• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sana kacıncı haftada iken kız dedi?

16.haftaydı galiba göstermiyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi..sonra hafta içi farklı bir dr.gittim dr.değiştirdim yani evet kız dedi zaten içimden kız geçiyodu eşimde kız istiyodu zaten...tabiki erkek kız farkketmez sağlıklı sihatli doğsunda...

16.haftaydı galiba göstermiyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi..sonra hafta içi farklı bir dr.gittim dr.değiştirdim yani evet kız dedi zaten içimden kız geçiyodu eşimde kız istiyodu zaten...tabiki erkek kız farkketmez sağlıklı sihatli doğsunda...

Kesinlikle oyle.. Allah saglıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip etsin...

Internette okuyorum kız diyip erkek olan bebeklerde var. Erkek diyip kız dogan bebeklerde... Onemli olan saglıklı olmasi tabi...Tam netlesmedigi icin bekliyorum alisveris yapamadim.. 20 haftada kesin belli olur insallah..

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:3::3::3::3::3:
canım pc başından kalkmıştım kusura bakma şimdi gördü... kontrol panelinden profilimi düzenle diyorsun ordan gül yazan yerin yanında sıfırla var sıfırlayıp alta istediğini yazıyorsun sonrada kaydet diyorsun
Selam kızlar. Sitede gezinriken grodum bu topigi. Bende Eylul ayında bebegimi kucagima alacagim insallah..

hoş geldin canım aramıza günlerimiz aynı galiba

Son düzenleme:
Internette okuyorum kız diyip erkek olan bebeklerde var. Erkek diyip kız dogan bebeklerde... Onemli olan saglıklı olmasi tabi...Tam netlesmedigi icin bekliyorum alisveris yapamadim.. 20 haftada kesin belli olur insallah..

inşallah...bende ufak tefek şeyler aldım ama zor dayanıyorum...6.aydan sonra almayı düşünüyorum çoğu şeyini....

canım pşından kalkmıştım kusura bakma şimdi gördüm kontrol panelinden profilimi düzenle diyorsun ordan gül yazan yerin yanında sıfır la var sıfırlayım alta istediğini yazıyorsun sonrada kaydet diyorsun

hoş geldin canım aramıza günlerimiz aynı galiba

Hosbulduk. 27 Eylul de dogum olacak insallah.

Evet oyleymis :) benim sali gunleri baslıyor yeni haftam senin de carsamba sanırım :)

Bebegin cinsiyeti ne..

Son düzenleme:
Hosbulduk. 27 Eylul de dogum olacak insallah.

Evet oyleymis :) benim sali gunleri baslıyor yeni haftam senin de carsamba sanırım :)

Bebegin cinsiyeti ne..

benimki pazartesileri başlıyor canım senden 1 gün önde gidiyorum :9::9: 4 gün önce öğrendik cinsiyetimizi erkek dedi

benimki pazartesileri başlıyor canım senden 1 gün önde gidiyorum :9::9: 4 gün önce öğrendik cinsiyetimizi erkek dedi

Evet seninki once :) karıstırdım heheeh.. Ne gusel.. Allah saglıkla sıhatle kucagina almayi nasip etsin. Sen hangi hastaneye gidiyorsun..

Bana 12 haftalıkken kesin olmamakla erkek dedi. Dun de kız dedi.

Evet seninki once :) karıstırdım heheeh.. Ne gusel.. Allah saglıkla sıhatle kucagina almayi nasip etsin. Sen hangi hastaneye gidiyorsun..

Bana 12 haftalıkken kesin olmamakla erkek dedi. Dun de kız dedi.

bende dr a 12 haftalıkken gittiğimde sordum söylememişti bende kızıyordum içimden demekki emin olamamış söylememesi daha iyiymiş ya tam kendini alıştırıyorsun cinsiyet değişiyor.yazarsın keinleşince bize bende merak ettim acaba kızmı erkekmi.allah cümlemizin bebişini bizlere bağışlasın.ben esenlerde oturuyorum burda hayat hastanesi var oraya gidiyorum memnunum şimdilik bir sıkıntı yok

Son düzenleme:
bende dr a 12 haftalıkken gittiğimde sordum söylememişti bende kızıyordum içimden demekki emin olamamış söylememesi daha iyiymiş ya tam kendini alıştırıyorsun cinsiyet değişiyor.yazarsın keinleşince bize bende merak ettim acaba kızmı erkekmi.allah cümlemizin bebişini bizlere bağışlasın.ben eenlerde oturuyorum burda hayat hastanesi var oraya gidiyorum memnunum şimdilik bir sıkıntı yok

Ben cok israr ettim bellimi diye dr da emin olmamakla beraber yuksek oranda erkek dedi. En son dun gittim kiz dedi. O kdar erkege alistirmistim ki kendimi sasirdim. Senin dr en iyisini yapmis..Sonra kendime kizdim. Onemli olan gercekten saglikli olmasi...

Bende Haziranda almayi planliyorum.. Cok sıcaklara kalmadan..
aynen canım...bide göbiş dahada büyür:)))
İStanbuldayım... Dofum nasipse Avrupa Florance de olcak cok memnunum Sen?

bende medicanaya gittim bu sefer hastanenin ve dr.un ilgisini beğendim..eğer bi aksilik çıkmazsa orda doğum yapmayı düşünüyorum...

bende medicanaya gittim bu sefer hastanenin ve dr.un ilgisini beğendim..eğer bi aksilik çıkmazsa orda doğum yapmayı düşünüyorum...

Insallah canımm. Hayırlısı olsun... Ne koycasınız bebislerinizin ismini.. Esim ada diyor ben derin :)

Hayırlısı olsun insallah canım. Allah herkesin bebislerini saglıkla sıhatle kucaklarına almayi nasip etsin..

Ne kocaycaksiniz bebislerin ismini esim ada diyor ben derin.. DAha degismezse bakalim.

Back
X