canımmmm nasıl oldu turkuaz içine sindi mi eşim de turkuaz boyayalım dedi merak ettim şimdi nasıl durduğunu kuzum koyu mu acık mı oldu.perdesi de yine turkuazlı beyazlı cıvıl cıvıl bişey olabilir tatlım yani ben oyle kuruyodum aklımda
LİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .
turkuaz koyu değil mi şekerler...sakinleştirici renkler lazım duvara...mutlakada kırmızıyı veya o tonlarda turuncu gibi bir rengi kullanmak gerekiyormuş...
bence perdelerde aynı renk olmaz, boğarr...
turkuaz koyu değil mi şekerler...sakinleştirici renkler lazım duvara...mutlakada kırmızıyı veya o tonlarda turuncu gibi bir rengi kullanmak gerekiyormuş...
bence perdelerde aynı renk olmaz, boğarr...
ben baktıkça doyamıyorum :)) çok güzel oldu
merhaba kızlar ben bugun ilk kez aranıza geliyorum nasıl kayıt olacagım anlamadım
merhaba kızlar ben bugun ilk kez aranıza geliyorum nasıl kayıt olacagım anlamadım
bnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaabakalım bize normal doğum yaptıracaklar mı? sorucam yarın...ben pek sanmıyorum amaaaa
cesssssiimmm yukarda yazdım kuşum bak birnormal dogum daha iyi degil mi? yani sezaryende daha cok kanama olurt gibi geldi ondan dedim. size zaten son zamnalarda ünite ünite kan takviyesi yapacaklar bence. hangi hastanede dogurcaktin sen?
temem tamamen uyucam bu tavsiyene bnm kardeşlerimde kasım doğumlu onlarada hep öle yapıldı hep yıkandı altları onlarda pişiksiz atlattılartmmm cnm buna uyucam mutlaka ayy hayal ettimdeee çok heveslendim gerçi bnm ne küvetim ne de lavobom bebeği kucaklayıp yıkamaya müsait deil insanın hayatını zorlaştırcak cinsten yerler ama elimden geleni yapıcam
o zaman şöle yapıcaksın küçük leğenler varya mutfak leğeni gibi ondan al bitane bide tas bi tas su çok bile geliyo inana ben kızımı öle yaptım kasımda doğdu soğuk diye banyoya götürmedim ama pişik olduklarında onlarla birlikte ağlarsınız çok zor ben sebameditin pişik kremini kullandım olmaması için pişik önleyici evde bide hametan bulundurun dişleri çıkarken çoğu bebek pişik oluyo hametanda olan pişiği geçiriyo arkadaşlar
üçkağıtçı seniiiiiii ama aferinn severimm böle şeyler yapanlarıııhastane santralindeki kızı tanımak işe yaradı :) hemen bağladı doktoru 20. haftadan sonra git dedi. arayım sağlık ocağını gelmicem diyim. perşembede öğlene kadar yatim sonra kontrole gittim gibi yapıp işe gelim
Kızlar yardıma ihtiyacım var...
ben oğlumun odasını turkuaza boyadım
yerede turkuaz beyaz kareli halı aldım
mobilyası ise bembeyaz
Perdeyi nasıl yapmalıyım sizce?
bnm fikrim aynen duruor ip perde yerine turkuaz tülde olabilir üzerini sen süslersin ben seni tanıorumm
çok güzel bişi almışsın canım. hatta benim aldığıma çok benziyo concord neo'ya yani. zevklerimiz çok benzermiş senle :)
kırmızı ve turuncu kullanmamak gerek diye biliyorum bende. kırmızının psikoloji üzerinde agresifleştirici etkisi var.
bende aynı fikirdeyim tülü turkuazla boğma bencebence fon yapmadan düz beyaz, ya da beyaz uzeri minik figurlu tul perde yapabilirsin.
bnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaa
cesssssiimmm yukarda yazdım kuşum bak bir
temem tamamen uyucam bu tavsiyene bnm kardeşlerimde kasım doğumlu onlarada hep öle yapıldı hep yıkandı altları onlarda pişiksiz atlattılar
üçkağıtçı seniiiiiii ama aferinn severimm böle şeyler yapanlarııı
bnm fikrim aynen duruor ip perde yerine turkuaz tülde olabilir üzerini sen süslersin ben seni tanıorumm
sezaryen meselesini anladım mantıklı da tabi, herşeyin hazır olması için ama sonradan söledigin o ö...ile başlayan şeyi kimse duymamış olsun. üstüne çullanırız asıl o zaman olur sana olanlar.
bnm annem normal doğur diye beni dr kontrolünce sinir krizine sokunca dr dediki haa 37. haftada açılma olur bebek 2.5 kilodur pat diye doğar tmm ama melis için en uygunu steril bir ortamda sezeryan doğum dedi yani herşey planlı gitmeli kikanım da a rh- ya bnm kolay bulun muor herşey planlı kan hazırda falan olmalı dedi ben ölücem galiba doğumda yaa
temem tamamen uyucam bu tavsiyene bnm kardeşlerimde kasım doğumlu onlarada hep öle yapıldı hep yıkandı altları onlarda pişiksiz atlattılar
melisim A rh- yılmazın kanı sen merak etme gelir veririz
duvar için değil canım, herhangi bir aksesuarda..geçenlerde bi kadın çıktıda tvde izledim özellikle...renk bilimci
heheh bak pamuk konusunda yırttık bana çok mantıklı gelior ben başta şöle düşünüordum çişini sulu pamukla kaka yaptığı zmnlar unibaby mi kullansam dedim şimdi kakadada deneyebilirm diorum
pelinnnnnnn bidaha dün geceki linki versene sık kullanılanlara kaydedeyim geçmişe bakamadım ama zor geliorsa bakarım önemli deil cnm
bnm son gittiğim dr bana merdiven çıkma yokuş çıkma koşma falan dedi kan yüzünden ama minik yürüyüşler yapabilirsin dedi ee dedim ben 4 katlı bir apt da oturuorum en üst kat ve asansör yokk ozmn her katta 10 dk dinlen dedi hiç çıkmam daha iyi dimi
ben zaten hep yatıorummm ama buda benden 2 ay önce hamile kalan bir arkadaş var onunda kolu şişmişti çok samimi deiliz diye başka şikayetini bilmiorumda
ayy yaaşaa yaaaa insanın hem hemşire hemde deneyimli hamile arkadaşının olması ne güzelmiş ya
kocan bu gidişle ya interneti kapatcak ya senin elini kolunu bağlayacak pembişim adam her eve geldiğinde yeni bişile çıkıorsun karşısınaama güzelmiş
mesela nasıl hande sen çocuk gelişimci ve öğretmensin açık açık anlatt kuşum
benim annemde normal diye deliriyooooo...aslında bende istemiyo değilim ama doktor ne der, şartlar neyi gerektirir bunu hiç düşünmeden bide herkesin yanında annem söylüyooo...biz normal istiyoruz diyebende duymazdan geliyorum artık naapiiim? söyle söyle ,ikna olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?