zaten bir ay sonrada hamilelik ile ilgili görüşmeye başladık şans işte :))) Çok sevimli ve bilgili bir doktor...Yaşından ve deneyiminden dolayıda içime huzur veriyor.Düşün ben doğduğun sene doktorum tıptan mezun olmuş :)))

Bende tavsiye üzerine ilk muayeneye gitmiştim.Zaten bir ay sonrada hamilelik ile ilgili görüşmeye başladık şans işte :))) Çok sevimli ve bilgili bir doktor...Yaşından ve deneyiminden dolayıda içime huzur veriyor.Düşün ben doğduğun sene doktorum tıptan mezun olmuş :)))

bende sennur zorer e gidiyorum oda aynı onun gibi bir doktor belki 20 yıllık kadın doğum uzmanı ama süper doktor :46::46::46::46:

2 kilo çok iyi inşallah doğuma kadar çok fazla almayız 15 16 kilo aldım diyen oluyo korkuyorum sadece bebişlerimiz alsın inşallah

canım 15-16 kg alsam çok iyi fazla değilki ben ilk hamileliğimde 15-16 kg aldım ve doğumdan 1,5 yıl sonra eski kıyafetlerimin hepsini giyebiliyordum 30 kilo alanlar var:53::53::52::52::52:

Back