• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:60::60::60:

hamilesin yelizcimmm takılma hepimiz aynı durumdayızz :70:
yesende bacakların ince kolların ince kuşummmm kemiklerin ince en güzelide o

elmaaaaaa o çocuk patronundan olabilirmi:52::52::52::52: tövbe tövbeeeee ay ama ne bilimmm bir türkfilmlerinde olur gibi gelior böle şeyler

Yok öyle olsa benden kaçmazdı :9:
Adam çalışanlarına yan gözle bakmaz öle bi tip ama dışarda ne halt ediyo az,çok biliyoz :34:

şşş kızlar,ne ki o 200 liraya yapılan.neyden bahseidyorsunuz siz..Ülkemize Fransızların kaldığı gibi Fransız kaldım konuya :27:
ayrıntılı mıdır renkli doplermidir nedir ben onu ücretsiz yaptırcam,yanlış bişey yapmasınlar bana :53:

süper şirketmiş bayıldım vallahi. hem de 5000 hem de 5 yıl önce.

şekerimm sorsana oras personel arıyormu istifamı yazayım hemencicik :34:
Benim özel sigortam var ama doğumu karşılamıyor,her türlü tahlillerimi yaptırıyorum çok şükür.
Doğuma gelince eşimin çalıştığı banka 2000 tl sini karşılıyor üstünü biz tamamlıcaz artık.

şşş kızlar,ne ki o 200 liraya yapılan.neyden bahseidyorsunuz siz..Ülkemize Fransızların kaldığı gibi Fransız kaldım konuya :27:
ayrıntılı mıdır renkli doplermidir nedir ben onu ücretsiz yaptırcam,yanlış bişey yapmasınlar bana :53:

şekerim dedim ya ayrıntılı diye okumadın mı ortalama 300 tl

sorma bizimkide ancak işine gelirse yapar ben kötü alıştırdım herşeyi ayağına işim bundan sonra dahada zor. Geçenlerde ben GURME oldum artık diye dolanıyordu ben bana yardım et deyince :60::60:

birtek çok güzel bişiyli yumurta yapar o kadar. elinden gelmez çünkü hiç sevmyo mutfakta olmayı. gel bari benle sohbet et diyorum bazen, mutfakta olmayı sevsem yemek yaparım zaten diyo, yine gelmiyo. ama hakkını yemiyim hamilelikte geldi çok iyardımı olmadı degil. Oyh özledim kocamı:)

senhangi doktora gidiyodun, dogumu nerde yapçan?

Benim özel sigortam var ama doğumu karşılamıyor,her türlü tahlillerimi yaptırıyorum çok şükür.
Doğuma gelince eşimin çalıştığı banka 2000 tl sini karşılıyor üstünü biz tamamlıcaz artık.

Personel açığı olursa haber veririm. :52:

selam hanimlar, bugun sabah disimi cektiler sonunda.. son bi haftadir antibiyotik kullaniyordum ama agrisi hic kesilmedi en son dayanamayip bu sabah gittik ve kurtuldum o disten sukurler olsun.. ama isin kotu yani 20lik dis oldugu ve yarisi icerde oldugu icin kucuk bi operasyonla aldilar disi, 4_5 dikis attilar, agzimi acamiyorum en kotusude karnim cok ac :43: minik bebegimde normalinde hic kimildamazdi ama bugun durmuyor yerinde belli ki oda acikmis:) kiyamam ben kucuk bebisimee:emir_bebek: neyseki kociskom bebe biskuvisi aldi sutle karistirip pipetle ictim , yarina ALLAH kerimdir daha iyi olurum insallah... yemek yiyebilmek ne buyuk bi nimetmis bugun anladim!!!!

birtek çok güzel bişiyli yumurta yapar o kadar. elinden gelmez çünkü hiç sevmyo mutfakta olmayı. gel bari benle sohbet et diyorum bazen, mutfakta olmayı sevsem yemek yaparım zaten diyo, yine gelmiyo. ama hakkını yemiyim hamilelikte geldi çok iyardımı olmadı degil. Oyh özledim kocamı:)

benimki evin en küçük oğlu düşün artık nasıl olduğunu...... ama çok :69:seviyom onu ben

aman merakta bırakma bizi, iyisin sagligin yerinde de mi.dogumu nerde yapcagina karar verdin mi?

