2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç gerçekten sürekli kilo alıyorum aynı oranda yememe rağmen sürekli kilo almaya başladım oğluma yarasın inşallah

Kac kilo aldim son durum nedir? Benim totalde 6 oldu neyseki gorenler inanmiyo 6 dediginde epey bi zayifmisim heralde. Neyse simdilik iyi ama kacla kapaticam bilmiyorum cok korkuyodum asirida kilo almaktan.

Damlacim iyi arastirdin mi bende sebamed daha iyi diye duydumda sonucta saglik sektorundede kullanilan bir marka ya.
Aaaa buarada bende desitin kullanicam. Kesinlikle cok iyi benim teyzem gecen sene dogum yapti 2. Cocuguna o arastirdi babam getirdi yurtdisindan ve yagiz hic pisik olmadi. Kesinlikle bende siddetle tavsiye ediyorum. Buarada benden sana bir fikir daha eger bebek kamerasi almayi dusunuyosan burda iyi modelleri 400-500 tl civari yurtdisindan daha uygun fiyata gelir. Amerikada mi onur hala ordan cok uygun fiyata iyi bir cihaz aldirabilir.

araştırdım canım bübchen tamamen bitkiselmiş ayrı ayrı yerlerde sordum hepsi Bübchen dedi.benim yeğenimde de sebamed kullandık onda da hiç sorun olmadı ikisi de iyi sonuçta..Desitini bana da çokk önerdiler o yüzden aldırdım Onura bakalım inşallah pişiksiz atlatırız kamerayı aldırmıştım orda çok uygun fiyatları ben görüntülü istedim ama çok acele almak zorundaydı bulamamış normal telsiz alıp gönderdi ama dediğin gibi fiyat olarak burayla kıyasladığında çok farkediyor.

Deli gibi vitamin falan aliyoruz bence onlarinda biraz etkisi var kilo aliminda. Dusunsene bir gun icinde balikyagi,multivitamin ve demir hapi aliyorum. Yok iste 2 bardak sut, ceviz, meyve,yemek alt alt toplayinca biz kilo almayalimda kim alsin dimi? Bu mankenler nasil kilo almamislar ya benim aklim almiyo gercekten hicbisey yememisler bence. Baska turlu olmasinin imkani yok cunku.

kızlar hatice iiiii annes,i gelmiş pc başına geçememiş..haberiniz olsun selamı var

özgecim

ancak geçmişi okudum buarada bisürü işimi hallettim dizi var ya dizi akşamları daha çok facede takılıorumm falan salıları bölee oluoo kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…