Kızlar selam,
Ben normalde Ekim Anneleri grubundayım.Doktor 1 Ekim doğum demişti ama şimdi geri vitese aldı :))) Eylül annesi olasılığım yüksek...Acaba arasıra buraya takılabilir miyim oğlumla ?
kanşekeri bayıldım vallaaa...hakikaten zevkli kadınsınnnn
Kızlar selam,
Ben normalde Ekim Anneleri grubundayım.Doktor 1 Ekim doğum demişti ama şimdi geri vitese aldı :))) Eylül annesi olasılığım yüksek...Acaba arasıra buraya takılabilir miyim oğlumla ?
kızlar şu elbisenin şıklığına bir bakınEki Görüntüle 180935
günaydın kızlar sabah doktora gittim akıntı problemim vardı doktorum fitil yazdı bide midem için şurup yazdı. gitmişken kızımıda görmek istedim ben hala hissetmiyorum dedim normalmiş gerçi bu aydan sonra hissedersin dedi ama baktı yinede kalbi atıyodu cihaz eski olduğu için fazla bişey söyleyemedi kalbi atıyoya inş. sağlığıda iyidir. bide doktorum obstetrik usg istedi 5 mayısa randevu verdiler sizde yaptırdınızmı böyle bi usg kötü bişey yoktur inş. neden istedi anlayamadım:26:
günaydın kızlar sabah doktora gittim akıntı problemim vardı doktorum fitil yazdı bide midem için şurup yazdı. gitmişken kızımıda görmek istedim ben hala hissetmiyorum dedim normalmiş gerçi bu aydan sonra hissedersin dedi ama baktı yinede kalbi atıyodu cihaz eski olduğu için fazla bişey söyleyemedi kalbi atıyoya inş. sağlığıda iyidir. bide doktorum obstetrik usg istedi 5 mayısa randevu verdiler sizde yaptırdınızmı böyle bi usg kötü bişey yoktur inş. neden istedi anlayamadım:26:
kağıt biraz yatak odası tarzı değil mi...ayıcıklı ben de istemem ama sanki çocuk odası için ağır geldi bana....
Kızlar selam,
saolun kızlar allah hepimizin meleklerini korusun
Allahım bugün benim için dua edin kızlar ne olur :26:
Çok sıkıntılı bir gün geçireceğim İstanbul'da .
Şükür sağlıkla ilğili değil ama stresi beni mahvedeceği kesin
Hepinizi öpüyorum
Allahım bugün benim için dua edin kızlar ne olur :26:
Çok sıkıntılı bir gün geçireceğim İstanbul'da .
Şükür sağlıkla ilğili değil ama stresi beni mahvedeceği kesin
Hepinizi öpüyorum
Esracım geçmiş olsun..
Ay nazaramı geliyorsun yoksa kendinemi bakmıyorsun
Başından dert eksik olmadı canım..
Belki çok pimpirikli davranıyorsunda ondan böyle habire dert çıkıyor
hayırdır anlayamadım ne için streslisin...
hayrola canım ya ne stresi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?