• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım ben son muayeneye kadar hep 80 lira ödüyodum ssk yok bizde. Neyseki babamın dükkanında çalışıyor gösterdik ssk mı dışarıdan ödüyorum öyle faydalanmaya başladım işte..Metrobüsle çok rahat oluyo canım taksiyle avcılara gidiyoruz ordan biniyorum 10 dk falan sürüyor trafik yok ya..yol sorun olmuyor hafta içi gidiyorum doktora çalışmadığım için, yollarda boş oluyor hastane de boş oluyor rahat yani.

aa ne kadar iyiymiş canım yaa. Ben uyku setini aldım gerçi sevi bebeden almıştım avcılardaki mağazasından.Ama başka eksikler var yan yatma yastığı falan alıcam hava bi açamadı ki gezelim.

sewındım canım yolun zor olmamasını cunku ılerleyen zamnlarda daha zor gelecek bıze hayırlı inş canımm

ah canım ben son muayeneye kadar hep 80 lira ödüyodum ssk yok bizde. Neyseki babamın dükkanında çalışıyor gösterdik ssk mı dışarıdan ödüyorum öyle faydalanmaya başladım işte..Metrobüsle çok rahat oluyo canım taksiyle avcılara gidiyoruz ordan biniyorum 10 dk falan sürüyor trafik yok ya..yol sorun olmuyor hafta içi gidiyorum doktora çalışmadığım için, yollarda boş oluyor hastane de boş oluyor rahat yani.

aa ne kadar iyiymiş canım yaa. Ben uyku setini aldım gerçi sevi bebeden almıştım avcılardaki mağazasından.Ama başka eksikler var yan yatma yastığı falan alıcam hava bi açamadı ki gezelim.
evet cnm orası öyle hani aklında bulunsun belki gidrsin yoksa dışardaki mağazalrdan farkı yok sadece nakit indirimi ii oluyor
bende bebeğe antialerjik taç ın fabrika satış mağazasından yorgan ve yastık aldım ama acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum rastladı birden karar verdim aldım çünkü
32 lira yorganı 8 lira yastığı
bnde çok düşündüm ama aynısını 45 satıyorlardı bende alıyım dedim %100 pamuk cnm

Herkese selam,
Kizlar ben kizima Eylul ismini dusunuyordum ,hatirlarsiniz.Kafami celdiler.Anlami yok diye:5:
sizden fikir almak istiyorum.Dora-zirvede demek birde mina-gokyuzu sema,liman ve camin ana maddesi
nasil?ayy aklina degisik bir isim gelen olursa lutfen yazsin.

arkadaşlar ben şişiyorum çok fena hele yemekden sonra yırtılacak gibi oluyorum,nefes alamıyorum,nabız oluyor 130,ölecek gibi oluyorum,özellikle kahvaltıdan sonra fena oluyorum ,böyle olan varmı yaw,gece yatakda dönemiyorum,yırtılacam galiba ikiye...:25:

bugün ceste aynısını söledi ama kahvaltı diye vurgulamadı bişi sana şişkinlik yapıor olabilirmi kahvaltıda yediğin

ama ona bağlamazsak normalmiş aynı cümleyi kurdu ceste çünkü birazdan yırtılıcam dedi

Herkese selam,
Kizlar ben kizima Eylul ismini dusunuyordum ,hatirlarsiniz.Kafami celdiler.Anlami yok diye:5:
sizden fikir almak istiyorum.Dora-zirvede demek birde mina-gokyuzu sema,liman ve camin ana maddesi
nasil?ayy aklina degisik bir isim gelen olursa lutfen yazsin.

eylülde çok kibar bir isimdi yaaa ben oyumu doradan yana kullansam

bnm kızın adı sahil bende değişik isimler seviorum

alya ve arya da hoşuma gidior

ewet haklısın cnmm:49:sey soracaktım sana sen suanda yuzuyormusun dr ne dedı bununla ılgılı

aşağı inmeye üşenmedikçe yüzüyorum canım :9: 3.aydan sonra yüzebilirsin demişti doktorum..hatta çok faydalı dedi. çok yormadan yavaş yavaş yüzüyorum yarım saat kadar.gerçekten çok rahatlatıyor. Hava biraz daha iyi olsa hergün inicem ama hava çok soğuk havuzdan sonra orda duş alıyorum ne kadar sacımı falan kurutsamda yeni çıkmış oluyorum duştan eve girene kadar üsütmekten korkuyorum birazcık ısınsa hergün inicem..

aşağı inmeye üşenmedikçe yüzüyorum canım :9: 3.aydan sonra yüzebilirsin demişti doktorum..hatta çok faydalı dedi. çok yormadan yavaş yavaş yüzüyorum yarım saat kadar.gerçekten çok rahatlatıyor. Hava biraz daha iyi olsa hergün inicem ama hava çok soğuk havuzdan sonra orda duş alıyorum ne kadar sacımı falan kurutsamda yeni çıkmış oluyorum duştan eve girene kadar üsütmekten korkuyorum birazcık ısınsa hergün inicem..

pekı havuzdakı klordan sorun olur ws ws dedımı canım

liberttyyyy burdamısın cnm burdaysan bursalı bir arkadaşa sordum doruk tıp merkezinede bir baksın dedi gerçi o kadın doğuma gidior hamile deil ama bir sor belki vardır

yada nie kimse bişi yazmıor birde bişi dikkatmi çekti meloş erken çıktı bugün ve halada buraya gelmedi:26:

Back