• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tepriklerine teşekkür ederim canım, biz de mesut mesude oluruz napalım, gönüller bi olsun yeter ki. Affettim kitti seni de, tatlı şey seni, diğer konuya girmeden, tereyagından kıl çeker gibi sıyrılmak istiyorum :)

Cok sagol canim, 3 seneyi devirdik bugun saat 17:00 civarı :)

ay çok yenisiniz daha.... bizimde eylülde 6 sene olucak bide evlilik yıldönümümde doğurursam tam olacak 10 eylül evlilik yıldönümümüz.tahmini doğum günü 17 eylül...
bu durumda biz yemeğe çıkmayı unutalım bu sene :6:

ay çok yenisiniz daha.... bizimde eylülde 6 sene olucak bide evlilik yıldönümümde doğurursam tam olacak 10 eylül evlilik yıldönümümüz.tahmini doğum günü 17 eylül...
bu durumda biz yemeğe çıkmayı unutalım bu sene :6:

evde yersiniz artık siz de napalım, dogurunca eglentisini yaparsın :)sze de nice nice yıllara.

Kader arkadaşlarım ben yavaştan kaçayım artık. sizlere bol muhabbetli akşamlar dilerim. Yarın görüşmek üzere.

bizim haziran da 4 sene olacak
1. evlilik yıl dönümümüzü unuttu
2. evlilik yıl dönümümüzde param yok aşkım seni seviyorum dedi..
3. evlilik yıl dönümümüzü HATIRLAMIYORUM :53:
(beraber unutmuşuz demekki) :53:

kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktı :nazar: büyük bir stres olmuştum ohhh bee :64::64::64::64::64: birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce

:64::66::64::66::64::66::64::66::64::66::62::62:
çoookk sevindim özgeeemm:66::nazar::nazar:
maşallah damadımaa:nazar::9:

ben gidiyorum kızlarrrrrrrrr.
çok üzülmeyin yarın yine gelirim ... :9::9:
cümleten kocaman ısırıyorum sizii :86::86::86:

kızlarrrr, çatlak için ne kullanıyorsunuz ben hala kullanmıyorum doğru düzgün. aktardan yağ karıştırmıştım ama arada sırada kullanıyorum hergğn kullanmıyorum. doktorum bana pregnacare tavsiye etti, eczacı da lierac. bunlardan almalımıyım yoksa vazalin ya da bebe yağı mı alayım???? ya da susam yağı kayısı yağı yetelimi???

ben ilk 3 ay siradan bi vucud sütü kullandim her banyodan sonra, 4 aya girincede doktorun tavsiye ettigi Dexeryl (vazelin agirlikli bi krem) adli kremi hergun kullandim. Ayrica kendim eczaneden bi krem daha aldim (bu krem daha etkiliymis) onuda 6ci aydan itibaren kullanicam.. kucuk bi ayrinti daha var ama :3: arada sirada banyo yapmadan once saf zeytinyagi ile iyice masaj yapiyorum buda iyi geliyor tavsiye ederim:21: bide arkadasim kremi sade karnina surme, doktorum bana butun vucuduna uygula dedi; karin,kalca,bacak,gogus,bel ve kollarina da uygula dedi:)) veeee tabi tum bunlara ragmen yirtilma olursa tamamen kalitimsal derim... cunku bu kadar yaglanmaya ragmen yirtilacak karina helal olsun denir dimi?:1::1: bu arada ikinci kremin adi ELANCYL .. ben Fransada yasadigim icin bu kremleri ucuza aliyorum ; ilk krem 4€ ikinciside 20€ tam bilmiyorum ama tr de fiyatlar daha yuksek sanirim...

Son düzenleme:
ben ilk 3 ay siradan bi vucud sütü kullandim her banyodan sonra, 4 aya girincede doktorun tavsiye ettigi Dexeryl (vazelin agirlikli bi krem) adli kremi hergun kullandim. Ayrica kendim eczaneden bi krem daha aldim (bu krem daha etkiliymis) onuda 6ci aydan itibaren kullanicam.. kucuk bi ayrinti daha var ama :3: arada sirada banyo yapmadan once saf zeytinyagi ile iyice masaj yapiyorum buda iyi geliyor tavsiye ederim:21: bide arkadasim kremi sade karnina surme, doktorum bana butun vucuduna uygula dedi; karin,kalca,bacak,gogus,bel ve kollarina da uygula dedi:)) veeee tabi tum bunlara ragmen yirtilma olursa tamamen kalitimsal derim... cunku bu kadar yaglanmaya ragmen yirtilacak karina helal olsun denir dimi?:1::1: bu arada ikinci kremin adi ELANCYL .. ben Fransada yasadigim icin bu kremleri ucuza aliyorum ; ilk krem 4€ ikinciside 20€ tam bilmiyorum ama tr de fiyatlar daha yuksek sanirim...

Fransa'ya bayılırım :))
sipariş verelim sende ticaretini yap canım :))))))

kızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktı :nazar: büyük bir stres olmuştum ohhh bee :64::64::64::64::64: birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce

gozunaydın cnm:) bana 2. duzey ultrason icin randevu verdi dr 15 gun sonrası icin ama bende bilmiyorum ikiside olabilir belki.bana pahalı geldi biraz ama arastırmak lazım her hastanede farklı ücret uygulanıyo:44:

gozunaydın cnm:) bana 2. duzey ultrason icin randevu verdi dr 15 gun sonrası icin ama bende bilmiyorum ikiside olabilir belki.bana pahalı geldi biraz ama arastırmak lazım her hastanede farklı ücret uygulanıyo:44:

saol canım özel doktor getirtiyorlarmış belki ondandır daha fazla istenen arkadaşlarda vardı.kaçıncı haftana gün verdiler

Son düzenleme:
saol canım özel doktor getirtiyorlarmış belki ondandır daha fazla istenen arkadaşlarda vardı.kaçıncı haftana gün verdiler

suan 19 dayım.6 mayıs tarihine randavu aldım.22.haftaya falan denk geliyo sanırım:44: dogrudur canım ben ücreti, bile ögrenmedim unuttum sormayı:1:bakalım ne ödicez:) sen hngi hastaneye gidiyosun

Back