• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin tatlım nasılsın?
iyiyim canım dün güzel çok sevindim. geçmiş en karlı çıkanda egemen olmuş :1:
eşim şimdiden emzirme harici uyuturum seni ben ilgilenirim diyor ama görünce tırsarmı bilmiyorum

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın

hoş bulduk canım iyiyim bende bir yandan geçmişi okuyorum bir yandanda buraya yazıyorum :1:

hoş bulduk canım iyiyim bende bir yandan geçmişi okuyorum bir yandanda buraya yazıyorum :1:

Evet en karlısı en mutlusu Egemenim oldu. karar vercem galiba yakında eEgemen diye, siz diyosunuz ya dilim kulagim alisti artik iyice.

kızlar kızıma yelek örüyorum bitiriyim topiğe koycam sizde görün beyaz renket üstüne pembe hazır boncuk ve tülden yapılmış çiçekler satıyorlar onlardan aldım dikicem nasıl amma

kızlar merhaba gülay gene mesdettin beni çok tatlısın ya...

size bişe sorucam bbek çamaşırlarını yıkamak için hangi markayı alacaksınız?

kızlar merhaba gülay gene mesdettin beni çok tatlısın ya...

size bişe sorucam bbek çamaşırlarını yıkamak için hangi markayı alacaksınız?

Ben AMWAY ürünlerini tavsiye ederim. tamamen dogali kalıntı kalsa bile bebege zarar vermiyor.

sizde çıkmasada çok gülmekten idrar yollarınız bozulacak. gece altınıza kaçıracaksınız
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
dikkat dikkat
bundan sonraki hareketlerimden gülay sorumludur..başıma bi iş gelirse gülaydan bilin...
:1:

iii olmnana sevindim

arkadaşın ne kadar ödedi normal doğuma gerçi benim ilki sezeryan olduğu için buda mecburen sezeryan olucak ama , sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun senin doktorunda eminim iyi hastanelere gidiyor çünkü ben onunla acıbadem hastanesinde karşılaşmıştım

Bana Bakırköy-Bahçelievler etrafında hastane seç sana ve bana yakın olsun dedi.A+ ve B+ hastaneleri anlattı ki acıbadem A+ olanlardan ama ben B+ seçicem :))) Arkadaşımın özel sağlık sigortası var(bankacı) o yüzden sadece 100 TL verip çıktılar.Buna bebişin masrafları tek gece yatak ve doğum dahil...Onun doktoru ethica nın doktoru olduğu için fark da vermedi.Ben onu da vericem yani hastaneye ayrı dr a ayrı ücret vericem ...Normal fiyatları hiç bilmiyorum o yüzden :(

Back