şimdi alakasız bi soru:86::86:
akşama ne yemek yaptınız yada ne yemeğiniz var yada ben ne yapıyım?
Yemek ismi vermiyoruz herkes gebe yahuuuuuu
ay benimde hergün düşünmekten bıktığım bir konu eşim liste yapacağım sana diyor
benim yemek derdim yok...
eşim işyerinde yiyor
ben annemde yiyorum....bu akşam ne var bilmiyorum
aynen ya bende,zaten tavuk balık yiye yiye bıktım...
ilk 3 ay annemde yedim bende halada yiyorum ya:))))
artık kendim yapmaya başladım:))
eşim işyerinde yiyor
damlaa nasıl oldun geçtimi egzamaların?
olsun ya düşündükce patlıyorum...hem herkesin ulaşabileceği şeyler olsun portakallı pekin ördeği istemiyorum ki sizden:)))
gelmedi mi seninkiler halaNe sevenim var, ne soranım var öyle dertliyimmmmm kiiiiiiiiiiiiii...
çilesiz günüm yok dert ararsan çok öyle yanlızımmmmm kiiiiiiiiii......
yemek yapanım yok... dertlendim arabeske bağladım yinee böğğğğğğğ
geçti canım çok şükür sadece losyonu kullanıyorum artık ara ara kaşınıyo tam geçsin diye ama çok iyiyiz artık şükür
Kızlar nolur yemek ismi vermeyin. Nasılsa herkesin evinde vardır diye düşünüyoruz bazen ama hala mutfaga giremeyen arkadaşlarımız var yanında yardımcısı olmayan. O yüzden nolur yemekten bahsetmeyelim..
eşim işyerinde yiyor
geçti canım çok şükür sadece losyonu kullanıyorum artık ara ara kaşınıyo tam geçsin diye ama çok iyiyiz artık şükür
Kızlar nolur yemek ismi vermeyin. Nasılsa herkesin evinde vardır diye düşünüyoruz bazen ama hala mutfaga giremeyen arkadaşlarımız var yanında yardımcısı olmayan. O yüzden nolur yemekten bahsetmeyelim..
Hehhh işte canım PORTAKALLI PEKİN ÖRDEĞİ İSTİYORRRRRRRRRRRR BULUN BANNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAA:84::84::84::84::84::84:
ozaman çekmesin canın geri aldım...aman yemekde demiyorum aç kalacam bugün eşimde ne bulursa artık
ozaman çekmesin canın geri aldım...aman yemekde demiyorum aç kalacam bugün eşimde ne bulursa artık
gelmedi mi seninkiler hala
damlacım yemek ismi vermedim canım...
vermem tabiki de
egzamalar düzeliyor ne güzel hep gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?