• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dedikodu sevmem ama burda süper oluyor kendimi günde hissediyorum...

benimde burnumda et var aynı dert bende de var cessssssssssss

çocukken alalım dedi doktorlar,babam kıyamadı küçük yaşımda ameliyat olmama. şimdi kocama yüzüm dönük uyuyamıyorum adam gözlerini açar da korkar diye :53::9:

Son düzenleme:
yok şekerim ben melekler gibi olurum...
ağız kocaman açık, yastık ıslak, bacağın biri anyada biri konyada. :86::86::86::86:
ahtapot gülay der benim yatışımı bilen ev ahalisi.. :27::27:

bir de saçlar kıvırcıksa benim gibi aynı tabloyu sergiliyoruzdur kesin.

yok şekerim ben melekler gibi olurum...
ağız kocaman açık, yastık ıslak, bacağın biri anyada biri konyada. :86::86::86::86:
ahtapot gülay der benim yatışımı bilen ev ahalisi.. :27::27:
meleğim benim eşin resmini çeksinde topicde yayınla...alem melek görsün:1::1:
çocukken alalım dedi doktorlar,babam kıyameti küçük yaşımda ameliyat olmama. şimdi kocama yüzüm dönük uyuyamıyorum adam gözlerini açar da korkar diye :53::9:

ahahah:60::60::60:benim koca korkmuyor artık alıştım diyor

kısmetse doktorumun çalıştığı ethica hastanesinde bakırköyde yapıcam gerçi doktorumun gitti başka hastanelerde var ama onlar çok pahlı en uygun kendi hastanesi zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri sürekli beni takip eden doktor ilk doğumumuda o yaptırmıştı öyle damlacım sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun

Benim doktorda gittiği hastaneleri saydı.Ben de yavaş yavaş gezip bakıyorum ama daha kimseden fiyat almadım.Arkadaşım geçen ay ethica da normal doğum yaptı ziyarete gittim sevimli bir hastaneye benziyor.Bebek yoğun bakım üniteside varmış(bazı hastanelerde yok? ) eee daha ne? Aklımda hizmet ve JFK da var

bir de saçlar kıvırcıksa benim gibi aynı tabloyu sergiliyoruzdur kesin.

düz saçlarım kıvırcık değiller..iş saçta bitmiyo zaten önemli olan yeteri kadar ıslatabilmek ortalığı :9::9::9:

meleğim benim eşin resmini çeksinde topicde yayınla...alem melek görsün:1::1:
ahahah:60::60::60:benim koca korkmuyor artık alıştım diyor

dün bi ara konusu geçti üşenmiycem alıcam horultunu kayda dedi. kavga ettik bi horlamam kalmıştı..
yakında pipim çıkacak :60::60::60::60::60:

artık onlar mı arar tabloları, yoksa biz mi ararız ağzı açık uyumayı belli olmaz. İnşallah bol gece uykulu saglikli bebeklerimiz olur.
eşim şimdiden emzirme harici uyuturum seni ben ilgilenirim diyor ama görünce tırsarmı bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız eşimi işe gönderdim geldim :1:

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın

düz saçlarım kıvırcık değiller..iş saçta bitmiyo zaten önemli olan yeteri kadar ıslatabilmek ortalığı :9::9::9:

dün bi ara konusu geçti üşenmiycem alıcam horultunu kayda dedi. kavga ettik bi horlamam kalmıştı..

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hahaha :60::60::60::60:

Benim doktorda gittiği hastaneleri saydı.Ben de yavaş yavaş gezip bakıyorum ama daha kimseden fiyat almadım.Arkadaşım geçen ay ethica da normal doğum yaptı ziyarete gittim sevimli bir hastaneye benziyor.Bebek yoğun bakım üniteside varmış(bazı hastanelerde yok? ) eee daha ne? Aklımda hizmet ve JFK da var

arkadaşın ne kadar ödedi normal doğuma gerçi benim ilki sezeryan olduğu için buda mecburen sezeryan olucak ama , sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun senin doktorunda eminim iyi hastanelere gidiyor çünkü ben onunla acıbadem hastanesinde karşılaşmıştım

valla senin yazdıklarina gulmekten hep tuvaletim geldigi anlıyorum:D

Back