• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Deli gibi vitamin falan aliyoruz bence onlarinda biraz etkisi var kilo aliminda. Dusunsene bir gun icinde balikyagi,multivitamin ve demir hapi aliyorum. Yok iste 2 bardak sut, ceviz, meyve,yemek alt alt toplayinca biz kilo almayalimda kim alsin dimi? Bu mankenler nasil kilo almamislar ya benim aklim almiyo gercekten hicbisey yememisler bence. Baska turlu olmasinin imkani yok cunku.

evet evet onlarında etkisi büyüktür..Bak 2 saat önce yemek yedim şimdi içim kazındı yine yiyorum annem gülüyor bana seni böyle görücek miydim diyo :9:

Sabah sabah bi iğrençlik yapim mi?

sabah evde muazzam bi kahvaltı hazırladım. hepsini bi güzel yedik eşimle. sonra ben bi tuhaflık hissetmeye başladım yukarı doğru..koşa koşa lavaboya gidiyordum ki kapıdan başladım,ayna, lavabo, üstüm, yerler MUAZZAM KAHVALTI oldu. tam yarım saat onunla uğraştım. paklananana kadar canım çıktı..

yazık bana yaaaaa :59::59::59::59:

sanırım saatte yanlışlık olsa gerek havaya bakıyorum saat 5-6 gibi...yağmurlu ve kapkapalı.
bilindik trabzon havasıyla günaydın kızlar.....
uyumak istiyorum ben....en iyisi müzik çoşun bakalım:62::62::62:

gülay iğrençliğini alkışlıyorum:46::46::46:

bir de dün sana hak verdim istemsiz oluyor bu çişler haklısın delilik ettim bağışla abam

sanırım saatte yanlışlık olsa gerek havaya bakıyorum saat 5-6 gibi...yağmurlu ve kapkapalı.
bilindik trabzon havasıyla günaydın kızlar.....
uyumak istiyorum ben....en iyisi müzik çoşun bakalım:62::62::62:

gülay iğrençliğini alkışlıyorum:46::46::46:

bir de dün sana hak verdim istemsiz oluyor bu çişler haklısın delilik ettim bağışla abam

sen böyle yazdıysan bi tuhaflık olmalı... kesin dün gece başınıza bi kaza geldii :9::9::9::9::9::9:

bu cuma sınav için eylem yapacak olan öğrencilere bi alkışta benden gelsin....eğitim ziyanı yavrularım inşallah hakkınızı alırsınız..

Gunaydın canlarııııııııııııııııııııııııııııım

Back