2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar yorumlarınız hoşuma gitti. ben de tipik Başak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum :) bebeğimde kısmetse annesinin burcundan olacak ama doğrusu karakteri bana çekmesin :)

aysel hanım süper bi doktor bayıldııımmm :))
çok ilgili ve güler yüzlü,bizde dün eşimle bebişimizin kesesini gördük :))

çok sevindim hayırlı olsun tekrar..aysel hanım dışında 2 özel dr.a daha gittim ben meraktan hiçbiri yerini tutmadı diyebilirim kadında insana güven veren rahatlatan bişeyler var..

merhaba şuan yogun bir şekilde başak kızlarının akibetini tartışıyoruz:18:

Benim anneciğim başak burcu temizlik hatasıdır ve inanılmaz titiz. boş sabun detarjan kokulu ne varsa biriktirir onları banyoya dizer. Ama annem hep evlilik bana göre değilmiş der durur, 4 tane kızı var birde evlilik anneme göre olsaydı ne olurdu bilmiyorum artık 10 kardeş olurduk heralde

merhabalar bugun kontrolum vardı. progestana devam tansıyonum yuksek cıktı dr tuzlu yeme dedi bebege zarar verirmiş kızlar. tuza veda edelim.bi de kollarımız bacaklarımız tomurcuklanmaya baslamıs cook mutlu oldummm :)

merhabalar bugun kontrolum vardı. progestana devam tansıyonum yuksek cıktı dr tuzlu yeme dedi bebege zarar verirmiş kızlar. tuza veda edelim.bi de kollarımız bacaklarımız tomurcuklanmaya baslamıs cook mutlu oldummm :)

merhaba sizinle aynıyız bana da tuzlu ayran önerdi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…