Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy maşallahbenimkide kız:)))
Sana kacıncı haftada iken kız dedi?
16.haftaydı galiba göstermiyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi..sonra hafta içi farklı bir dr.gittim dr.değiştirdim yani evet kız dedi zaten içimden kız geçiyodu eşimde kız istiyodu zaten...tabiki erkek kız farkketmez sağlıklı sihatli doğsunda...
16.haftaydı galiba göstermiyo dedi ama büyük ihtimalle kız dedi..sonra hafta içi farklı bir dr.gittim dr.değiştirdim yani evet kız dedi zaten içimden kız geçiyodu eşimde kız istiyodu zaten...tabiki erkek kız farkketmez sağlıklı sihatli doğsunda...
canım pc başından kalkmıştım kusura bakma şimdi gördü... kontrol panelinden profilimi düzenle diyorsun ordan gül yazan yerin yanında sıfırla var sıfırlayıp alta istediğini yazıyorsun sonrada kaydet diyorsunözgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Selam kızlar. Sitede gezinriken grodum bu topigi. Bende Eylul ayında bebegimi kucagima alacagim insallah..
Internette okuyorum kız diyip erkek olan bebeklerde var. Erkek diyip kız dogan bebeklerde... Onemli olan saglıklı olmasi tabi...Tam netlesmedigi icin bekliyorum alisveris yapamadim.. 20 haftada kesin belli olur insallah..
canım pşından kalkmıştım kusura bakma şimdi gördüm kontrol panelinden profilimi düzenle diyorsun ordan gül yazan yerin yanında sıfır la var sıfırlayım alta istediğini yazıyorsun sonrada kaydet diyorsun
hoş geldin canım aramıza günlerimiz aynı galiba
inşallah...bende ufak tefek şeyler aldım ama zor dayanıyorum...6.aydan sonra almayı düşünüyorum çoğu şeyini....
Hosbulduk. 27 Eylul de dogum olacak insallah.
Evet oyleymis :) benim sali gunleri baslıyor yeni haftam senin de carsamba sanırım :)
Bebegin cinsiyeti ne..
bugün pazar ya kimsecikler yok..ist.mısın hangi hastanye gidiyosun...memnunmusun?
benimki pazartesileri başlıyor canım senden 1 gün önde gidiyorum4 gün önce öğrendik cinsiyetimizi erkek dedi
Evet seninki once :) karıstırdım heheeh.. Ne gusel.. Allah saglıkla sıhatle kucagina almayi nasip etsin. Sen hangi hastaneye gidiyorsun..
Bana 12 haftalıkken kesin olmamakla erkek dedi. Dun de kız dedi.
bende dr a 12 haftalıkken gittiğimde sordum söylememişti bende kızıyordum içimden demekki emin olamamış söylememesi daha iyiymiş ya tam kendini alıştırıyorsun cinsiyet değişiyor.yazarsın keinleşince bize bende merak ettim acaba kızmı erkekmi.allah cümlemizin bebişini bizlere bağışlasın.ben eenlerde oturuyorum burda hayat hastanesi var oraya gidiyorum memnunum şimdilik bir sıkıntı yok
aynen canım...bide göbiş dahada büyür:)))Bende Haziranda almayi planliyorum.. Cok sıcaklara kalmadan..
İStanbuldayım... Dofum nasipse Avrupa Florance de olcak cok memnunum Sen?
aynen canım...bide göbiş dahada büyür:)))
bende medicanaya gittim bu sefer hastanenin ve dr.un ilgisini beğendim..eğer bi aksilik çıkmazsa orda doğum yapmayı düşünüyorum...
aynen canım...bide göbiş dahada büyür:)))
bende medicanaya gittim bu sefer hastanenin ve dr.un ilgisini beğendim..eğer bi aksilik çıkmazsa orda doğum yapmayı düşünüyorum...
Insallah canımm. Hayırlısı olsun... Ne koycasınız bebislerinizin ismini.. Esim ada diyor ben derin :)
derin de ada da güzel ikisinide koyun:)))bizde beren diye düşündük ama henüz net bişey yok karar vermek çok zor....