GÜnaydıııııııııııınnnnnnnnnn:))))
Günaydın tatluuuuum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydıııııııııııınnnnnnnnnn:))))
bnde diyorum buğün bir yerleremi gitsem hava çok soğukmu kızlar?
1,5litre süt müüüüüüüüüüüüüüüü, ben 1 büyük bardakı zor bitiriyorum öğüre öğüre. negüzel o kadar cok içebilmen.
bence senin önceden olan bir çürügün açıldı falan öyle bişi canım, doktoruna sor ve diş hekimine git hemen. hamilelikte agrilar daha bir çekilmez oluyo, agri esigimiz cok dusuyor zannedersem.
ayranla yoğurduda say bu gruba. grev varmış bugün yaw. kontrolü olanlar bi arayıp sorsun nolur nolmaz.
geçmiş olsun cnm hamilelikte diş ağrısı muhakkak oluyor ne yapsak boş galiba o ağrıyı çekicez inş. çabuk geçer
A evet sabah radyoda duyduydum ben de. bütün illerde mi acaba grev, öyledi rheralde.
komik bişey anlayatımda havamız değişsin. dün eşimle yeni açılan bebek mağazasına gittik. kampanya varmış. bir bebek arabası beğendim kraftın. işte yatak kısmı çıkıyo puset oluyo . bi sürü özelliği vardı. beğendik ikimizde. fiyatını sordu eşim. adam 1.200 dedi. eşimin gözleri açıldı neeee 1.200 mü. 1000 lira daha koyar serçe alırım oğluma dedien azından gerçek arabaya binsin dedi. satıcı dumur tabii. ben kahkaha atıyorum. çıktıkk tabi mağazadan. adam şaşkın bakıyodu arkadan
![]()
e ama dogru demis canım, malesef bebek arabaları pahalı birazcık, uygunları da yok degil tabi. Insallah bulursunuz gonlunuze gore olanı. internetten de arastir istersen biraz. magazadakiler cogu modeli bilmiyo cunku sadece kendi sattıklarını biliyolar.
ya alacağımızdan değil tabiki alamayız bizim bütçeyi aşar. iyi bir şeyde almak istiyoruz. mama sandalyesi yatağı sağlam olmalı. ayıptır yazması 3-4 tane yaparık çocuk gibi geliyo. kardeşleride kullansın![]()
Soğuk olsa da sımsıkı gider giyinirsin de yağmura yakalaırsan o çok kötü olur. çıkıcaksan yanına yedek bişiler al bari :)
oy maşallah, Allah saglik versin de istediginiz kadar cocugunuz olsun insallah canım. o zaman sana chiconun ikili setini önereyim ben. 550-600 tl civarı. modeli bulursam koyucam şimdi 1 dakika. hem puset hem de oto koltugu var. oto koltugunu evde ana kucagi olarak da kullanabilirsin. buldum canım nu araba bak. kırmızısı da var. ablam 2 senedir kullanıyo, çok da memnun.
Hepsiburada.com : Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset (Astral) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar tam olarak ismini bilmediğim tam olarak kuşumun üstündeki :) kemiğim inanılmaz ağrıyor yaaa internetten araştırdım çatı kemiği olma ihtimali varmış doktoru arayıp ne diycem yaaa ben kuşum ağrıo mu valla kesçem kendimi helpppppp![]()
gününüz aydın olsun kızlar
ay ne denir ki bilemedim, ne zaman başladı , ne zamandır agriyo. biraz daha beklesen belki geçer? ama uzun samandır agriyosa internetten o kemigin adini bulalim bari de oyle sor,