2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben baktıkça doyamıyorum :)) çok güzel oldu

LİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .

solda ii besleniyor demişti doktorum bana canım o yüzden bende sola dönük yatarım sağ tarafı severim ama katlanıcaz ne yapalım artık

turkuaz koyu değil mi şekerler...sakinleştirici renkler lazım duvara...mutlakada kırmızıyı veya o tonlarda turuncu gibi bir rengi kullanmak gerekiyormuş...
bence perdelerde aynı renk olmaz, boğarr...

kırmızı ve turuncu kullanmamak gerek diye biliyorum bende. kırmızının psikoloji üzerinde agresifleştirici etkisi var.

turkuaz koyu değil mi şekerler...sakinleştirici renkler lazım duvara...mutlakada kırmızıyı veya o tonlarda turuncu gibi bir rengi kullanmak gerekiyormuş...
bence perdelerde aynı renk olmaz, boğarr...

canım tamtersi..turkuaz en dinlendirici renk içinde hem mavi hem yeşil var..
odada her renk bulunmalıymış ama kırmızı çok az olmalıymış mesela..
bebeğin gözlerine ise beyaz çok yorucu geliyormuş

hanımın çifliğinin kabak hafız ı geldi ali bey. ohh curcuna başşladı. 2 gün öncede gökhan türkmen geldi radyoya. biraz lakırdı iyi olucak kafa dağıtalım. bebeğim şanslı doğmadan ünlülerle tanışıyo. her gelen bi göbüşümü elliyo

bakalım bize normal doğum yaptıracaklar mı? sorucam yarın...ben pek sanmıyorum amaaaa
bnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaa
normal dogum daha iyi degil mi? yani sezaryende daha cok kanama olurt gibi geldi ondan dedim. size zaten son zamnalarda ünite ünite kan takviyesi yapacaklar bence. hangi hastanede dogurcaktin sen?
cesssssiimmm yukarda yazdım kuşum bak bir

çok güzel bişi almışsın canım. hatta benim aldığıma çok benziyo concord neo'ya yani. zevklerimiz çok benzermiş senle :)

evet evet çok benziyo:13: hatta aynı fabrikada üretiliyolarmış diye duydum ama ne kadar doru bilmem bikaç fark var sadece o kadar

duvar için değil canım, herhangi bir aksesuarda..geçenlerde bi kadın çıktıda tvde izledim özellikle...renk bilimci

ben de renk eğitimi almış bir mimar olarak söyledim canım. mesela restoran falan gibi mekanlarda kullanılır, her insan en fazla 1-2 saat kalır ve etklenmez, ama bebek odasına kullanılmamalı. küçücük bi aksesuarı anlarım tabi ama duvar muvar ya da mobilya aslaaaa.

Odanin linkini istedim dimi meliscim?
en mimarlk

Çocuk odaları için önerim genelde mavi yeşil veya turkuaz oluyor. Mavi sakinleştirici etki oluştururken yeşil huzur ve güven veriyor. Turkuazın ise özellikle bebeklik çağındaki çocuklar üzerinde zeka gelişimine katkıda bulunduğu yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Turkuaz aynı zamanda mavi ve yeşilin karışımından oluştuğu için size önereceğim renk turkuaz olacaktır.

Marshall 1001 Renk Kartelası 1000 Serisinden S0510-B30G kodlu rengi önerebilirim.

Bunun yanı sıra özellikle bebeklik çağındaki çocukların odasında hemen her renk enerjisine ihtiyaç var. Aynı güneş enerjisine ihtiyaç olduğu gibi. Ancak kırmızı turuncu gibi güçlü renkleri küçük objelerde kullanmanızı tavsiye ederim.

Mobilyalarında ise akçaağaç tercih edin. Her renk ile uyum sağlamasının yanı sıra ferah görüntü oluşmasına yardımcı olacaktır.

Bebeğinizin kıyafetlerinde ve nevresim takımlarında opal (yani açık) renkleri kullanmaya dikkat edin. Çok renklilikten kaçının keza komplemanter olmayan renkler bebeğinizin teninde değdiğinde onu rahatsız edebilir.

Özellikle nevresimlerinde açık lila kullanırsanız lila enerjisi ile uykusunun düzenli olmasına yardımcı olacaktır.

Renklere göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederim...
Marshall Renk Uzmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…