• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geç oldu ama bence iyce araştırın bi sitede de baktım, aynı soruyu sormuşlar cevap da benim dediğim gibi.

Tekil gebeliklerde doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası sonrası 8 hafta olmak üzere toplamda 16 hafta doğum iznine ayrılabilirsiniz. Fakat doğum öncesi izninizden 5 haftasını sağlıklı bir süreç içerisindeyseniz doktor raporuyla doğumdan sonraya aktarabilrsiniz. Çoğul gebeliklerde durum farklı yazımızı detaylı okumanızı öneriyoruz. Mutluluklar

ben de geçende eşime böyle dedim de, sebep yokken boyle olup duruyosun Allah bir sebep verir de sıkılırsa için görürsün Allah korusun dedi. bi daha da içim sıkılıyo demem heralde. Sen de keyifli bi müzik açsan canım şöyle, olmaj mı?
evet eşin doğru demiş annemler bizdeydi bu hafta onun öncesi evi temizledim cam kenar köşe hiç bir yer bırakmadım annem çok kızdı bebğime eziyet ettim diye çok içim sıkılıyor keşke yapmasaydım annemlerde gitti evde yanlız başıma kaldım içim sıkılıyor ama geçer snırım sağol cnm
Ohhh 60,00 TL cepte oleyyyy amma sevindim ne pintiymişim bende :52:
Olsun o parayla oğluma cici alırım :34:

kızlar kesin karar verdinizmi jfkya ben daha gitmedim ya ali bey cumartesi çalıyormu acaba?

Ayrıca doğum masraflarınıda karşıladı.Hıh bende şans yokki bu yıl şirket karı düşük benimkinide karşılasa ne güzel olurdu.Hem ben öyle pahalıyada kaçmam.Arkadaşım 5 yıl önce Kadıköy-Şifa hastanesine 5.000,00 TL ödedi(patron ödedi)

Şimdi canım izin aktarımı yok ve ayrıca şirket satıldı eğer ben bunu doğumdan sonra kullanayım dersem ki istediğim buydu benim bu izin arada kaynayacak bu yüzden çıkayım diyorum yoksa benim planlarım 5 ay bebişimle kalmaktı

evet canım böyle bir durum oldugunu tahmin etmistim, herkes dogum sonrası kullanmak ister tabi ama kaynamasın tabi sen de doya doya hamileligini yasamıs olursun. hamlelik de önemli sonucta. yatar dinlenirsin sicaklarda bol bol.

kızlar geç oldu ama bence iyce araştırın bi sitede de baktım, aynı soruyu sormuşlar cevap da benim dediğim gibi.

Tekil gebeliklerde doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası sonrası 8 hafta olmak üzere toplamda 16 hafta doğum iznine ayrılabilirsiniz. Fakat doğum öncesi izninizden 5 haftasını sağlıklı bir süreç içerisindeyseniz doktor raporuyla doğumdan sonraya aktarabilrsiniz. Çoğul gebeliklerde durum farklı yazımızı detaylı okumanızı öneriyoruz. Mutluluklar

benim personel müdürüde öyle dedi canım hatta arkdaşım doğumuna kadar çalıştı ertesi gün doğuma gitti ssk 3 hfatayı kestii hemen

Ayrıca doğum masraflarınıda karşıladı.Hıh bende şans yokki bu yıl şirket karı düşük benimkinide karşılasa ne güzel olurdu.Hem ben öyle pahalıyada kaçmam.Arkadaşım 5 yıl önce Kadıköy-Şifa hastanesine 5.000,00 TL ödedi(patron ödedi)

süper şirketmiş bayıldım vallahi. hem de 5000 hem de 5 yıl önce.

ben son muayeneye gittiğimde tam parayı çıkarttım 80 lira vericem (ssk da 90 gün hizmet süresinin dolması gerekiyor demişlerdi o hesaba göre mayıstan itibaren faydalanabiliyorum) neyse kız dediki sgk lı mısınız? evet ama hizmet sürem dolmamıştı bi kontrol edin isterseniz dedim onayladı dedi 12 lira verdim nasıl mutlu oldum :9: ama bi gün önce de medicanaya dermotologa gittim orda sordurmak aklıma gelmemişti 75 lira vermistim bu defa ona sinir oldum :9:

Canım o parayı havadan bulmuş gibi sevinmişsin çünki gözden çıkardığın paraydı :34:

evet canım böyle bir durum oldugunu tahmin etmistim, herkes dogum sonrası kullanmak ister tabi ama kaynamasın tabi sen de doya doya hamileligini yasamıs olursun. hamlelik de önemli sonucta. yatar dinlenirsin sicaklarda bol bol.

