• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 179673 Eki Görüntüle 179675

Arkadaşlar merhaba..2 ay kadar önce aldığım bebek karyolasını satmak istiyorum hiç kullanılmadı. ikiz bebek bekliyorduk ama malesef bebeklerimden birini kaybettim. karyolayı kurduk hiç ellenmedi bile kaldı öyle. malzemesi çok kaliteli. bütün eşyalarımızı çifter çifter ve aynı mağazadan aldığımız için çok uyguna almıştık. piyasayı araştıranlar zaten bu karyolanın fiyatını bilirler. içinin hazır bebek yatağı ve uyku seti de mevcut. uyku setini ben kirlenmesin diye açıp sermemiştim. eşim de evde yalnız onları takmadan çekmiş fotoları ama uyku seti de mevcut. hepsiyle beraber vericem. 425 e almıştım. aynen satıyorum. kurulduğu için 2. ele giriyor ama dediğim gibi acele edip de 2 ay önceden aldığımız için sıkıntı oldu ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen

doktoruna sormadan gitme canım sakın. ateş yapabiliyo tetanoz o yuzden 20den önce tavsiye etmiyo doktorlar. sen sor once.

cuma kontrolüm vardı, tetanoz aşısı olucam dedim tmm dedi. acaba gözünden mi kaçtı. arayıp sorayım bi. sakınca olsa sağlık ocağı çağırmazdıki

cuma kontrolüm vardı, tetanoz aşısı olucam dedim tmm dedi. acaba gözünden mi kaçtı. arayıp sorayım bi. sakınca olsa sağlık ocağı çağırmazdıki

benim saglik ocagi da 16da cagirdi ama doktorum 16da olmaz. bu haftalarda vucutta ateş olmasını istemeyiz dedi, 21'de kendi yapicak bana asimi. yani cuma gunu.

Gunaydın kızlaaarr
canımcım benıde 17. haftada cagırdılar ben gıttım ama ası yaptırmıcam 20. haftada gelıcem dedım bana dedıle kkı zaten ası ıcın cagırmadık kontrolunuz yapılacak dedıler tansıyon kılo sorular falan yapıldı

tetanoz aşısı da vurucaklar genel kontrolde idrar kan öyle dedi doktor

merhaba arkadaşlar
su ve pamuk olayını yeni doğuran arkadaşıma doktoruda söylemiş. çok sağlıklıymış.
ben bebek bakım seti olarakta mustela almayı düşünüyorum.. piyasadaki en iyi markalardan, kullanan yada tavsiye eden olurmu aranızda.
piyasada marketlerde satılan ürünlerden birinden yeğenimin gözleri yanmıştı, araştırdılar, üretim hatası demişlerdi, o yüzden biraz daha kozmetik dışı birşeyler bakıcam..

benim saglik ocagi da 16da cagirdi ama doktorum 16da olmaz. bu haftalarda vucutta ateş olmasını istemeyiz dedi, 21'de kendi yapicak bana asimi. yani cuma gunu.

sanırım bende dr.a yaptırıcammmm... içime sinmiyo sağlık ocağı, daha doğrusu korkutuyo beniiii rahatlıkları :49:

tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimm
entube fatmaaa bu soru aynı anda sanada geldii bir fikirrr verinnn

canım ben kızıma bimden almıştım ama aklında olsun yaz bebekleri kaka yaptımı kap tontişi yıka popoyu ohh mis gibi yıkıyamadın zamanda pamukları böle oje silmek için kopartırızya onun gibi 5 6 tane kopar bi kaba koy ılık suyu dök ve pamukları plastiğe koyma cam salata tabakları varya ona koyardım pamukları üzerine ılık su hopp mis gibi stril bide alt mendili vardı nazın kurulamak içişn pamuklu hiç ğişik olmadık biz arkadaşların bebekleri hep yara oldu
:
tmmm cnm buna uyucam mutlaka ayy hayal ettimdeee çok heveslendim gerçi bnm ne küvetim ne de lavobom bebeği kucaklayıp yıkamaya müsait deil insanın hayatını zorlaştırcak cinsten yerler ama elimden geleni yapıcam
Yok malesef balım :2:ve ben zaten hastayım :2:

