birde çalışıyorum de tam olsun canım
hoşgeldin canımm
dün gece aklıma sabun hikayesi gelmişti bu kez epey yormuş seni çok geçmiş olsun iştahı iyidir umarım kıyamam ya nasıl olmuştur allah bilir ben iyi gibiyim çok şükür ama ara ara dişim agrıyor çok çekiyorum ogluşa tekrar geçmiş olsunsağol canım ben iyiyim ama bebek iyimi bilemiyorum çok zor günler geçiriyorum oğlumdan dolayı dün akşam parmağını gözüme soktu sonra geceye doğru bi yumruk çaktı gözüme morarmadı ama morarmaya yakın bi renk aldı küçükte olsa erkek ve güçlü ya bide üşütmüş akşam bi kustu bide gece vakti bizim yatağa yerlere kustu bi yandan onları temizle gece gece makinayı açtım onun gürültüsü sessizlikte sonra oğlanı tekrar uyutma çabası sabahta ishal olmuş altını batıra batıra bi hal oldu bende yıkamaktan taktım bebek bezini dayanamadım gelirse ona yapsın diye ne dertliymişim demi dün akşam oturdum hıçkır hıçkır ağladım ben nasıl başedicem 2taneyle diye ilk bebeği olacaklarda heyecan varken bende heyecanın yanında korku daha çok stresim daha çok çok yaramaz oğlum var ya bu bebek düşmeden durursa mucize bence
sen napıyorsun nasılsın canım
dün gece aklıma sabun hikayesi gelmişti bu kez epey yormuş seni çok geçmiş olsun iştahı iyidir umarım kıyamam ya nasıl olmuştur allah bilir ben iyi gibiyim çok şükür ama ara ara dişim agrıyor çok çekiyorum ogluşa tekrar geçmiş olsun
hoşbulduk canım
hoşgeldin kdeniz tbrk ederim allah tamamlamayı nasip etsin.
merhaba hanımlar hem yeni bir anne adayı hemde yeni bir üyeyim. dün dr a gittim ve 5-6 haftalık olduğunu söyledi. 26 eylül gibi doğum gerçekleşebilir dedi. minicik bir keseydi :) doktor topuklu ayakkabı giymememi söyledi. riskli bir durum olabilirmi. birde bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyma şansımız var
Hoşgeldin:) Son adet tarihin nedir? Ona göre 5 haftalık mı 6 haftalık mı bilirsin. 6-8 haftalarda kalp atışı duyuluyor, bizim burdaki grupta genelde 6.5-7'de duyuldu. İkinci randevu için ne zamana çağırdı doktorun?
25 şubatta kontrole gidicem 19 aralık son adetimin ilk günü. bu arada ben 14 ocakta test yaptım negatif çıktı 19 ocakta yaptığım testte pozitif çıktı
merhaba hanımlar hem yeni bir anne adayı hemde yeni bir üyeyim. dün dr a gittim ve 5-6 haftalık olduğunu söyledi. 26 eylül gibi doğum gerçekleşebilir dedi. minicik bir keseydi :) doktor topuklu ayakkabı giymememi söyledi. riskli bir durum olabilirmi. birde bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyma şansımız var
kızlar birde bulantı hissi düşük riskinin azaldığını gösteriyormuş
hoşbulduk canım hatırlamıyorum o topici paylaşım neydiki????hoşgeldin mevzey dokuz doğuranlarda beraberdik sanırım değilmi?
mevzey ilk bebeğin çok küçük değilmi canım nasıl cesraet ettin 2.ye bakıcak sana yardım edecek kişiler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?