Cescim gunaydin oncelikle,
Siteyi inceledim, bir havlu var ya anne boynuna asiyo, orda fiyati bilmiyorum ama ben chakra dan aldim. Yumusacik bambuymus zaten. Ben cok begendim birde suan %20 indirim varmis, 45 e geldi yanlis hatirlamiyosam cok tavsiye ederim bilgin olsun...
Yok bacım evde bişi yok da, yemege çıkıcaz kocacımla, evlilik yıldönümüüz içiiiin. sen tebrik etmedin ki beni yaaaaa.çok küstüm sana.
Günaydın, güzel bir gün olsun hepimize,
öncelikler yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza sabır diliyorum,
cess tebrik ederim sizi, nice güzel mutlu senelere inşallah canım
ay olabilir bak, benim hiç öakraya bakmak gelmedi aklıma, sagol canım ya, gidip bakayım ben haftasonu oraya. gerci orası de pek pahalı ama bakmaktan zarar gelmez. hele %20 indirim varsa hiç gelmez.
Ben bir turlu bulamadim havlu bi gosteriyolar kazik gibi tamam cicili bicili ama bildigin kazik yazik oglusuma yumus yumus kullansin
Benimde sonradan aklim geldi orasi adamlar sonucta sadece havlu satiyolar, bunda pek ole hareket yok ama full bambu oyuzden tahmin edersinki yumusacik.
Kizlar sizde bakinmistim mutlakaaaaa.......
kızzlar pazar günü bebeğimin odasını boya yapim diyorum...perdesini de yaptıracağım...
usta çağırmayacağım kardeşimle yapıcam...kağıttan vageçtim...ya da oadını alayım bi duvarda sonrada yaptırabilirim...
heyecanlıyım
günaydın tatlımGünaydın, güzel bir gün olsun hepimize,
öncelikler yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza sabır diliyorum,
cess tebrik ederim sizi, nice güzel mutlu senelere inşallah canım
kızlar biz geldikkkkkkkkkkk günaydın güneşli güneşliiiiiiiii
cess fiyonktaki organik ürünler chocolat ın işteeeee!!!!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa anladııııııııııııııııııım, canım ben o markanın tek bodysini 22 liraya aldım, ordan hastane çıkış takımı baya pahalıya gelcek sanırım. ama çooooooooooooook güzel renkleri yaaaa, hele bir bordo tonunda olan kıyafetleri var, kızım olsa alırdım kesiiiiiiiiin.
tam erkek rengi di miii... ben bugün çıkıcam bakıp alıcam bişiler... banyo havlularıda güzel organik...
kızzlar pazar günü bebeğimin odasını boya yapim diyorum...perdesini de yaptıracağım...
usta çağırmayacağım kardeşimle yapıcam...kağıttan vageçtim...ya da oadını alayım bi duvarda sonrada yaptırabilirim...
heyecanlıyım
kendin çok rahat yapabilirsin tabi canım, hem de onun keyfi başka olur. ne renk boyayacaksın Meloşçum? perde konusunda bir fikir verebilir miyim? hani yatak kenarlarına kenar koruyucu alınıyo ya, o takımı begensen de perdeyi ona gore yaptırsan daha bir takım gibi olur odan.
Ne kadar kokusuz da deseler belli bir koku oluyor, rahatsiz etmesin dikkat et bence, ama tabi sen bilirsin yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?