• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dun aksam canım fena sıkıldı ya hala basım agrıyo..aslında muhım bısey degılde sanırım ben hormonlardan dolayı abarttım....aksam cnm skkndı esıme dısarı cıkalım dedım yegnımde bende oldugu ıcın bı haftadr ewdeydım resmen patladım yaaa:52::52:neyse hazrlandık tam cıkıyoruz bızım ufaklık kapıyı cektı anahtrda arkada ustunde kaldı:37:tabı gezme planı ıptal oldu kapıyla ugrastık actık cılıngıre gerek kalmadan ama ben nedense cok bunaldım kapı kapandı dıye agladım resmn yaa anlamıyorum kendımı:59::59::59:

seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım herşeye sinirleniyorum. bende de ağlamak değil de aşırı derecede stres kızıgnlık oluyo bağırıp çağırıyorum herleye sinirleniyorum :-((

seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım herşeye sinirleniyorum. bende de ağlamak değil de aşırı derecede stres kızıgnlık oluyo bağırıp çağırıyorum herleye sinirleniyorum :-((

ya ben gozyaslrıma hakım olamıyorum kı normaldede bıraz sulu gozumdur ama sımdı elımde olmadan sacma seylere aglıyorum yaa:43::43:

Bu arada Pembedanacım, Balçovadaki YKM'nin icine Mina bebek açılmış, tesadüfen gördük haftasonu. oralara gezmeye geliyorsanız aklında olsun. kemeraltının kalabalığını çekecegine, burdan rahat rahat alabilirsin.

ay canım sağol yaaaa.... benim haftaiçilerimde boş ya, kemeraltı sorun olmuyo :)) ama bilmemiz iyi oldu babamız sıkılıyo kalabalıktan....

bu arada kızlar dalin mendillerde iindirim var, 3lüsü 8,25 idi migrosta! ben çifter çifetr aldım. hatta dalinin diğer ürünlerindede indirim var, ben dalin alıcam oğluma sanırım...

30 nisanda jfk da randevum var. inşallah artık öğreniriz :-(( elimde olsa bu hafta da gidecem ama eşim çok kızıyo 2 haftada bir zaten gidiyoruz doktora çocuğa zararı olur bu kadar girme ultrasona diyo. dua edin de 30 nisanda öğreneyim artık yaaaaa

Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz

Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak

Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz

Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak

Ben çoook begendim canım, iki isimde güzel birbirlerine de çok yakışmışlar yanyana. harika vallahi, ismiyle büyüsün inşallah.

ay canım sağol yaaaa.... benim haftaiçilerimde boş ya, kemeraltı sorun olmuyo :)) ama bilmemiz iyi oldu babamız sıkılıyo kalabalıktan....

bu arada kızlar dalin mendillerde iindirim var, 3lüsü 8,25 idi migrosta! ben çifter çifetr aldım. hatta dalinin diğer ürünlerindede indirim var, ben dalin alıcam oğluma sanırım...

ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana

Back
X