ben de renk eğitimi almış bir mimar olarak söyledim canım. mesela restoran falan gibi mekanlarda kullanılır, her insan en fazla 1-2 saat kalır ve etklenmez, ama bebek odasına kullanılmamalı. küçücük bi aksesuarı anlarım tabi ama duvar muvar ya da mobilya aslaaaa.
yok yokkk... duvarı falan demedi kadın zaten...hatta sakinleştirici mavi tonları lila tarzı duvardan bahsetti hep. hatta sarı! ama mutlaka objelerde kırmızı olmalı enerji verici özelliği varmış... hoş, bebişlerin değil bizim o kırmızıya ihtiyacımız olacak sanki
kızlar merhba ne var ne yok?
hamilelilte skız çiğnemek dğrumu kızlar
göbeeem kurudu sanki, bi kremlenip, giyinip babamızın yanına gidicez biz şekerler...
bu arada çok güzel organik kıyafetler buldum bebişlere...fiyonk bebede gördüm hastane çıkışından ziyade onu takım yapıcam ben...karar verdim vallaaa
17 haftadayım. sağlık ocağından gel dediler perşembeyede gün verdiler
doğru tabiiii, neden yanlış olsun kiiiiiii?
ben naneli first hastası oldummmmm....milletin kokusunu duymuyorum en azından...
iii canım siz nasılsınız...
bi sakıncası yok..ama burda çiğneme bebeğin çok b.k olur derler....saçma bence
Ne zarari olabilirki bence hatta hazmi kolaylastirir. Tabi benim gorusum.
sordum kızlar size cvbını bilsem sormazdım dimi çok çiğnemek ii değilmiş dediler bende ondan sordum
sordum kızlar size cvbını bilsem sormazdım dimi çok çiğnemek ii değilmiş dediler bende ondan sordum
fiyonk bebe nerde ki neeE? söyle de ben de bakiyim.
ben bornovadakini biliyorum meydanda pazaryerine yakın pehlivanoğlu var ara sokakta. onun yanı. ablan bilir canım...
valla içime sindi benim renkler zaten aynı tonlarda oluyo çok seçenek yok, kök boya sanırım kullanılan. kahve krem bordoya yakın vişne çürüğü hep...
şapka eldiven organik olmayıversin di mi ama...
bu fiyonkçular hello baby sahipleri...
ben bornovadakini biliyorum meydanda pazaryerine yakın pehlivanoğlu var ara sokakta. onun yanı. ablan bilir canım...
valla içime sindi benim renkler zaten aynı tonlarda oluyo çok seçenek yok, kök boya sanırım kullanılan. kahve krem bordoya yakın vişne çürüğü hep...
şapka eldiven organik olmayıversin di mi ama...
bu fiyonkçular hello baby sahipleri...
Bende dün gördüm organik kıyafet 25 tldi sadece çıtçıtlı badisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?