iiii olmana sevindim....valla ben kahvaltımı yapmadan parmağımı oynatmam...titriyorum kahvaltısız
Hanımlar, bana bir proje geldi, 1 hafta falan oyalar beni bu. giremezsem merak etmeyin diye yazıyım dedim, aman merak eder de yataklara düşerdiniz ya sonra, nekkadan düşünceliilk ettim aman. neyse arada girer bakarım sizlere. öptüm görüşürüüüüz.
ilk gelen müşterilere nasıl davrandığıı görsen gülmeten ölürsün...
Bi ne var niye geldin karga bokunu yemeden demediğim kalıyooo
napim karnım açken miğdem bulanıyo, sinirlerim bozuluyo..
canım öle bir hafta çalışılmaz ki arada nefes alırsın buraya giripte. İyi yaptın haber verdin valla ben kendi adıma söyleyeyim meraklanıyorum birini uzun süre topikte görmeyince.
canımm nice 4 yıllara eşinle çocuklarınla girersiniz inşallahvalla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.
Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)
ay canım geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır :26:kızlar günaydın
dün akşam çok felaket diş ağrısı çektim...1 tane değil sağ taraf komple ağrıdı...pek keyfim yok anlayacağınız
herkes iyi mi?
meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez
canımm nice 4 yıllara eşinle çocuklarınla girersiniz inşallah
ay canım geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır :26:
başınız sağ olsun canım allah sabır versin içim bir tuhaf oldu
ces arada mesaj at...
iii çalışmalar şimdiden allah kolaylık versin
kızlar burda acayip bi yağmur başladı geçenki dr kontolümde de çok yağışlıyı ilginçç hayırlısı bakalım bu arada bugün tam yolun yarısı oldukk oğlumla:81::81:
geçenlerde bacağım ağrıyordu ya...masamdan zaruri ihtiyaçlar için kalktım...bazı müşteriler arkamdan neden böyle suratsız demişler....istiyorlar ki gül konuş şakalaş ulan hamileyiz ya sağımız solumuz belli olmaz ya...gerçi arkadaşlar durumu anlatmışlar...
diğer yarımıda tamamlayıp hayırlısı ile alırsın inşallah canım kucağına
kızlar bahçelievlerdeki kadir has çocuk dünyasına giden varmı?
meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?