• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bazen baştan belirleyenler oluyor ya benim gibi:) o yuzden sordum. benim abne oldugum hastane var da..zırtıma pırtıma oraya giderim. belki senin de bellidir diye sordumdu.erken tabi aslında ama biran önce karar vermeli.
senmiydin özel Seda hastanesine giden,banada Özlem Tatlıyı tavsiye eden,burdan biriydi ama uzak geldi bize sonradan,eşim eledi orayı.memnun musun?

kızlar bu arada ayrıntılı ultrason fiyatlarını sordum ben çok ilginçtir bi hastane 20 tl dedi inanamadım. neden o kadar ucuz diye tereddüt ettim acaba güvenip çektirsem miii???

canım yaptır eğer içine sinmezse güvenmezsen tekrar yaptırırsın hem bebişinş 2.kez görme şansın olur nasıl bir fikir:66::66:

bizim evin oralara asmışlar afişleri acıbadem jfk elele diye sgk varkı almıyoz diyede ek geçmişler.

oo bu guzel habermiş Mehtapçım...

Kızlar bende bir kaç gündür başka bir gelişme var.Göğüslerim ara,ara süt doluyormuş gibi oluyor.Daha evvel kızımdan tecrübeliyim göğüslere süt dolarken nasıl hissedilir biliyorum neden acaba aslında daha erken ama :26:

nasıl hissediliyor Elma? benim de bişi doluyor engelleyemiyorum ama süt mü yağ mı çözemedim 100 oldular yaa napçam ben bunları :53::53:

okumuştum cnm sanırım sen kesin karar verdin oarya gideceksin inş.sgklıda olsa fazla uçmaz fiyatları bakalım yaşayıp görücez sen ilk olarak hangi hastaneye gitmiştin buralarda ve neden vazgeçtin?

ben medicanaya gidiyodum ama avcılardakine..Hastaneyi fazla beğenmedim doktorum fena değildi ama Medicana genelde kalabalık oluyor ve muayene sürem 5 dk yı geçmiyodu doktorda ben sorarsam anlatıyodu tam içime sinmedi..Beylikdüzü medicanaya geçicektim ama orası hakkında da iyi şeyler duymadım 4500 lira doğum ücreti istediler bikaç kişi sakın gitme para için gereksiz yere stres yaptırıyolar dedi vazgeçtim ordan da..JFK da bitiricez inşallah doktora da alıştım bu defa..Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

bende bebe biskuvisi ve sütler beslenmiştim canım 1-2 gün, ama allahtan ağız kendini çok çabuk yeniliyor çok geçmiş olsun tatlım

cok tskler canim.. hata bizde aslinda hamile kalmadan bu 20lik dislerden kurtulmak lazim, resmen canimdan bezdirdi o agrilar..2 gune bisi kalmaz insallah..

ahahah tamam ozmn :9:

nasıl ücretsiz yapıorlarrr benide götürr oarayaaa

ya ne kdr güzel ya eşimin eski işinde bizimde öle avantajlarımız oclaktı hatta doğum olduğu ay çift maaşta gelecekti ama malesef yeni işinde 3 gn izni verirlerse öpüp başımıza koyucaz
Melis üniversite hastanesi kızz.sizin ordada vardır fakülte hastanesi bi sorsana,bende carsamba gidince bi sorayım.ücretlidirde bana söylememişlerdir belki.300de cokmuş hakkaten.

normalmiş appleım wolfum.daha bugun sitelerde gezerken okudum 5.aydan sonra ucundn süt gelme gibi durumlar olabiliyormuş,sakın sıkmayın silin yazıyordu

Sağol canım evet süt kanalları açılıyormuş bende okudumda bende bariz süt doluyo gibi

nasıl hissediliyor Elma? benim de bişi doluyor engelleyemiyorum ama süt mü yağ mı çözemedim 100 oldular yaa napçam ben bunları :53::53:

ben medicanaya gidiyodum ama avcılardakine..Hastaneyi fazla beğenmedim doktorum fena değildi ama Medicana genelde kalabalık oluyor ve muayene sürem 5 dk yı geçmiyodu doktorda ben sorarsam anlatıyodu tam içime sinmedi..Beylikdüzü medicanaya geçicektim ama orası hakkında da iyi şeyler duymadım 4500 lira doğum ücreti istediler bikaç kişi sakın gitme para için gereksiz yere stres yaptırıyolar dedi vazgeçtim ordan da..JFK da bitiricez inşallah doktora da alıştım bu defa..Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

