2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembecim sormamışım say soruyu. kentte dogurcaktin sonradan geldi aklıma.

hastaneyi yarın konuşucaz bakalım ne diyecek doktorum ama kan doktorum kan vermeye karşı. 7. aydan sonra sabitlenecek dedi geçen gittiğimde, bu 2 ay en düşük zamanı olurmuşşş...

inşallah sabitlenir canım yaaa, takviyedense dogal yolda düzelsin daha iyi tabe.

cuma kontrolüm vardı, tetanoz aşısı olucam dedim tmm dedi. acaba gözünden mi kaçtı. arayıp sorayım bi. sakınca olsa sağlık ocağı çağırmazdıki

ben 2 farklı doktora sordum ikisi de sorun olmaz dedi 18. haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama doktorların geneli 21. haftayı bekleyin diyorlar. ben de aile hekimime dedim 21. haftada yaptırmak istiyorum deyince tmm deyip yeni randevu verdiler

hastane santralindeki kızı tanımak işe yaradı :) hemen bağladı doktoru 20. haftadan sonra git dedi. arayım sağlık ocağını gelmicem diyim. perşembede öğlene kadar yatim sonra kontrole gittim gibi yapıp işe gelim

herkese merhabaa
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
bugün tam evde tembellik yapma havası var ama akşama misafir gelicek o yüzden mamalar yapmam lazım, üşeniyorum
bu arada c.tesi ayhan çocuğa gittik bakmaya diye ama arabayı aldık geldik bebeğimin ilk eşyası arabası oldu çok araştırdım ve jane rider a karar verdik...çok içime sindi, mor rengini aldık artık bi sürprizle karşılaşırsak cinsiyette, konuştuk değiştirebilcez... ana kucağı da lacivert oldu diğerlerinin kumaşı içime sinmedi hiç artık renkli battaniyelerle asılan oyuncaklarla renklendircem takım ana kucağı yokmuş türkiyede neyse linki gönderiyorum ;

Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri

Kızlar yardıma ihtiyacım var...
ben oğlumun odasını turkuaza boyadım
yerede turkuaz beyaz kareli halı aldım
mobilyası ise bembeyaz
Perdeyi nasıl yapmalıyım sizce?

yanyana odalarda oluruz...bebişler karışmasın

çok güzel bişi almışsın canım. hatta benim aldığıma çok benziyo concord neo'ya yani. zevklerimiz çok benzermiş senle :)

normal doğum sonrası göbek kalmasın diye korse giyebiliyorsun buda çok işe yarıyo. yoksa sezeryanla kocaman bi göbüşle yaşa yaşayabiliyosan sağlam kafayla

mobilyası ise bembeyaz

bence fon yapmadan düz beyaz, ya da beyaz uzeri minik figurlu tul perde yapabilirsin.

mobilyası ise bembeyaz

canımmmm nasıl oldu turkuaz içine sindi mi eşim de turkuaz boyayalım dedi merak ettim şimdi nasıl durduğunu kuzum koyu mu acık mı oldu.perdesi de yine turkuazlı beyazlı cıvıl cıvıl bişey olabilir tatlım yani ben oyle kuruyodum aklımda

çok güzel görünüyor...incicim güle güle kulanın..
mobilyası ise bembeyaz

tül beyaz store turkuaz olabilir canım

mobilyası ise bembeyaz

turkuaz koyu değil mi şekerler...sakinleştirici renkler lazım duvara...mutlakada kırmızıyı veya o tonlarda turuncu gibi bir rengi kullanmak gerekiyormuş...
bence perdelerde aynı renk olmaz, boğarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…