Hem şuan itibariyle %80 kurudum:79:
istanbulaaa yağmur getirdin yaaaaaaaa:20: şaka şaka ne taraftasın şimdi sabah anadolu yakası felakettide
ben hem yürüyüp hem konuşamıyorum...kalbim küt küttttt:60::60:

kankardeşimm bnmmmmmmm:70: geçen gün karşıdan karşıya geçiordum araba yol verince hızlıca geçtim yolun yarısında düşüp bayılıordum boynumda ki ataradmarım yerinden fırlıcaktı 5 sn yaa 5 sn de hayatım karardı buarada bnde yürüyüp konuşamıorum artık nolcaz biz yaa

tmmm cnm buna uyucam mutlaka ayy hayal ettimdeee çok heveslendim gerçi bnm ne küvetim ne de lavobom bebeği kucaklayıp yıkamaya müsait deil insanın hayatını zorlaştırcak cinsten yerler ama elimden geleni yapıcam

istanbulaaa yağmur getirdin yaaaaaaaa:20: şaka şaka ne taraftasın şimdi sabah anadolu yakası felakettide

kankardeşimm bnmmmmmmm:70: geçen gün karşıdan karşıya geçiordum araba yol verince hızlıca geçtim yolun yarısında düşüp bayılıordum boynumda ki ataradmarım yerinden fırlıcaktı 5 sn yaa 5 sn de hayatım karardı buarada bnde yürüyüp konuşamıorum artık nolcaz biz yaa

bakalım bize normal doğum yaptıracaklar mı? sorucam yarın...ben pek sanmıyorum amaaaa:16:

Bana doktorum daha sonra yaptırıcaz aşını dedi. neden bilmiyorum..:61:

Arkadaşlar merhaba..2 ay kadar önce aldığım bebek karyolasını satmak istiyorum hiç kullanılmadı. ikiz bebek bekliyorduk ama malesef bebeklerimden birini kaybettim. karyolayı kurduk hiç ellenmedi bile kaldı öyle. malzemesi çok kaliteli. bütün eşyalarımızı çifter çifter ve aynı mağazadan aldığımız için çok uyguna almıştık. piyasayı araştıranlar zaten bu karyolanın fiyatını bilirler. içinin hazır bebek yatağı ve uyku seti de mevcut. uyku setini ben kirlenmesin diye açıp sermemiştim. eşim de evde yalnız onları takmadan çekmiş fotoları ama uyku seti de mevcut. hepsiyle beraber vericem. 425 e almıştım. aynen satıyorum. kurulduğu için 2. ele giriyor ama dediğim gibi acele edip de 2 ay önceden aldığımız için sıkıntı oldu ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen

geçmiş olsun canım önvcelikle karyola güzel bence fiyatıda çok ii

merhaba arkadaşlar
su ve pamuk olayını yeni doğuran arkadaşıma doktoruda söylemiş. çok sağlıklıymış.
ben bebek bakım seti olarakta mustela almayı düşünüyorum.. piyasadaki en iyi markalardan, kullanan yada tavsiye eden olurmu aranızda.
piyasada marketlerde satılan ürünlerden birinden yeğenimin gözleri yanmıştı, araştırdılar, üretim hatası demişlerdi, o yüzden biraz daha kozmetik dışı birşeyler bakıcam..

mustelanın anne ve çocuk için olan herşeyini öneriorlar cnm

Canım uzuldum Rabbım diger bebegıne uzuuunn saglıklıııı omurler versın INSALLAH

kızlar ben geldim

su pamuk olayına benden tam puan.ben de öyle düşünüyordum...ama yine de dalinin ıslak mendillerinden aldım...zaten bebeklerimiz doğduğunda ciltlerine nelerin iii geldiğini az çok anlayacağız..inşallah pişik olmazlar.inşallah bakabiliriz onlara...annem var diye rahatım ama...yine de korkuyorum

bakalım bize normal doğum yaptıracaklar mı? sorucam yarın...ben pek sanmıyorum amaaaa:16:

normal dogum daha iyi degil mi? yani sezaryende daha cok kanama olurt gibi geldi ondan dedim. size zaten son zamnalarda ünite ünite kan takviyesi yapacaklar bence. hangi hastanede dogurcaktin sen?

normal dogum daha iyi degil mi? yani sezaryende daha cok kanama olurt gibi geldi ondan dedim. size zaten son zamnalarda ünite ünite kan takviyesi yapacaklar bence. hangi hastanede dogurcaktin sen?

hastaneyi yarın konuşucaz bakalım ne diyecek doktorum ama kan doktorum kan vermeye karşı. 7. aydan sonra sabitlenecek dedi geçen gittiğimde, bu 2 ay en düşük zamanı olurmuşşş...

Back
X