2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar,

En sonun ikamet işiniz hallettik ya allaha şükür, burada inanılmaz yağmur var (ist) Ali den nefret ediyorum dün oğlumla hop oturup hop kalktık ya adi herif..

ces cim geçmişi okuyamadım nasıl geçti dün?

Dünürüm aramadı mı gözlerin beni???

Bittikten sonra bi fotograf koyarsın artık, eminim çok da güzel olacaktır MEloşçum. sen begendikten sonra gerisi teferruat zaten.

kızlar bebettoda beğendim bi nevresim takımı ben...beyaz üstüne 2 tavşan var....
80tl dediler...
fikri olan var mı?
alsam mı ben onu ya bugün?

nevresim takımıysa sadece bana pahalı gledi. cunku bir ara taçın bebek nevresim takımlarını 80 tl'ye görmüştüm. ama elimle elleyip de kalıtesine bakmadım o yuzden iyidir ya da kötüdür de diyemem.

kapanıyo havaaaa.......

evet canım, kapanacak belli, cunku bugune de yagmurlu demislerdi olsun zaten arkadaslarımız kapalı kapalı havalarda yasarken bizim icimize de sinmezdi gunesli gunler.

Güzel geçti canım, oyle çok bişi yapmadık zaten yemek yedik sonra da oglumuza biraz alışveriş yapıp eve döndük, güzel dinlendirici bir aksamdı,
Gülay seni sorup duruyodu valla sabah.

cesim odayla ilgili bitene kadar koymayı düşünmüyorum..en son halini çekip yayınlayacağım...bakalım beğenecekmisiniz.

şimdi taç'a baktım organik ürünler bile daha uygun hakikaten... önce oraya uğrayayımmmm...

mother care dan haberi olan var mı nevresimler için kızlar?????
huuu huuuuuuuuuu....

canım mothercareda tam takımlar var, yani nevresim takımı, küveti, yatak yan korumaları, lazımlıı, hep aynı desen. ve coook güzel seyler var. bence bir bakman lazım.

Çok zevklisin canım, harika olur, peki zeminleri nasıl düsünüyorsun? bu yaptigin gibi yapacaksan, akcaagac parke tavsiye ederim sana ,, süper olur.

bebek yatağı pembe beyaz olan çok şeker bayıldım süper

bebek yatağı pembe beyaz olan çok şeker bayıldım süper

bende bayıldım... aslında öyle büyük paralara gerekte yok.bir küçük oda kaça boyanır 100 tl bile tutmaz.ufak ayrıntılarla süslemekte bizim elimizde... bakalım sonunda hazır olduğu zaman fotoğrafını ekliycem.
duvar kağıdı hakkında yorum yapmadınız.ben ayıcıklı felan olması yerine böyle bişi tercih ettim.ama tek duvar kapıdan içeri girildiğinde görülücek olan....

benim zemin koyu renk laminant ceviz rengi..

parke hazır yani, ben tekrardan döşetirsin diye akçaağaç dedim ama ceviz de çok güzel, herşeye uyar. ayıcıklı mayıcıklı duvar kagıdındansa bu cok daha güzel tabi, vinil duvar kagidi alirsan silerek temizleme imkanın da olur.

ben sadelikten yanayım yani o yüzden pembe beyaz oda çok güzel gerçekten bir duvar boyaması çok fazla tutmaz

bunu not edicem... vinil ok...
çok teşekkür ederim...

kağıt biraz yatak odası tarzı değil mi...ayıcıklı ben de istemem ama sanki çocuk odası için ağır geldi bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…