değil mi canım belki 1 aylığına arkadaşlarla yazlık tutarız oraya giderim eşimde hafta sonları gelir bol bol yüzerim

cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :)):20:

yuh yaaa gerçekten.normal doğum sezeeryan doğum 5000-7500 arası.tabi üstüne birde doğum yapana kadar eklencek zam.ama şu gerçekki doktorları çok ilgiliiiii.o kadar para alıyorlar olsun de mi o kadar:52::52:

dedimki siz 4 boyutu geçip 1 saat bebeği sevmem için alıyomusnuz yoksa ışınlıyomusunuz dedim kız kaldı öle ayy sinir oldum
:60::60::60:
offfffff kızlar
içim sıkılıyor ruhum daralıyor hep ağlayasım var ne oluyor bana offfffff
hamilesin yelizcimmm takılma hepimiz aynı durumdayızz :70:
yok kız aldım kilo sen cumartesi benim yediklerimi bir görsen bir duysan bayılırsın

yesende bacakların ince kolların ince kuşummmm kemiklerin ince en güzelide o

elmaaaaaa o çocuk patronundan olabilirmi:52::52::52::52: tövbe tövbeeeee ay ama ne bilimmm bir türkfilmlerinde olur gibi gelior böle şeyler

üff eve gidem yemek yapacam ve yaptığımın yemeğin aynısı yarın işyerine gelecek yapma diyeceksiniz şimdi ama suya koydum dolaptan çıkması gerekenleri çıkardım :50:

kızlar kesin karar verdinizmi jfkya ben daha gitmedim ya ali bey cumartesi çalıyormu acaba?

ben devam ediyorum canım..Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum kesin satılmış acıbademe ama sgk anlaşması devam edicekmiş o yüzden fiyatların çok uçacağını düşünmüyorlar.Gülfem hanım mayıs randevunda netleşmiş olur bilgi veririm stres yapma dedi.

tebrik ediyorum o patronunuzu..devlet baba yapmıyor onu bize be ya

iyiyiztatlım sen nerelerdesin bunca zamandır?
bilgisayarlarımızdaki problemden gelemedim Ces, ara ara kesintiler olur benim böyle, ama gelirim illa ki ,unutmayın beni ben yokkene emi.

evet eşin doğru demiş annemler bizdeydi bu hafta onun öncesi evi temizledim cam kenar köşe hiç bir yer bırakmadım annem çok kızdı bebğime eziyet ettim diye çok içim sıkılıyor keşke yapmasaydım annemlerde gitti evde yanlız başıma kaldım içim sıkılıyor ama geçer snırım sağol cnm

Çalışıyor fakat bu cumartesi 23 Nisan resmi tatil.Bende ondan dolayı 22 Nisana aldım randevumu :34:

süper şirketmiş bayıldım vallahi. hem de 5000 hem de 5 yıl önce.

Evet süperr hatta doğum sonrası hediye olarak mama sandalyesi ve altın göndermişti.
Acaba banada yaparmı :26:

ben devam ediyorum canım..Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum kesin satılmış acıbademe ama sgk anlaşması devam edicekmiş o yüzden fiyatların çok uçacağını düşünmüyorlar.Gülfem hanım mayıs randevunda netleşmiş olur bilgi veririm stres yapma dedi.

bizim evin oralara asmışlar afişleri acıbadem jfk elele diye sgk varkı almıyoz diyede ek geçmişler.

üff eve gidem yemek yapacam ve yaptığımın yemeğin aynısı yarın işyerine gelecek yapma diyeceksiniz şimdi ama suya koydum dolaptan çıkması gerekenleri çıkardım :50:

demeyiz demeyiz yap canımi ama çok yorma kendini. ben de malzemeleri çıkardım ama enerjim yok bugun. belki eşimden yardım isterim accıcık. gerçi hiç anlamaz yemek yapmaktan ama olsun.

tebrik ediyorum o patronunuzu..devlet baba yapmıyor onu bize be ya

bilgisayarlarımızdaki problemden gelemedim Ces, ara ara kesintiler olur benim böyle, ama gelirim illa ki ,unutmayın beni ben yokkene emi.

aman merakta bırakma bizi, iyisin sagligin yerinde de mi.dogumu nerde yapcagina karar verdin mi?

Çalışıyor fakat bu cumartesi 23 Nisan resmi tatil.Bende ondan dolayı 22 Nisana aldım randevumu :34:
Evet süperr hatta doğum sonrası hediye olarak mama sandalyesi ve altın göndermişti.
Acaba banada yaparmı :26:

ben altın bekliyorum da o kadar olur başka bişi olmaz.

demeyiz demeyiz yap canımi ama çok yorma kendini. ben de malzemeleri çıkardım ama enerjim yok bugun. belki eşimden yardım isterim accıcık. gerçi hiç anlamaz yemek yapmaktan ama olsun.

sorma bizimkide ancak işine gelirse yapar ben kötü alıştırdım herşeyi ayağına işim bundan sonra dahada zor. Geçenlerde ben GURME oldum artık diye dolanıyordu ben bana yardım et deyince :60::60:

Back