• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

komşunun biri 5 gündür beynimizi yedi yemin ederim . dünde pazar olmasına rağmen matkaplar gürültüüüü....
şimdi gene başladı. ya bu işin bi zamanı saati yok mu kardeşim... gece kramptan uyuyamıyorum zaten...
offfffffffff:30::27::27::27:

günaydın arkadaşlar!
face e yazmıştım gerçi ama burdan da duyurayım. ben de kız anası oluyormuşum:))) bana da bir prenses geliyor.ayy ne ciciymiş kız kıyafetleri.şimdiye dek hep erkek şeylerine bakmıştım hatta çoğu şeyi erkeğe göre almıştım çünkü erkeğe benziyor demişti doktorumuz. allahım ne cici şeyler var. öğrenir öğrenmez pembiş bir battaniye, pembiş bir ayakkabı bir de kırmızı bir panço aldım:)

komşunun biri 5 gündür beynimizi yedi yemin ederim . dünde pazar olmasına rağmen matkaplar gürültüüüü....
şimdi gene başladı. ya bu işin bi zamanı saati yok mu kardeşim... gece kramptan uyuyamıyorum zaten...
pazar günü olmaz ama o da abatmış..allah yardımcın olsun
günaydın arkadaşlar!
face e yazmıştım gerçi ama burdan da duyurayım. ben de kız anası oluyormuşum:))) bana da bir prenses geliyor.ayy ne ciciymiş kız kıyafetleri.şimdiye dek hep erkek şeylerine bakmıştım hatta çoğu şeyi erkeğe göre almıştım çünkü erkeğe benziyor demişti doktorumuz. allahım ne cici şeyler var. öğrenir öğrenmez pembiş bir battaniye, pembiş bir ayakkabı bir de kırmızı bir panço aldım:)

ay çok sevindim:62: maşallah tatlı kızına....

günaydın arkadaşlar!

cnm hayırlı olsun kızın allah kucağına almayıda nasip kısmet eder inş.:16:

günaydın kızlar
herkese iii haftalar diliyorum:16:

Günaydın canım sana da iyi haftalar.

Günaydın canim.
Saati,günü olmaz olur mu arkadaşım. pazar günleri çalıştıramazlar. şikayet etseydiniz zabıta engellerdi.

günaydın arkadaşlar!

Çok sevindim canım. kızın hayırlı ugurlu olsun. Allah saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin.

Çok sevindim canım. kızın hayırlı ugurlu olsun. Allah saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin.[/QUOTE]

sağol tatlım inşallah hepimizin evlatları hayırlı olur

Brek brek istanbul'dan bildiriyorum:37:

Sucuk gibi ıslanmak eksik kalır şuanki halimi ifade etmeye :37:

Uleyn İstanbul böyle mi karşılayacaktın beni :82:

Nassınız kızlar?

Son düzenleme:

Günaydın kızlar...
canım ben hamileliğim boyunca hiç kramp yaşamadım çünkü bi televizyon programında kramp gireceğini anladığınız anda ayağınızı dümdüz uzatın parmak kısmlarından ayağınızı kendinize doğru çekin kramp girmez diye duymuştum. her seferinde yapıyorum gerçekten girmiyo..
çok harika bişey yaaau tavsiye ederim :34:

Brek brek istanbul'dan bildiriyorum:37:

Sucuk gibi ıslanmak eksik kalır şuanki halimi ifade etmeye :37:

Uleyn İstanbul böyle mi karşılayacaktın beni :82:

Nassınız kızlar?

Geçmiş olsun canım ya, değiştirebilcen mi üstünü hemen? hasta olmayasın. İzmirde de yağmur var çok. kasvet de en fenası.

Günaydın kızlar ve yavruları
Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Geçmişi okumadan direk buraya zıpladım,çünki okumaya kalksam akşama anca yanınızda olurdum :27:

Günaydın kızlar...
canım ben hamileliğim boyunca hiç kramp yaşamadım çünkü bi televizyon programında kramp gireceğini anladığınız anda ayağınızı dümdüz uzatın parmak kısmlarından ayağınızı kendinize doğru çekin kramp girmez diye duymuştum. her seferinde yapıyorum gerçekten girmiyo..
çok harika bişey yaaau tavsiye ederim :34:

bende ayağımı düzlemeye çalışırken oluyor hep o krampp... ya onu geçtim şekerim totolarıma kramp giriyo benim yaaaaaaa.... bacağımı çok etkilemiyoooo :49:

Kızlar haftasonu Özge geldi mi? eşiyle arasını düzeltmiş mi enfeksiyonu ne haldeymiş ben çok merak ettim de onu. konuşabilen var mı aranızda?

Günaydın kızlarrrrr

ne kötü bir pazartesi dimi ya sıkıcı iç karartıcı ben oldum olası sevmem yağmuru yaaaaaaaaaaa

kızlar

hafta sonu waikiki de çok güzel hamile slopeti gördüm incecik kot kumaş ama o kadar inceki bulamadım 38 bedenini

aklım 2 gündrü o slopette baktım balka subelerine yok

Back
X