• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hande canım merhaba:80:
gülay siparişlerin gelmiş gördüm süper güle güle kullanın

yaaa arkadaş iş olmaz bütün gün olduğu zamanda adamlar üst üste mi geliyo anlamadım ki?
iki dakkada anamı ağlattılar.. :9::9::9::9::9::9:

tuğba canım çok sevindim her şey yolunda süper anneciğinde bol bol dinlen:nazar::nazar:
elmacım isme bayıldım bizim hala ismimiz belli değil
feyruka canım hala mı düzelmedi keşke dinlenseydin.geçmiş olsun
karanfilim uyuyordum hızlı bir şekilde geçmişide okudum iyiyim saol sen nasılsın?

hayır canım malesef :-(( işe cuma gelmedim şimdi de izin istersem müdür yalan sölediğimi düşünür diye çıktım geldim . kim inanır 4 gün süreceğine ağrıların :-((

tuğba canım çok sevindim her şey yolunda süper anneciğinde bol bol dinlen:nazar::nazar:
karanfilim uyuyordum hızlı bir şekilde geçmişide okudum iyiyim saol sen nasılsın?

Canım bizde isim konusunda baya bir zorlandık.Bilindiği üzre ismi eşim koydu ve benim kararsız eşim sürekli yeni bir isimle bana geldi.Sonra bu iş beni çok sıktı hiçbir isme ısınamadım Çağın ismini eşim Toprak ismini kızım buldu bende onları birleştirip son noktayı koydum :34:
Darısı başına inşallah

bende unibabay ıslak mendillerinden alıcam bi kısmını...,ilk aylarda daha bi hassas olacak bebişler...
ya bu pişik kremleri faydalı olur mu acaba yoksa eczaneden adam gibi bişii mi almak lazım. her defasındada sürün diyorlar kremi mutlaka...

canım uni baby ıslak mendilleri pişik yapıyor hiç güvenip alma en iyisi yıkamak yada pamuk ve saf su uni bayb gibi mendilleri ancak dışarda yada misafirlikte kullanmak

hayır canım malesef :-(( işe cuma gelmedim şimdi de izin istersem müdür yalan sölediğimi düşünür diye çıktım geldim . kim inanır 4 gün süreceğine ağrıların :-((
inşallah tez zamanda geçiverir...şöyle kötü günlerde işe gelmiyormuyuz çıldırıyorum
Canım bizde isim konusunda baya bir zorlandık.Bilindiği üzre ismi eşim koydu ve benim kararsız eşim sürekli yeni bir isimle bana geldi.Sonra bu iş beni çok sıktı hiçbir isme ısınamadım Çağın ismini eşim Toprak ismini kızım buldu bende onları birleştirip son noktayı koydum :34:
Darısı başına inşallah

amin inşallah elmacım

bende ıyım canım özledık senı ttalım oglusun nasıl

ben anneme dedim ben tamamen temizliğini banyosunu öğrenene kadar bi yere gidemezsin dedim :-)) ben de kendime güvenemiyorum. özellikle göbeği düşmeden sanırım bişi yapamam :-((

bende yapamam tek basıma walla korkarım bebgıme bısey yapcam dıye ablama anneme wee kayınwalıdeme guwenıyrmm

kızlar ben ıslak mendil olarak prima nın yeni doğanından aldım pampers tı sanırım yazılışı:97: birde nivea set aldım onun içindede var ama yinede pamukla temizlemeyi düşünüyorum onlar acil durumlar için sadece

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us kış bebeklerine örgü giysiler yeni doğanın çeyizine mutlaka lazım birkaç model ekledim umarım beğenirsiniz..devamı bloğumda kız ve erkek bebekler için ayrı linkler var battaniye modellleri için lnkler var tıklayın dolaşın örmek isteyenede ördürmek isteyenede yardımcı olurum buyrun içeri hanzademin bebek örgüleri -sipariş için hanzadefdr@hotmail.com - Blogcu linki tıklayın

30 nisanda jfk da randevum var. inşallah artık öğreniriz :-(( elimde olsa bu hafta da gidecem ama eşim çok kızıyo 2 haftada bir zaten gidiyoruz doktora çocuğa zararı olur bu kadar girme ultrasona diyo. dua edin de 30 nisanda öğreneyim artık yaaaaa

Anladıgım kadariyla 28 haftalıkmıs bebisin neden bu zamana kadar solemediler..

Back
X