• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :)):20:

:53::53: hehe o fiyata doğum yapıyolar:9:

canım benim sonuçlar kötüydü amniosentez dediler yapıldı..gün sonra sonuçları aldım ve temiz çok şükür..senin sonuçlar iyiymiş yaptıracak mısıın?

dedimya güzelim sonuçlar iyi sadece ileri yaş gebeliği olduğu için 35 yaş üstü annelere yaptırın diyorlar.Doktor kararı bana bıraktı benim hiç niyetim yok.

cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :)):20:

:53::53::53::53:yuh ki ne yuhhhhhh
ben doğum yaparım o fiyata....

amuda kalkıyo seninki o zaman 25 cm olduğunu düşünürsen bence makul :16:

evet olabilirrrr, yan duruyosa iyice iki yanından gerdirmiştir belki karnımı.

hemen yiyorum yanımda hazır zaten bilimum şekerlilerim. ben bu fiyata YUH ile yetinmem yanlız. nedir bu arkadaşım böyleeeee, başka bir yer bulalım sana. bursadaki bütün hastaneleres or bbence.

ne bu beeee yüz görümlülüğümü alıyorlar bunlar :27:

Kızlar

aklıma gelmişken söyleyeyim doğumdan 3 hafta önceye kadar resmi olarak çalışabiliyoruz yani 37 haftada iznimizi açtırmak zorundayız yok çalıştığımız son 3 haftanın parasını devlet ödemiyor bilginize.

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...sini-hazirlayanlar-resimlerini-ekleyelim.html

doktorum bu çarşamba yokmuşşş.haftaya çarşamba yani ayın 27.randevu aldım hadi hayırlısı

olum kocan evde deilmi ne işin var burdaa git bakimmm hemenn
kaçak girioom kızıımmmm
:1::1:napiim özlüom sizii amaaaa... hem otur otur sıkılıyorum da..
bizde özlüoruz olsunnn adamcağızda durusuyla karısıylaa vakit geçirsin diye diorummm
bana doktor bir mide ilacı verdi ya kızlar hani çok yanıyor midem diyordum. Allahım bir iştah bende ne yersem yiyeyim şişmiyorum hayatımın en güzel 2 haftasını yaşadım doğumdan sonra hemen midemi tamire götürecem.

ama bu hızla yemeğe devam edersem sanırsam 200 kilo olarak tamamlayacağım.

korkma lenn sende bezelye yutmuş solucanlardansın bişi olmaz sana buarada sorununa çözüm bulunduğuna çok sevindimmm oh bee

dedimki siz 4 boyutu geçip 1 saat bebeği sevmem için alıyomusnuz yoksa ışınlıyomusunuz dedim kız kaldı öle ayy sinir oldum

Kızlar

aklıma gelmişken söyleyeyim doğumdan 3 hafta önceye kadar resmi olarak çalışabiliyoruz yani 37 haftada iznimizi açtırmak zorundayız yok çalıştığımız son 3 haftanın parasını devlet ödemiyor bilginize.

olsun en azından çalıştığımız kurum o 3 haftayı dogum sonrasına atar, böylece cocugumuza 3 hafta daha bakmış oluruuuuz. ama ben de senin bildigin gibi biliyorum.3 hafta kala izne çıkmak mecburi dye. ama Meloş da doguma kadar çalışılabilir diyo. kafam karıştı.

Mehtap senin ayrıntılıyı Düzgün beymi yapıcak yoksa başkasınamı yönlendirdi.
260,00 TL yazmışsın kendisimi söyledi :)
amma sormuşum

Şimdi şöyle oldu ben kaşındım dedim ki Düzgün bey e bana ne test yapacaksınız önümüzdeki günlerde kan uyuşmalığı var falan dedim oda 4 lü ardından ayrıntılı yapacağım gerek görürsem kan uyuşmazlığı testi yapacam dedi.....

Ben dörtlüyü yaptırdım sordum ne kadar diye 266 dediler emm Düzgün bey mi yapar başkası mı bilmiyorum ama bence başka doktor bakacakır tatlım..

Ben Gülfeme sordum fiyatı 200,00 TL dedi Utku bey yapıcak acaba ayriyeten muayene parası ödiycekmiyim bak onu sormadım :27: oda 60,00 TL o zaman bende 260,00 vermiş olurum :37:

offfffff kızlar
içim sıkılıyor ruhum daralıyor hep ağlayasım var ne oluyor bana offfffff

Back