2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bu arada benim midem çok bulanıyorşikayet etmiyorum ama kendimi kötü hissediyorum yemeklerden nefret eder oldum...sanki bugün iyice arttı

2010 eylül annesinden kocaman selamlar size..yavrularınızı sağlıkla kucaklamanız dileğiyle..çok özel bir duygu hamilelik tadını çıkarın bol bol ..sağlıklı güzel hamilelik dönemi diliyorum...

2010 eylül annesinden kocaman selamlar size..yavrularınızı sağlıkla kucaklamanız dileğiyle..çok özel bir duygu hamilelik tadını çıkarın bol bol ..sağlıklı güzel hamilelik dönemi diliyorum...

sağolasınn canımmm..inşallaahhh..senin de oğluşun hayırlı olsunn darısı başımıza:)

kızlar çok kusuyorsanız yemek yiyemiyorsanız dr söyleyin serum yazsın size seruma vitamin karıştırıyorlar...ben 1 hafta serum taktırmıştım...hiçbirşey yiyemiyordum...

Moralini bozmamaya çalış lütfen,toparlar diye düşün
Morale çok ihtiyacı var bebişinin..

Hoşgeldinnnn,açılışı sen yapıcan heralde:)

bugün biras kötüyüm cnm.. iştahsızlık baş ağrısı ve havalardan sanırım bacak kasılması var..bacaklarım fena kasılıyor.. sen nasılsın tatlım?

Senin bebişin biraz nazlı olacak canım bende de çok hafif ağrılar, zaman zaman batma ve sancı var sağlıkla gelsinler inşallah... kendine dikkat et bol bol uzan...

Senin bebişin biraz nazlı olacak canım bende de çok hafif ağrılar, zaman zaman batma ve sancı var sağlıkla gelsinler inşallah... kendine dikkat et bol bol uzan...
kuzum annemin de zor geçmiş bnm de öyle geçecek sanırımm cuma bi gelse bi görsem mercimeğimi rahatlayacağım çok bunaldım korkuyorum sürekli birşey olacak diyee.. ederiim canımm sende dikkat et

Ben de senin tarihinden 2 gün önce vajinal muayene olmuştum ama yine duyamamıştım,bazıları nazlı oluyo sanırım.

Ooo zaman benim ki de kız hem de en nazlısından ,6+1'de gittim daha kalp atışı falan yok
Bana da 7.haftada embriyo görülür,8.haftada kalp atışı dedi.Beklicem bakalım sabırla...

Hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnn,minik civcive maşallah diyorum

kuzum annemin de zor geçmiş bnm de öyle geçecek sanırımm cuma bi gelse bi görsem mercimeğimi rahatlayacağım çok bunaldım korkuyorum sürekli birşey olacak diyee.. ederiim canımm sende dikkat et

o zaman hiç canını sıkma herşey genetik zaten neredeyse...annenin öyle olduysa,sende de öyle olabilir ama bak sen gayet sağlıklısın senin bebeğinde sağlıklı olur ayrıca birşey olacak korkusu hepimizde var ben geceleri rahat uyuyamıyorum bile... annelik içgüdüsü bumudur nedir :44:? annelerimiz hep korkardı bize birşey olacak diye bizde hafife alırdık onları...şimdi bizim başımızda artık tek düşündüğüm şey bebişim...sağlıkla gelsinler inşallah

amiin canım benimm inşallah dediğin gibi anne oluyoruz ya endişelenmeye başladık şimdidenn

günaydın kızlar

bugüne mide bulantısıyla uyandım sefasını sürdüğüm günler geçti galiaba.

başağrısı da var.akşama kadar nasıl çalışacam bilemiyorum

geçer herhalde ne dersiniz.

bende aynı durumdayım aksi gibi işlerde çok yoğun..yanında tuzlu çubuk kraker varsa bi iki tane at bastırıyo bulantını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…