2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay olabilir bak, benim hiç öakraya bakmak gelmedi aklıma, sagol canım ya, gidip bakayım ben haftasonu oraya. gerci orası de pek pahalı ama bakmaktan zarar gelmez. hele %20 indirim varsa hiç gelmez.

Günaydın, güzel bir gün olsun hepimize,
öncelikler yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza sabır diliyorum,

Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.

cess tebrik ederim sizi, nice güzel mutlu senelere inşallah canım

Amin canım hepimize nice mutlu yıllara inşallaaaaaah.

ay olabilir bak, benim hiç öakraya bakmak gelmedi aklıma, sagol canım ya, gidip bakayım ben haftasonu oraya. gerci orası de pek pahalı ama bakmaktan zarar gelmez. hele %20 indirim varsa hiç gelmez.

Ben bir turlu bulamadim havlu bi gosteriyolar kazik gibi tamam cicili bicili ama bildigin kazik yazik oglusuma yumus yumus kullansin
Benimde sonradan aklim geldi orasi adamlar sonucta sadece havlu satiyolar, bunda pek ole hareket yok ama full bambu oyuzden tahmin edersinki yumusacik.
Kizlar sizde bakinmistim mutlakaaaaa.......

kızzlar pazar günü bebeğimin odasını boya yapim diyorum...perdesini de yaptıracağım...
usta çağırmayacağım kardeşimle yapıcam...kağıttan vageçtim...ya da oadını alayım bi duvarda sonrada yaptırabilirim...
heyecanlıyım

Hem bambu olması da iyi, çok iyi su çeker bambu havlular. üzerindeki şlemelerde cocuk ne anlicak zaten de mi ama.

kendin çok rahat yapabilirsin tabi canım, hem de onun keyfi başka olur. ne renk boyayacaksın Meloşçum? perde konusunda bir fikir verebilir miyim? hani yatak kenarlarına kenar koruyucu alınıyo ya, o takımı begensen de perdeyi ona gore yaptırsan daha bir takım gibi olur odan.

günaydın tatlım
saol tatlım
kızlar biz geldikkkkkkkkkkk günaydın güneşli güneşliiiiiiiii

deme öyle pembecim ya yağmur var burda

cess fiyonktaki organik ürünler chocolat ın işteeeee!!!!!!!

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa anladııııııııııııııııııım, canım ben o markanın tek bodysini 22 liraya aldım, ordan hastane çıkış takımı baya pahalıya gelcek sanırım. ama çooooooooooooook güzel renkleri yaaaa, hele bir bordo tonunda olan kıyafetleri var, kızım olsa alırdım kesiiiiiiiiin.

tam erkek rengi di miii... ben bugün çıkıcam bakıp alıcam bişiler... banyo havlularıda güzel organik...

Ne kadar kokusuz da deseler belli bir koku oluyor, rahatsiz etmesin dikkat et bence, ama tabi sen bilirsin yinede.

boya katalogları elimde şu an...bakıyorum..galiba uçuk mavi yapıcam..perde konusunda şöyle diyim.

benim çocuk odamda yılmazın bekarlık odası var...bazazı çok işme yarıyor ve güzel baza..vazgeçemiyorum ondan..mobilyalarını köye göndereceğim yani bebeğime sadece mobilyalarını alıcam..park yatak alıcam..yatak odama kurcağım park yatağı nasılsa ilk başlar bizimle yatıcak...bebeğime ilerde de kullanacağı bir oda yapmayı planlıyorum..beşik gibi yataklar bana hiç kullanışlı gelmiyor...bu yüzden perdesini herşeyini kayafamda planladım bakalım nasıl bir şey çıkacak...

kızlar bebettoda beğendim bi nevresim takımı ben...beyaz üstüne 2 tavşan var....
80tl dediler...
fikri olan var mı?
alsam mı ben onu ya bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…