Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
herkese iii haftalar diliyorum![]()
pazar günü olmaz ama o da abatmış..allah yardımcın olsunkomşunun biri 5 gündür beynimizi yedi yemin ederim . dünde pazar olmasına rağmen matkaplar gürültüüüü....
şimdi gene başladı. ya bu işin bi zamanı saati yok mu kardeşim... gece kramptan uyuyamıyorum zaten...
offfffffffff![]()
günaydın arkadaşlar!
face e yazmıştım gerçi ama burdan da duyurayım. ben de kız anası oluyormuşum:))) bana da bir prenses geliyor.ayy ne ciciymiş kız kıyafetleri.şimdiye dek hep erkek şeylerine bakmıştım hatta çoğu şeyi erkeğe göre almıştım çünkü erkeğe benziyor demişti doktorumuz. allahım ne cici şeyler var. öğrenir öğrenmez pembiş bir battaniye, pembiş bir ayakkabı bir de kırmızı bir panço aldım:)
günaydın arkadaşlar!
face e yazmıştım gerçi ama burdan da duyurayım. ben de kız anası oluyormuşum:))) bana da bir prenses geliyor.ayy ne ciciymiş kız kıyafetleri.şimdiye dek hep erkek şeylerine bakmıştım hatta çoğu şeyi erkeğe göre almıştım çünkü erkeğe benziyor demişti doktorumuz. allahım ne cici şeyler var. öğrenir öğrenmez pembiş bir battaniye, pembiş bir ayakkabı bir de kırmızı bir panço aldım:)
günaydın kızlar
herkese iii haftalar diliyorum![]()
komşunun biri 5 gündür beynimizi yedi yemin ederim . dünde pazar olmasına rağmen matkaplar gürültüüüü....
şimdi gene başladı. ya bu işin bi zamanı saati yok mu kardeşim... gece kramptan uyuyamıyorum zaten...
offfffffffff![]()
günaydın arkadaşlar!
cnm hayırlı olsun kızın allah kucağına almayıda nasip kısmet eder inş.![]()
komşunun biri 5 gündür beynimizi yedi yemin ederim . dünde pazar olmasına rağmen matkaplar gürültüüüü....
offfffffffff![]()
Brek brek istanbul'dan bildiriyorum
Sucuk gibi ıslanmak eksik kalır şuanki halimi ifade etmeye
Uleyn İstanbul böyle mi karşılayacaktın beni :82:
Nassınız kızlar?
Günaydın kızlar...
canım ben hamileliğim boyunca hiç kramp yaşamadım çünkü bi televizyon programında kramp gireceğini anladığınız anda ayağınızı dümdüz uzatın parmak kısmlarından ayağınızı kendinize doğru çekin kramp girmez diye duymuştum. her seferinde yapıyorum gerçekten girmiyo..
çok harika bişey yaaau tavsiye ederim![]()
bende ayağımı düzlemeye çalışırken oluyor hep o krampp... ya onu geçtim şekerim totolarıma kramp giriyo benim yaaaaaaa.... bacağımı çok etkilemiyoooo![]()
Günaydın kızlarrrrr
ne kötü bir pazartesi dimi ya sıkıcı iç karartıcı ben oldum olası sevmem yağmuru yaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlarrrrr
ne kötü bir pazartesi dimi ya sıkıcı iç karartıcı ben oldum olası sevmem yağmuru yaaaaaaaaaaa