• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar sabah doktora gittim akıntı problemim vardı doktorum fitil yazdı bide midem için şurup yazdı. gitmişken kızımıda görmek istedim ben hala hissetmiyorum dedim normalmiş gerçi bu aydan sonra hissedersin dedi ama baktı yinede kalbi atıyodu cihaz eski olduğu için fazla bişey söyleyemedi kalbi atıyoya inş. sağlığıda iyidir. bide doktorum obstetrik usg istedi 5 mayısa randevu verdiler sizde yaptırdınızmı böyle bi usg kötü bişey yoktur inş. neden istedi anlayamadım:26:

Kızlar selam,

Ben normalde Ekim Anneleri grubundayım.Doktor 1 Ekim doğum demişti ama şimdi geri vitese aldı :))) Eylül annesi olasılığım yüksek...Acaba arasıra buraya takılabilir miyim oğlumla ?:59:

kızlar şu elbisenin şıklığına bir bakın $cover[1].webp

Son düzenleme:
aaa kızlar hiç sormuyosunuz oğlumu... dün ilk 4 boyutlu fotolarını aldım. videoya çektik tontişiiii....

bu arada sağlık ocağındaki tetanozlarda boğmaca difteri falan varmış. banan tetavax al dedi,saf tetanoz onu vurdur, yada yaptırma şimdi...ateş yaparmış, onuda bırakın, güvenilirliği konusunda bişey yok dedi ortada...:16:

Kızlar selam,

Ben normalde Ekim Anneleri grubundayım.Doktor 1 Ekim doğum demişti ama şimdi geri vitese aldı :))) Eylül annesi olasılığım yüksek...Acaba arasıra buraya takılabilir miyim oğlumla ?:59:

tabiii takılabilirsin hoşgeldin maşallah oğulcuğuna

kanşekeri bayıldım vallaaa...hakikaten zevkli kadınsınnnn

hepiniz zevklisiniz... sizdende çok fikir edindim...
bu forum bende gitgide bağımlılık gibi bişi oldu.
benimle aynı heyecanı yaşayan arkadaşlarımla bir arada olmak çok güzel bir duygu...:49:

günaydın kızlar sabah doktora gittim akıntı problemim vardı doktorum fitil yazdı bide midem için şurup yazdı. gitmişken kızımıda görmek istedim ben hala hissetmiyorum dedim normalmiş gerçi bu aydan sonra hissedersin dedi ama baktı yinede kalbi atıyodu cihaz eski olduğu için fazla bişey söyleyemedi kalbi atıyoya inş. sağlığıda iyidir. bide doktorum obstetrik usg istedi 5 mayısa randevu verdiler sizde yaptırdınızmı böyle bi usg kötü bişey yoktur inş. neden istedi anlayamadım:26:

günaydın tatlım...
iyidir bebeğin bende çok hissetmiyorum

içini ferah tut...düşük ihtimali çok az bundan sonra.bizim için.:49:
ufak tefek sıkıntılar hepimiz yaşıyoruz..
obstetrik usg ne hiçbir fikrim yok...
her doktor farklı şeyler isteyebiliyor...

Kızlar selam,

Takılabilirsin tabi, memnun olruz hatta, kalabalıklaştıkça güzelleşiyo sohbet.

Allahım bugün benim için dua edin kızlar ne olur :26:

Çok sıkıntılı bir gün geçireceğim İstanbul'da .

Şükür sağlıkla ilğili değil ama stresi beni mahvedeceği kesin :5:

Hepinizi öpüyorum

Allahım bugün benim için dua edin kızlar ne olur :26:

Çok sıkıntılı bir gün geçireceğim İstanbul'da .

Şükür sağlıkla ilğili değil ama stresi beni mahvedeceği kesin :5:

Hepinizi öpüyorum

hayrola canım ya ne stresi bu?

Esracım geçmiş olsun..
Ay nazaramı geliyorsun yoksa kendinemi bakmıyorsun :(
Başından dert eksik olmadı canım..
Belki çok pimpirikli davranıyorsunda ondan böyle habire dert çıkıyor

saol cnm sakınan göze çöp batarmış bende de öyle oluyo. akıntı problemim bekarkende vardı eskiden beri bitiremedim yani. şimdi yine yoğunlaştı sarı renkli bide kötü kokulu o yüzden gittim doktora fitil verdi inş. fayda eder. midemde pimpirikli olduğum için mahvoldu stres sıkıntı sonuç = irritabl barsak sendromu hamilelikte şikayetler iyice artıyo tabi doğal olarak zor bi hamilelik geçiriyorum ama allah dermansız dert vermesin sonuç için herşeye katlanırım:emir_bebek::nazar:

Back