walla sorma hele erkekler daha zor sanırım, nasıl başa çıkıcaz pipisiyle![]()
aslında erkeklerinki daha kolay kızların temizlerken mikrop kapma oranları çok yüksek yukarıdan aşağıya tek seferdesilmek lazımmış aşağıdan yukarıya asla silmeyin diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla sorma hele erkekler daha zor sanırım, nasıl başa çıkıcaz pipisiyle![]()
walla miss misss ...fakat ben o minick bacaklrı nasıl tutupta temızlıcem cok duusnuyrm yaa:44::44:
tuğba canım çok sevindim her şey yolunda süper anneciğinde bol bol dinlen
elmacım isme bayıldım bizim hala ismimiz belli değil
feyruka canım hala mı düzelmedi keşke dinlenseydin.geçmiş olsun
karanfilim uyuyordum hızlı bir şekilde geçmişide okudum iyiyim saol sen nasılsın?
karanfilim uyuyordum hızlı bir şekilde geçmişide okudum iyiyim saol sen nasılsın?
aslında erkeklerinki daha kolay kızların temizlerken mikrop kapma oranları çok yüksek yukarıdan aşağıya tek seferdesilmek lazımmış aşağıdan yukarıya asla silmeyin diyolar
bende unibabay ıslak mendillerinden alıcam bi kısmını...,ilk aylarda daha bi hassas olacak bebişler...
ya bu pişik kremleri faydalı olur mu acaba yoksa eczaneden adam gibi bişii mi almak lazım. her defasındada sürün diyorlar kremi mutlaka...
inşallah tez zamanda geçiverir...şöyle kötü günlerde işe gelmiyormuyuz çıldırıyorumhayır canım malesef :-(( işe cuma gelmedim şimdi de izin istersem müdür yalan sölediğimi düşünür diye çıktım geldim . kim inanır 4 gün süreceğine ağrıların :-((
Canım bizde isim konusunda baya bir zorlandık.Bilindiği üzre ismi eşim koydu ve benim kararsız eşim sürekli yeni bir isimle bana geldi.Sonra bu iş beni çok sıktı hiçbir isme ısınamadım Çağın ismini eşim Toprak ismini kızım buldu bende onları birleştirip son noktayı koydum
Darısı başına inşallah
ben anneme dedim ben tamamen temizliğini banyosunu öğrenene kadar bi yere gidemezsin dedim) ben de kendime güvenemiyorum. özellikle göbeği düşmeden sanırım bişi yapamam :-((
bizde süt içelim diye cornflakes yedik oğlumla...napiiim başka türlü içemiommmmmm![]()
bende ıyım canım özledık senı ttalım oglusun nasıl
ahanda gidiyoz biz yemeğe hpinizi cok cok öptük gebecikleeerrr![]()
30 nisanda jfk da randevum var. inşallah artık öğreniriz :-(( elimde olsa bu hafta da gidecem ama eşim çok kızıyo 2 haftada bir zaten gidiyoruz doktora çocuğa zararı olur bu kadar girme ultrasona diyo. dua edin de 30 nisanda öğreneyim artık yaaaaa
saol tatlım iyiyiz
şimdi yemeğe gidiyoruz gelirim