Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmmm cnm buna uyucam mutlaka ayy hayal ettimdeee çok heveslendim gerçi bnm ne küvetim ne de lavobom bebeği kucaklayıp yıkamaya müsait deil insanın hayatını zorlaştırcak cinsten yerler ama elimden geleni yapıcam
o zaman şöle yapıcaksın küçük leğenler varya mutfak leğeni gibi ondan al bitane bide tas bi tas su çok bile geliyo inana ben kızımı öle yaptım kasımda doğdu soğuk diye banyoya götürmedim ama pişik olduklarında onlarla birlikte ağlarsınız çok zor ben sebameditin pişik kremini kullandım olmaması için pişik önleyici evde bide hametan bulundurun dişleri çıkarken çoğu bebek pişik oluyo hametanda olan pişiği geçiriyo arkadaşlar
AAAAAAA hiç sormamışım ki ben sana nerde oturdugunu. şimdi öğrendim. bayılrım bornovaya. ablam da orda:)
hastaneyi yarın konuşucaz bakalım ne diyecek doktorum ama kan doktorum kan vermeye karşı. 7. aydan sonra sabitlenecek dedi geçen gittiğimde, bu 2 ay en düşük zamanı olurmuşşş...
cuma kontrolüm vardı, tetanoz aşısı olucam dedim tmm dedi. acaba gözünden mi kaçtı. arayıp sorayım bi. sakınca olsa sağlık ocağı çağırmazdıki
hemen özkanlardayız, migrosta![]()
pembecim sormamışım say soruyu. kentte dogurcaktin sonradan geldi aklıma.
ben öyle düşünüyorum ama bakalım ne diyecek hüseyin bey...
bakalım ne dicek bay Ceyberi:) hayırlısı nşallah canım. gel beraber Kent'te doguralım.hem alsancak size de daha yakın:):):):)
yanyana odalarda oluruz...bebişler karışmasın![]()
herkese merhabaa
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
bugün tam evde tembellik yapma havası var ama akşama misafir gelicek o yüzden mamalar yapmam lazım, üşeniyorum
bu arada c.tesi ayhan çocuğa gittik bakmaya diye ama arabayı aldık geldikbebeğimin ilk eşyası arabası oldu
çok araştırdım ve jane rider a karar verdik...çok içime sindi, mor rengini aldık
artık bi sürprizle karşılaşırsak cinsiyette, konuştuk değiştirebilcez... ana kucağı da lacivert oldu
diğerlerinin kumaşı içime sinmedi hiç artık renkli battaniyelerle asılan oyuncaklarla renklendircem
takım ana kucağı yokmuş türkiyede
neyse linki gönderiyorum ;
Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri
Kızlar yardıma ihtiyacım var...
ben oğlumun odasını turkuaza boyadım
yerede turkuaz beyaz kareli halı aldım
mobilyası ise bembeyaz
Perdeyi nasıl yapmalıyım sizce?
mobilyası ise bembeyaz
çok güzel görünüyor...incicim güle güle kulanın..herkese merhabaa
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
bugün tam evde tembellik yapma havası var ama akşama misafir gelicek o yüzden mamalar yapmam lazım, üşeniyorum
bu arada c.tesi ayhan çocuğa gittik bakmaya diye ama arabayı aldık geldikbebeğimin ilk eşyası arabası oldu
çok araştırdım ve jane rider a karar verdik...çok içime sindi, mor rengini aldık
artık bi sürprizle karşılaşırsak cinsiyette, konuştuk değiştirebilcez... ana kucağı da lacivert oldu
diğerlerinin kumaşı içime sinmedi hiç artık renkli battaniyelerle asılan oyuncaklarla renklendircem
takım ana kucağı yokmuş türkiyede
neyse linki gönderiyorum ;
Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri
mobilyası ise bembeyaz
mobilyası ise bembeyaz