• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben almıcam galiba sevalcim..beğendiklerim 2500 den başlıyo evde dolap varken kıyamıyorum o kadar para vermeye zaten park yatak alıcam yatak odamda durucak aylarca odası boş kalıcak..6 aydann sonra ayırıcam odasını o zaman mı alsam diyorum..kararsızım önümüzde çok masraf var doğum ne tutucak belli değil çok açılmak istemiyorum ne kadar açılırsam kocamı o kadar az görücem o yüzden kıyamıyorum :50:

canım haklısın alma booşver o zaman.kocişle orkan la beraber olmanız daha önemlii.zaten çocuk anlamıcak odasını ama babasının kokusunu ne kadar yakın olursa tanır.parkyatakta çok rahatmış kullanan arkadaşlarım oldu hep.bende ilk öle istiyordum ama bebişin cicilerini koymak için çekmeceye ihtiyacım var die vazgeçtim.dolabımda yetersiz:25:

ben almıcam galiba sevalcim..beğendiklerim 2500 den başlıyo evde dolap varken kıyamıyorum o kadar para vermeye zaten park yatak alıcam yatak odamda durucak aylarca odası boş kalıcak..6 aydann sonra ayırıcam odasını o zaman mı alsam diyorum..kararsızım önümüzde çok masraf var doğum ne tutucak belli değil çok açılmak istemiyorum ne kadar açılırsam kocamı o kadar az görücem o yüzden kıyamıyorum :50:
ah kuzum yaa neleri düşünüor aferin sana damlam yaaa kaprissiz kuşum bnmmm
Rengi beyaz ama sedefli boy attiralim dedik. Ama oyle bildigimiz parlak sedef degil cok guzel yapmislar. Etilerde ozel bebek odasi tasarlayan bir yer en mimarlik. Resim soyle ki ben sitenin linkini veriyim sagda sifonyer ve dolap soldada yatak olan halinin kosesinde kuslar olan oda. Bakalim sizde begenecek misiniz???
en mimarlk

ohara diorum dahada bişi demiorum yuvarlar hatlı takımmıı seninki hepsi harika ama özellikle ona vuruldum ben

kuşlu olan dimi eğer oysa çok tatlı

ohara diorum dahada bişi demiorum yuvarlar hatlı takımmıı seninki hepsi harika ama özellikle ona vuruldum ben

Evet canim kuslu olan model.....
Begenmenize cok sevindim benimde cok icime sindi cunku farkli geldi...

Evet canim kuslu olan model.....
Begenmenize cok sevindim benimde cok icime sindi cunku farkli geldi...

bendebaktım gerçekten çok güzel ne kadar fiyatı?eğer uçuk bi fiyatsa nede olsa modellini biliyorun farklı mobiya imalatcılarına bakabilirsin mesala ben benim mobilyacıma yaptırmayı düşünüyorum...evlenirken hepsini ona yaptırdım...

meloşşş ve meliss fotolarınıza bayıldım hani göbüş topiğinden görmezsiniz belkim die burdan da söliyim dedimm:16::16: maşallahhhh :nazar::nazar:

canım haklısın alma booşver o zaman.kocişle orkan la beraber olmanız daha önemlii.zaten çocuk anlamıcak odasını ama babasının kokusunu ne kadar yakın olursa tanır.parkyatakta çok rahatmış kullanan arkadaşlarım oldu hep.bende ilk öle istiyordum ama bebişin cicilerini koymak için çekmeceye ihtiyacım var die vazgeçtim.dolabımda yetersiz:25:

bende hem dolap var hem şifonyer var yepyeni. hadi şifonyeri rengi uymaz diye kullanmıcam beyaz bi şifonyer alırım ona park yatak zaten alıcam..odasını da boyatıp süslicem öyle halledicem sanırım..dediğin gibi babasıyla olması daha önemli.

öyle ama Melisim Onur al diyo ama içime sinmiyo ki..Onun yerine babişkosu bizimle 1 ay fazla kalır :16:

bende hem dolap var hem şifonyer var yepyeni. hadi şifonyeri rengi uymaz diye kullanmıcam beyaz bi şifonyer alırım ona park yatak zaten alıcam..odasını da boyatıp süslicem öyle halledicem sanırım..dediğin gibi babasıyla olması daha önemli.

öyle ama Melisim Onur al diyo ama içime sinmiyo ki..Onun yerine babişkosu bizimle 1 ay fazla kalır :16:

Şİfonyerini de boyatabilirisn olmaz mı? Etiketlerle de süslersin sonra.

Değişik bişey evet. Kaç kuruşmuş hediyesi sorması ayıp?

bendebaktım gerçekten çok güzel ne kadar fiyatı?eğer uçuk bi fiyatsa nede olsa modellini biliyorun farklı mobiya imalatcılarına bakabilirsin mesala ben benim mobilyacıma yaptırmayı düşünüyorum...evlenirken hepsini ona yaptırdım...

fiyatını merak ettim özel tasarım pahalıdır
ben de yaptırmayı düşünüyorum

Biraz fazla tabi tasarim olmasindan dolayi ama esimde titizdir biraz bu konularda biz evi 6 ay dolastik oyle dekore edebildik. Evi hazirlayamadigimiz icin hatta evlilik tarihini ertelemek zorunda kalmistik:1:

kızlar herkese iiii geceler ben çıkıyorum
uykumuz geldi öpüyorum kocaman:80:

Şİfonyerini de boyatabilirisn olmaz mı? Etiketlerle de süslersin sonra.

yok fazla şifonyer göz çıkarmaz o benim eşyalarımı da toplar zaten o yüzden uğraşmıcam boyatmakla. Beyaz bi şifonyer alırım ikeaya bakıcam orda güzel şifonyerler oluyo. Ama dolabını süslemeyi düşünüyorum yapıcam bişiler

Kesinlikle belize katiliyorum boyatamaz misin acaba? Suan ne renk koyu bir renkse beyaza dondurmen zor olabilir belki ama diger hersey beyaz olursa belki onlara uyacak veya beyazda patlayacak bir renkte yapabilirsin belki.....

melııssss meloşşşş gobusler superr yaaaa ....melıss dogum yakınmı dıyenlerde hıc hamıle kadın gormemsler galıba tatlım salla:49::49:melos sende cok sekrsın he masaallh:nazar::nazar::nazar:

fedakar anne fedakar eşşş:46::46::46::46::46:damlacıgım cok haklıısn canım babacıgıyla oglu daha fazla wakıt gecrsınler daha ıyı:34::34:

kızlar ii geceler maşallah gene döktürmişsünüz
annemler bizdeydi bu hafta sonu ay nasıl özlemişim çok güzel geçti

Back
X