ben altın bekliyorum da o kadar olur başka bişi olmaz.
doğumu hangi memlekette yapacagıma karar veremedim ki daha hastane düşünsem cescim ya.:37:
annemin yanına mı gitsem diyorum, ya da o gelir buraya,ama doktorumda devam ederim burda kalmaya karar verirsem?cok var daha erken değil mi doğumu düşünmeye.ben daha 3lünün sonucunu almadım bile,çarşamba cıkacak,bişey cıkmaz umarım

Kızlar bende bir kaç gündür başka bir gelişme var.Göğüslerim ara,ara süt doluyormuş gibi oluyor.Daha evvel kızımdan tecrübeliyim göğüslere süt dolarken nasıl hissedilir biliyorum neden acaba aslında daha erken ama :26:

kızlar bu arada ayrıntılı ultrason fiyatlarını sordum ben çok ilginçtir bi hastane 20 tl dedi inanamadım. neden o kadar ucuz diye tereddüt ettim acaba güvenip çektirsem miii???

doğumu hangi memlekette yapacagıma karar veremedim ki daha hastane düşünsem cescim ya.:37:
annemin yanına mı gitsem diyorum, ya da o gelir buraya,ama doktorumda devam ederim burda kalmaya karar verirsem?cok var daha erken değil mi doğumu düşünmeye.ben daha 3lünün sonucunu almadım bile,çarşamba cıkacak,bişey cıkmaz umarım

bazen baştan belirleyenler oluyor ya benim gibi:) o yuzden sordum. benim abne oldugum hastane var da..zırtıma pırtıma oraya giderim. belki senin de bellidir diye sordumdu.erken tabi aslında ama biran önce karar vermeli.

selam hanimlar, bugun sabah disimi cektiler sonunda.. son bi haftadir antibiyotik kullaniyordum ama agrisi hic kesilmedi en son dayanamayip bu sabah gittik ve kurtuldum o disten sukurler olsun.. ama isin kotu yani 20lik dis oldugu ve yarisi icerde oldugu icin kucuk bi operasyonla aldilar disi, 4_5 dikis attilar, agzimi acamiyorum en kotusude karnim cok ac :43: minik bebegimde normalinde hic kimildamazdi ama bugun durmuyor yerinde belli ki oda acikmis:) kiyamam ben kucuk bebisimee:emir_bebek: neyseki kociskom bebe biskuvisi aldi sutle karistirip pipetle ictim , yarina ALLAH kerimdir daha iyi olurum insallah... yemek yiyebilmek ne buyuk bi nimetmis bugun anladim!!!!

bende bebe biskuvisi ve sütler beslenmiştim canım 1-2 gün, ama allahtan ağız kendini çok çabuk yeniliyor çok geçmiş olsun tatlım

ben devam ediyorum canım..Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum kesin satılmış acıbademe ama sgk anlaşması devam edicekmiş o yüzden fiyatların çok uçacağını düşünmüyorlar.Gülfem hanım mayıs randevunda netleşmiş olur bilgi veririm stres yapma dedi.

okumuştum cnm sanırım sen kesin karar verdin oarya gideceksin inş.sgklıda olsa fazla uçmaz fiyatları bakalım yaşayıp görücez sen ilk olarak hangi hastaneye gitmiştin buralarda ve neden vazgeçtin?

şekerim dedim ya ayrıntılı diye okumadın mı ortalama 300 tl
özür dilerim exporter :59:hızlıca akıyor yazılar,kaçırdım burda da işler geliyor ara ara.
ben üniveriste hastanesinde yaptıracagım ama para-pul söylemediler, unuttular mı ki.300 Tl bişeyi beleş yapacak değiller heralde :44:

Kızlar bende bir kaç gündür başka bir gelişme var.Göğüslerim ara,ara süt doluyormuş gibi oluyor.Daha evvel kızımdan tecrübeliyim göğüslere süt dolarken nasıl hissedilir biliyorum neden acaba aslında daha erken ama :26:
normalmiş appleım wolfum.daha bugun sitelerde gezerken okudum 5.aydan sonra ucundn süt gelme gibi durumlar olabiliyormuş,sakın sıkmayın silin yazıyordu

Yok öyle olsa benden kaçmazdı :9:
Adam çalışanlarına yan gözle bakmaz öle bi tip ama dışarda ne halt ediyo az,çok biliyoz :34:
ahahah tamam ozmn :9:
nasıl ücretsiz yapıorlarrr benide götürr oarayaaa

ya ne kdr güzel ya eşimin eski işinde bizimde öle avantajlarımız oclaktı hatta doğum olduğu ay çift maaşta gelecekti ama malesef yeni işinde 3 gn izni verirlerse öpüp başımıza koyucaz

Back