alıntı ile cevapla varya onun yanında bir işaret var onu tklıyorsun istediğin mesajları seçincede konuya cevap ver diyorsun canım
şöyle ki biraz uzun da babam uygur türklerinden (doğu türkistan) annem çin asıllı ama küçük yaşta müslüman olmuş uygur türkü olan bir ailede büyümüş yani aslında melezlik var diyebiliriz. inşallah canım Allah gönlüne göre verir
ya yine teşekkür ederimsenin başına bela oldum ben ya
harbi kafayı yediiii
kadınlar ufacık beynine fazla geldi
melooş bizim oğullarımızada kızlar böyle diyecekmi
bizim ailede çapkın yok gııı benim oğlumda beceremez gibime geliyor
herkes bi durgun bu akşam
senin gelinin kimdi canım gözünü açsın onu görsün başkasına bakmaz dahada
çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah
bende sebamed ile bübchen arasında kalmıştım iyice araştırdım bübchen daha iyiymiş onu tavsiye ettiler canım..
aslında doğru söylüyosun içinde banyo köpüğü falan vardı yeni doğan bebeğe köpük banyosu yaptırmayız herhaldebana gereken şampuan ve bebek losyonu yeterli. yağ kullanılmaz diyosun. Pişik kremini ben eşime sipariş ettim Desitin diye bi krem çok önerdiler ama tr de çok pahalıya satılıyor abd den yeni gelmiş daha burda az yerde var. Eşim aldı ordan yani pişik kremi de almıcam böylece iki parçayla hallediyoruz bu işi
canım diziye bakıyorlar bir yandan.ikimiz varız cır cır konuşan
hemşerimin kızını aldım tatlım
ama ama bende sedyrediyorummmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canım gelinin hemşerin kimdi:44: bende seyrediorum canımama eşim gelmek üzere çıkarım birazdan
Kac kilo aldim son durum nedir? Benim totalde 6 oldu neyseki gorenler inanmiyo 6 dediginde epey bi zayifmisim heralde. Neyse simdilik iyi ama kacla kapaticam bilmiyorum cok korkuyodum asirida kilo almaktan.
toplamda 5 kilo oldu benimde bu aralar çok hızlı almaya başladım korkuyorum :26:
Damlacim iyi arastirdin mi bende sebamed daha iyi diye duydumda sonucta saglik sektorundede kullanilan bir marka ya.
Aaaa buarada bende desitin kullanicam. Kesinlikle cok iyi benim teyzem gecen sene dogum yapti 2. Cocuguna o arastirdi babam getirdi yurtdisindan ve yagiz hic pisik olmadi. Kesinlikle bende siddetle tavsiye ediyorum. Buarada benden sana bir fikir daha eger bebek kamerasi almayi dusunuyosan burda iyi modelleri 400-500 tl civari yurtdisindan daha uygun fiyata gelir. Amerikada mi onur hala ordan cok uygun fiyata iyi bir cihaz aldirabilir.
araştırdım canım bübchen tamamen bitkiselmiş ayrı ayrı yerlerde sordum hepsi Bübchen dedi.benim yeğenimde de sebamed kullandık onda da hiç sorun olmadı ikisi de iyi sonuçta..Desitini bana da çokk önerdiler o yüzden aldırdım Onura bakalım inşallah pişiksiz atlatırızkamerayı aldırmıştım orda çok uygun fiyatları ben görüntülü istedim ama çok acele almak zorundaydı bulamamış normal telsiz alıp gönderdi ama dediğin gibi fiyat olarak burayla kıyasladığında çok farkediyor.
kızlar hatice iiiii annes,i gelmiş pc başına geçememiş..haberiniz olsun selamı var
özgecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?