- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 683
evet çok güzel olurdu.hamiş hamiş hiç bir yere kıpırdayamayız.zaten hiç bir yere gidemiyoruz.annem bir yere gidemezsin diyor eşim zaten iş çıkışı gelip alıyor pazar günleri bile ev."aman aman dinlen sonra gezersin"diyenler.....
Bunalıyorum ama minoşum için katlanacağım
Evet onlar için katlanıyoruz bir çok şeye,inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelicek
selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. meyve de yiyebiliyorum.
folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. aydan sonra verecekmiş.
bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.
şu mide dönmesi bir geçse cıkarmıyorum cunku sadece bulanıyor ve yemek fikri bile cok kötü geliyor..umarım tum cekenlerin hemen geçer..
Katılıyorum bendede çok fazla bulantı yok ama ne kötü birşey olduğunu biliyorum evvelki hamişliğimden.Arkadaşlarıma bir an evvel sağlık,sıhhat diliyorum