Damla süt dolarken hissettiğin çok garip bişey nasıl anlatsam,hafif sızlar,kaşınır,gıdıklar gibi amma çok hoş bir duygu :1:

cok tskler canim.. hata bizde aslinda hamile kalmadan bu 20lik dislerden kurtulmak lazim, resmen canimdan bezdirdi o agrilar..2 gune bisi kalmaz insallah..

geçmiş olsun canımmm.ben hamile kalmadan önce 4 20lik dişimide çektirmiştim.üstüne de tüm dolgularımı yaptırdım.o zamanlar ateş bile yaptı bende.Allah sağlık versin güzelimmmm

elmaaaaaa o çocuk patronundan olabilirmi:52::52::52::52: tövbe tövbeeeee ay ama ne bilimmm bir türkfilmlerinde olur gibi gelior böle şeyler[/QUOTE]
hahahha süperdi yaaa öldüm gülmekten
birtek çok güzel bişiyli yumurta yapar o kadar. elinden gelmez çünkü hiç sevmyo mutfakta olmayı. gel bari benle sohbet et diyorum bazen, mutfakta olmayı sevsem yemek yaparım zaten diyo, yine gelmiyo. ama hakkını yemiyim hamilelikte geldi çok iyardımı olmadı degil. Oyh özledim kocamı:)
demeyin ya ben kocamı özledim uzun kalmam lazım annemde birinin bana bakması ama ben yok kocamı özledim hemde çook ne olucak benim halim ya şimdi gidesim var valla :(((

Kızlar bende bir kaç gündür başka bir gelişme var.Göğüslerim ara,ara süt doluyormuş gibi oluyor.Daha evvel kızımdan tecrübeliyim göğüslere süt dolarken nasıl hissedilir biliyorum neden acaba aslında daha erken ama :26:
bende öleyim süt doldu benimde canım yani dolduğunu hissediyorum sende bölesin demek rahatladım demekki ikinci bebeklerde oluyo

Sağol canım evet süt kanalları açılıyormuş bende okudumda bende bariz süt doluyo gibi

bendede öle

Damla süt dolarken hissettiğin çok garip bişey nasıl anlatsam,hafif sızlar,kaşınır,gıdıklar gibi amma çok hoş bir duygu :1:
harika bi duygu

Melis üniversite hastanesi kızz.sizin ordada vardır fakülte hastanesi bi sorsana,bende carsamba gidince bi sorayım.ücretlidirde bana söylememişlerdir belki.300de cokmuş hakkaten.

bende yarın eğitim ve araştırma hastanesine gitcem bana da fiyat söylemediler eğer ücretliyse bildiirrim size kızlar.eğer paralıysa da çok fazla değildir.özel hastanelerde fiyatlar daha fazla

geçmiş olsun canımmm.ben hamile kalmadan önce 4 20lik dişimide çektirmiştim.üstüne de tüm dolgularımı yaptırdım.o zamanlar ateş bile yaptı bende.Allah sağlık versin güzelimmmm

tskler canim.. walla cok buyuk akillilik etmissin ne diyim :) benim bu 3. 20lik disimdi ve 4. numara cikmadi daha ama rontgen filminde gorunuyordu bakalim o ne olacak kara kara dusunuyorum:44:

ben de kaçar kızlar görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüz yarın sabah.

tskler canim.. walla cok buyuk akillilik etmissin ne diyim :) benim bu 3. 20lik disimdi ve 4. numara cikmadi daha ama rontgen filminde gorunuyordu bakalim o ne olacak kara kara dusunuyorum:44:

kocişim sağolsun zorla götürdü beni.dişçiden çok korkuyordum çünkü.inşallah sonuncusu da sana acı çektirmez güzelim.sen cicibebeyi bırak kendine daha vitaminli çorbalar yap canım bebişin için.ılık ılık mis gibi içersin hemideee

anladım cnm bende avcılar hospitale giitim nil hanıma aman nasıl bir yerdir orası ya resmen ticarethane bir gidiyordum 2 3 saat çıkamıyordum snra cemil beye gitiik ama oda çok para istiyor bende jfkda sonlandırmak istiyorum bu gidişatı bakalım hayırlsı

Back