cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :))![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :))![]()
canım benim sonuçlar kötüydü amniosentez dediler yapıldı..gün sonra sonuçları aldım ve temiz çok şükür..senin sonuçlar iyiymiş yaptıracak mısıın?
canım benim inş. ben de burdan haykırırım temiz çıktı sonuçlar diyee
dedimya güzelim sonuçlar iyi sadece ileri yaş gebeliği olduğu için 35 yaş üstü annelere yaptırın diyorlar.Doktor kararı bana bıraktı benim hiç niyetim yok.
Pozitif düşünüyoruz kızlarrrr allahın izni ile hepimiz sağ sağlim alacağız yavrularımızı kucaklarımıza.
amuda kalkıyo seninki o zaman 25 cm olduğunu düşünürsen bence makul![]()
heyoooooooooooooo
ben şimdi ayrıntılıya girince yarım saat yavrumu mu görecem gel 7 Mayıs gelllllllllll
ne bu beeee yüz görümlülüğümü alıyorlar bunlar![]()
bizde özlüoruz olsunnn adamcağızda durusuyla karısıylaa vakit geçirsin diye diorummmolum kocan evde deilmi ne işin var burdaa git bakimmm hemenn
kaçak girioom kızıımmmm
napiim özlüom sizii amaaaa... hem otur otur sıkılıyorum da..
bana doktor bir mide ilacı verdi ya kızlar hani çok yanıyor midem diyordum. Allahım bir iştah bende ne yersem yiyeyim şişmiyorum hayatımın en güzel 2 haftasını yaşadım doğumdan sonra hemen midemi tamire götürecem.
ama bu hızla yemeğe devam edersem sanırsam 200 kilo olarak tamamlayacağım.
korkma lenn sende bezelye yutmuş solucanlardansın bişi olmaz sana buarada sorununa çözüm bulunduğuna çok sevindimmm oh bee
Kızlar
aklıma gelmişken söyleyeyim doğumdan 3 hafta önceye kadar resmi olarak çalışabiliyoruz yani 37 haftada iznimizi açtırmak zorundayız yok çalıştığımız son 3 haftanın parasını devlet ödemiyor bilginize.
Mehtap senin ayrıntılıyı Düzgün beymi yapıcak yoksa başkasınamı yönlendirdi.
260,00 TL yazmışsın kendisimi söyledi :)
amma sormuşum