• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

otel basri var ya devlet hastanesinin oraya çok büyük avm yapılıyomuş bakalım nasıl olacak biz gitmeden burdan bitermiki doğaça diyoruz hadi parka başka yer yok çocuk için anne arkadaşlarıma top atmıdam güsel oynucam diyor top havuzu var orda kışın hep orda oynadı başka yer bilmiyor yok çünkü norma parka oğlum diyorum kalıyor bi :9:

otelbasriyimi yıkacaklar anlamadım ama sende çıktın neyse konuşuruz sonra öptüm doğaçıda duruyudaa

ya kızlar ben size bişey soracağım..benim kuyruk sokumum ağrıyo oturamıyorum nerdeyse...ben ameliyat olmuştum kıl dönmesinden:43::43:deri biraz dar kaynamış acaba kilo aldıkça gerdiği için mi acıyı yoksa hamileliğin verdiği bi ağrımı

günaydın cnm o ağrı bende hamile kaldığımdan beri var daha ilk ay başladı ağrım hala devam ediyor benimki plesenta aşağıda olduğu için ağrıyormuş seninki kıl dönmesinden olabilir doktoruna sormadınmı neden ağrıdığını? allah şifa versin hepimize :emir_bebek::nazar:

Allah kolaylık versin cnm çalışmak bi açıdan çok ii bi açıdan zor
daha kimsecikler yok?

Günaydın canım, bir çalışan hamileden daha günaydın. Hava yine yagmurlu ıslak vıcık vıcık. Allahın gücüne gitmesin ama artık bahar gelsin yaaaa.

günaydın kızlar,

hepimize iyi gün olsun....

Günaydın canım sana daaaa.

Günaydın canım, bir çalışan hamileden daha günaydın. Hava yine yagmurlu ıslak vıcık vıcık. Allahın gücüne gitmesin ama artık bahar gelsin yaaaa.

Günaydın canım sana daaaa.

sanada günaydın cnm senin biliyorum çalıştığını en güzel mimarımız

günaydın kızlarrr..

vayy demek avm yapılıyor balıkesir e iyi iyi...yapsınlar avuç içi kadar yer zaten canımız sıkılıyor:)

adana havasıyla aynıyım bu sabah. kapalı yağmurlu :43: dün gece hiç uyumadım. çok dişim ağrıyoooo. günde 1,5 litre süt içip ayranı yoğurdu peyniride eksik etmiyorum. nerden çıktı bu diş ağrısı yaaaa:43:

adana havasıyla aynıyım bu sabah. kapalı yağmurlu :43: dün gece hiç uyumadım. çok dişim ağrıyoooo. günde 1,5 litre süt içip ayranı yoğurdu peyniride eksik etmiyorum. nerden çıktı bu diş ağrısı yaaaa:43:

1,5litre süt müüüüüüüüüüüüüüüü, ben 1 büyük bardakı zor bitiriyorum öğüre öğüre. negüzel o kadar cok içebilmen.
bence senin önceden olan bir çürügün açıldı falan öyle bişi canım, doktoruna sor ve diş hekimine git hemen. hamilelikte agrilar daha bir çekilmez oluyo, agri esigimiz cok dusuyor zannedersem.

geçmiş olsun cnm hamilelikte diş ağrısı muhakkak oluyor ne yapsak boş galiba o ağrıyı çekicez inş. çabuk geçer

Back