2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım pamuğun markası önemli değil sadece renksiz olsun ben oğluma en ucuz pamuktan kullanıyordum

ne kadar yüzüyosun canım... ben kansızım diye bana 10 dakika demiş olabilir mi ki?
kanım 8 benim

Yaklasik 1 saat yuzuyorum ama tabi hic durmadan bir yuzme degil arada kenarlarda takiliyorum tutunup hareket yapiyorum falan yormuyorum tabiki kendimi cok birde aklinda olsun hamilelikte kulacla yuzulmezzzz. Kurbagalama yuz yani.

Yaklasik 1 saat yuzuyorum ama tabi hic durmadan bir yuzme degil arada kenarlarda takiliyorum tutunup hareket yapiyorum falan yormuyorum tabiki kendimi cok birde aklinda olsun hamilelikte kulacla yuzulmezzzz. Kurbagalama yuz yani.

bende yüzcek hal yokkiiii....enerji lazım dr.umundediği gibi...

yatak döşek yatırıyorsa çok korktum tetanoz aşısından. perşembe gidicektim. aşı zamanı okuldan kaçan çocuklar gibi hissettim kendimi. kaçsammı. çok yogun çalışıyoruz zaten birde ağrı sızı çekemem. dişimde ağrıyooooo:78:

tetanozdan bende tırsıyorum cnm ama 20. haftadan önce yapılmıyor diye biliyorum sen 17. haftanda değilmisin:94:

ohh valla maaşşallah sana. yüzme değil saçımı başımı toplamaya vaktim olmuyo ya. hımbıl oldum. hamilemiyim yaşlandımmı anlamadım gitti

bence hiç başka bişi bakma zaten o kadar çok yetiyoki ben kızımı hergün yıkadım yinede yaşını buldu aldıklarım sebamed al canım biz hiç isilik yada yara sivilce olmadık
pamukla zor olmazmı canımm

tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimm
entube fatmaaa bu soru aynı anda sanada geldii bir fikirrr verinnn

canım ben kızıma bimden almıştım ama aklında olsun yaz bebekleri kaka yaptımı kap tontişi yıka popoyu ohh mis gibi yıkıyamadın zamanda pamukları böle oje silmek için kopartırızya onun gibi 5 6 tane kopar bi kaba koy ılık suyu dök ve pamukları plastiğe koyma cam salata tabakları varya ona koyardım pamukları üzerine ılık su hopp mis gibi stril bide alt mendili vardı nazın kurulamak içişn pamuklu hiç ğişik olmadık biz arkadaşların bebekleri hep yara oldu
:

Bana doktorum daha sonra yaptırıcaz aşını dedi. neden bilmiyorum..

heheh bak pamuk konusunda yırttık bana çok mantıklı gelior ben başta şöle düşünüordum çişini sulu pamukla kaka yaptığı zmnlar unibaby mi kullansam dedim şimdi kakadada deneyebilirm diorum
Ben 17. Haftada basladim tabi doktora danisarak bi sorun olmaz hatta daha iyi olur dedi hareket olur dedi.
pelinnnnnnn bidaha dün geceki linki versene sık kullanılanlara kaydedeyim geçmişe bakamadım ama zor geliorsa bakarım önemli deil cnm
ne kadar yüzüyosun canım... ben kansızım diye bana 10 dakika demiş olabilir mi ki?
kanım 8 benim
bnm son gittiğim dr bana merdiven çıkma yokuş çıkma koşma falan dedi kan yüzünden ama minik yürüyüşler yapabilirsin dedi ee dedim ben 4 katlı bir apt da oturuorum en üst kat ve asansör yokk ozmn her katta 10 dk dinlen dedi hiç çıkmam daha iyi dimi
korkunun ecele faydası yoktur canım )) şaka bi tarafa ben dinlenmem gerekirken iş yaptım muhtemelen ondan oldu canım siz benim yaptığım hatayı yapmayın
ben zaten hep yatıorummm ama buda benden 2 ay önce hamile kalan bir arkadaş var onunda kolu şişmişti çok samimi deiliz diye başka şikayetini bilmiorumda
evet canım her türlü beyaz pamuk olur sadce şu yuvarlak renkli olan makyaj pamuklarını kullanma suyuda kaynatıp ılık olsun
ayy yaaşaa yaaaa insanın hem hemşire hemde deneyimli hamile arkadaşının olması ne güzelmiş ya
bakın ben ne aldımmmmmm....D&R da var....

Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti
kocan bu gidişle ya interneti kapatcak ya senin elini kolunu bağlayacak pembişim adam her eve geldiğinde yeni bişile çıkıorsun karşısına ama güzelmiş
soyut somut kavram karmaşası yaşamaması için gerçek nesnelerden yararlanın derim.. en azından gerçek resimlerden...

mesela nasıl hande sen çocuk gelişimci ve öğretmensin açık açık anlatt kuşum

17 haftadayım. sağlık ocağından gel dediler perşembeyede gün verdiler

Gunaydın kızlaaarr
canımcım benıde 17. haftada cagırdılar ben gıttım ama ası yaptırmıcam 20. haftada gelıcem dedım bana dedıle kkı zaten ası ıcın cagırmadık kontrolunuz yapılacak dedıler tansıyon kılo sorular falan yapıldı

ben hem yürüyüp hem konuşamıyorum...kalbim küt küttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…