2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok yokkk... duvarı falan demedi kadın zaten...hatta sakinleştirici mavi tonları lila tarzı duvardan bahsetti hep. hatta sarı! ama mutlaka objelerde kırmızı olmalı enerji verici özelliği varmış... hoş, bebişlerin değil bizim o kırmızıya ihtiyacımız olacak sanki

ay enerji vercekse kıpkırmızı giyinip kafayı kırmızıya boyatır gezeriz canım zaten. yeter ki enerji olsun.

göbeeem kurudu sanki, bi kremlenip, giyinip babamızın yanına gidicez biz şekerler...

bu arada çok güzel organik kıyafetler buldum bebişlere...fiyonk bebede gördüm hastane çıkışından ziyade onu takım yapıcam ben...karar verdim vallaaa

fiyonk bebe nerde ki neeE? söyle de ben de bakiyim.

doğru tabiiii, neden yanlış olsun kiiiiiii?

ben naneli first hastası oldummmmm....milletin kokusunu duymuyorum en azından...

iii canım siz nasılsınız...
bi sakıncası yok..ama burda çiğneme bebeğin çok b.k olur derler....saçma bence

Ne zarari olabilirki bence hatta hazmi kolaylastirir. Tabi benim gorusum.

sordum kızlar size cvbını bilsem sormazdım dimi çok çiğnemek ii değilmiş dediler bende ondan sordum

fiyonk bebe nerde ki neeE? söyle de ben de bakiyim.

ben bornovadakini biliyorum meydanda pazaryerine yakın pehlivanoğlu var ara sokakta. onun yanı. ablan bilir canım...
valla içime sindi benim renkler zaten aynı tonlarda oluyo çok seçenek yok, kök boya sanırım kullanılan. kahve krem bordoya yakın vişne çürüğü hep...
şapka eldiven organik olmayıversin di mi ama...
bu fiyonkçular hello baby sahipleri...

Bende dün gördüm organik kıyafet 25 tldi sadece çıtçıtlı badisi...

hadi ya demek hello baby sahipleri. o zaman ben ablama geldigim bir gun gideyim oraya. sagol canım tarif icin.

Bende dün gördüm organik kıyafet 25 tldi sadece çıtçıtlı badisi...

doğrudur canım, ilk doğduğunda bi takım ayarlarım bikaç tane daha zıbın alırım tenine en azından o değsin...bi 15 gün idare ederiz zıbınlarlaa...

hastane çıkışlarını ben oldum olası sewmiorum, çok teferruztlı geliyo bana ama, tabii fikrim değişebilir daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…