yasinede gösterdim bayıldı değiiişikmiş gerçekten dedi uzun ömürlü bişi o yüzden beğendim bndeEvet canim kuslu olan model.....
Begenmenize cok sevindim benimde cok icime sindi cunku farkli geldi...
seni görmezmiyiz melek yüzlüm bnmmmmeloşşş ve meliss fotolarınıza bayıldım hani göbüş topiğinden görmezsiniz belkim die burdan da söliyim dedimmmaşallahhhh
yok fazla şifonyer göz çıkarmaz o benim eşyalarımı da toplar zaten o yüzden uğraşmıcam boyatmakla. Beyaz bi şifonyer alırım ikeaya bakıcam orda güzel şifonyerler oluyo. Ama dolabını süslemeyi düşünüyorum yapıcam bişiler
yasinede gösterdim bayıldı değiiişikmiş gerçekten dedi uzun ömürlü bişi o yüzden beğendim bnde
seni görmezmiyiz melek yüzlüm bnmmm
ikeada 4 çekmeceli şifonyer beyaz 189 tl bizde ondan alıcaz yüksekte birazçekmeceleride yüksek yüksek aklında bulunsun
meryemcim saol güzel düşüncelrin için
Rengi beyaz ama sedefli boy attiralim dedik. Ama oyle bildigimiz parlak sedef degil cok guzel yapmislar. Etilerde ozel bebek odasi tasarlayan bir yer en mimarlik. Resim soyle ki ben sitenin linkini veriyim sagda sifonyer ve dolap soldada yatak olan halinin kosesinde kuslar olan oda. Bakalim sizde begenecek misiniz???
en mimarlk
vallah harika bayıldım bebek odasına
benimde gönlümde düz beyaz vardı hep ama erkek cocukları için düz beyaz bulamadım
güle güle kullansın kuzucuğun
bendende iyigeceler acayip bir yağmur başladı buralarda sesi bile fena dışarda olanın allahyardımcısı olsun
buarada karanlıkbir ptesiye uyanıcaz belli oldu şimdiden tüh ya
güzel annişler iyi geceler tatlu rüyalar inşallah bebişlerinizi görürsünüz rüyanızda.bizim çok uykumuz geldi.yorulduk minik erkeğimle bugün.yarın görüşmek üzereeeee:80::80::80:
hadi ufaktan kapatalım bu gece de forumuhepinize iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere..
günaydın kızlar iyi haftalar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
günaydın esracım geçmişi ben de okuyamadım oku oku bitmiyo maşallah ama öslemime çok sevindim yaaaa inş ben de güzel haberler verebilirim burdan darısı başıma
öslemimle ilgili olan kısmı görmedim hayırdır? güzel haber ne merak ettim
günaydınnnnnnnnnnnnn
amniyosentez sonucu temiz çıkmış tatlım bebişimiz sağlıklı yani
günaydın datluuummmmmmm nasılsın bakalım miniğin nasıl
dün minişi duyduk, bugün yok sıpa.... üff sevincim kursağımda kaldı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?