2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla yok güzelim yaaaaaa
ne öyle ne böyle hiç bişey gelmedi başımıza...düşününce hak verdim....

iyi tamam inandım hadii.

meloş canım sıkılıyo bugün nedense içimde bi huysuzluk var..
yarın test sonuçları çıkacak, hayırlısı bakim.. :97:
nerdeeee benim dünürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm :86:

günaydın cescim

akşamın nasıl geçti bakalım...

iyi geçti canım, yemek yedik, sonra birbirimize hediye alcagımıza bebiskoya bisiler alıp eve döndüüüük.sonra ben cok yorulmusum zaten kıvrıldım koltukta :)

içindeki huysuzlugu seni terketmeye davet ediyorum canım, DEFOL gülayımın icinden. boyle yapma tatlım iyi cikacak sonucların merak etme.

test sonucundan dolayı canın sıkılıyor...her şey olacağına varır güzelim ya...boşver
herşeyin hayırlısı...
ama tüm kalbimle inanıyorum hiç bişey çıkmayacak...
mehtap gelmedi henüz....kaptın oğlanı hadi yine iyisin

iyi geçti canım, yemek yedik, sonra birbirimize hediye alcagımıza bebiskoya bisiler alıp eve döndüüüük.sonra ben cok yorulmusum zaten kıvrıldım koltukta :)

en iyisini yapmışsınız güle güle kullansın minik yavrucuk...

günaydın hanımlar. ayy yine sitelerde bebek eşyalarına dalıp kalmışım. taç ın bebk ürünlerine bakıyodum. kullanımı konuusnda bilgisi olan varmı. şöyle linkini de yazayım sizlerde bakın
Organik Bebek Ürünleri

gülayyyyyyyyyyyyyyy
müzik aççççççççççççç içindeki sıkıntıya birebir

içindeki huysuzlugu seni terketmeye davet ediyorum canım, DEFOL gülayımın icinden. boyle yapma tatlım iyi cikacak sonucların merak etme.

noliy kız şeytan çıkarır gibi

ay benim gibi cazgırla dünür olmayı kabul edebilecek nadir delilerden mehtap

ceeeeeeesssssss koltuğa mı kıvrıldııııııııııııııınnnn

çok beğendim taç da organik ürünler olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim tatlım...

e şeytan çıkarır gibi meytan çıkarır gibi, çıksın içinden de yolu yöntemi farketmez,

ivet canım koltuga kıvrıldım :) anladın sen onu.tereyag kıl.

şetan çıkarır gibiiiiiiiiii
evet mehtap ı takdir ettim bu konuda kandırdın kızı

e şeytan çıkarır gibi meytan çıkarır gibi, çıksın içinden de yolu yöntemi farketmez,

ivet canım koltuga kıvrıldım :) anladın sen onu.tereyag kıl.

bizim evlilik yıldönümleri hediyesiz mediyesiz geçer ama o kaçmazdı hiçç...
şimdi bakim ben nörücem ,, haziranda da bizim yıl dönümü ..
neyse benim için sorun yok bizimki yine unutur ortada problem kalmaz

Aaaaa bu sene hiç unutmasın bari, özel bir dönüm olacak sizinicin.

Bébé Chocolat Website
bu ürünler çok güzel ama çok pahalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı, bir mağazada görüp duruyodum bi tane tulum, her gittigimde bakıp yerine koyuyodum sonunda al dedi eşim, al de sen de kurtul ben de kurtuliyim. çok zengin olsam bütün eşyalarını bu markadan alırdım. siz de bakım bakem.

bi de ürünleri görsek ces açılmıyor

Cescim gunaydin oncelikle,
Siteyi inceledim, bir havlu var ya anne boynuna asiyo, orda fiyati bilmiyorum ama ben chakra dan aldim. Yumusacik bambuymus zaten. Ben cok begendim birde suan %20 indirim varmis, 45 e geldi yanlis hatirlamiyosam cok tavsiye ederim bilgin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…