bizimki de öyle...2 akşama bir balık alıyor kendi elleriyle yapıyor mutfağın halini sormayın....sonra da gelip karnıma konuşuyor balık yiyelim mi bıdığım...sonra kocaman bir öpücük...ben mutfağın haline ağlasam mı yoksa gülsem mi anlayamıyorum
balık çok seviyoruz.2 güne bir farklı balık alıyor.çok da güzel yapıyor.yanına yeşil salata iyice doyuruzyoruz bebeğimizi.ben aslında yiyorum herşeyden.ne bulursam.ay kıyamam yaa ne kadar güzel ama demi.... Sen balık yiyebiliyosan ne güzel ben sevmiyorum hiç yaa o yüzden cevizle arayı kapatmaya çalışıyorum . Her gün 2 tane ceviz yiyiorum oda zorla eşim tıkıyor ağzıma
bizimki de öyle...2 akşama bir balık alıyor kendi elleriyle yapıyor mutfağın halini sormayın....sonra da gelip karnıma konuşuyor balık yiyelim mi bıdığım...sonra kocaman bir öpücük...ben mutfağın haline ağlasam mı yoksa gülsem mi anlayamıyorum
aaahh aynen benim esimde böyle. çok güzel yemek yapar şimdi hep o yapıyor ama mutfagın ve yerlerin durumunu tarif bile edemiyorum yemek yapsam o kadar yorulmamHalıyı bile kaldırdım mutfaktan geçen sabah halının uzerine yumurta kırmış
balık çok seviyoruz.2 güne bir farklı balık alıyor.çok da güzel yapıyor.yanına yeşil salata iyice doyuruzyoruz bebeğimizi.ben aslında yiyorum herşeyden.ne bulursam.
dün akşam aynısı bizim evde de yaşandı mutfak darmadumann:)) bende ağlasam mı gülsem mi bilemedimm:))
Ben işte bi balık sevmiyorum o da oldum olası çocukluğumdan beri sevmem. Onun harici bulantı tiksinme olmadığı için herşeyi yiyorum. Iştahım çok açık. Cuma günü kontrolüm var tatıyoda doktorum bakalım kaç kilo aldım 15 günde 55 tim kaç çıkıcam allah bilir ahahahah
ay kiloyu hiç sorma.işyerinde ki tartıtla küstük bu aralar.göresim yok
hamilelik bitene kadar evi başımıza yıkmasalar iyidir.ay ama bi iş yapıyor kıyamam...haftada bir sen görme hayatım diyor..üstünkörü dolaba sıkıştırıyor sanki görmeyecem
Bemim de canım kavun çekiyor şimdi.mevsiminde olmadığımız için sizce ne yapmalıyımmmm
ahahahah sorma valla doktorum bana 11 kilo almamı tavsiye etti ama nerdeee bu gidişler 21 kilo alcam kesin
ahahahah sorma valla doktorum bana 11 kilo almamı tavsiye etti ama nerdeee bu gidişler 21 kilo alcam kesin
ben şuan da malumunuz yatıyorum ve birşey yapamıyorum.. Eşim sağolsun herşeyi yapıyor.. Yapıyor ama erkek sonuçta senin yaptığın gb yapabilir mi?ha bire bulaşık makinesini çalıştırdım diyor diyom ne çabuk doldu. Doldu diyor.geçen bi baktım plastik leyenler fln hepsii içinde makinanın:) bian önce ayağa kalksaam ilk işim evi temizlemek olacakkkk(
yaa aynenn şişiyorumm bende. bide hareket yok ye iç yat ne olacak böyle:) resmen kocaman göbekiim oldu bile şimdidenn
ay çok güldüm.iyi pişmiş mi bari halının üstünde.aslında iyiymiş.mutfak da neler yaptığını halıya bakarak anlayabiliyorsun.....:))))))
benim eşim de öyle...tabaklar bardakların konulacağı yerde bardaklar altta.plastikler ayrı tabii.ne bulursa içine atıyor.
aynen bende oldum olası göbek sorunu vardı hep göbüşlüydüm zayıf olmama rağmen. bak ne güzel fındığım diyorum da sen 5 aylık gibisin ama bizim bebiş daha 2 aylık bile değil deyip kızdırıyo beni yaaa[/QUO
beni de en zayıf anlarımda bile terketmedi göbüşkomm benimde öyle napalımm yaa veririz gider kilolar alalala demi kıslarr bebişler iyi olsun daa
sorma ya bide çaktırmamaya çalışıyo muzur çocuklar gibi içerde panik olmuş bi gittim sen elleme ben temizlerim diyo.yok dedim sen yumurtayı kırmışsın daha uğraşırsan omlet olucak burda ben hallederim
aynen bende oldum olası göbek sorunu vardı hep göbüşlüydüm zayıf olmama rağmen. bak ne güzel fındığım diyorum da sen 5 aylık gibisin ama bizim bebiş daha 2 aylık bile değil deyip kızdırıyo beni yaaa
bebişler gelene kadaarr evi başımıza yıkacaaklar bunlaarr:)) ama şakası bi yana çok şanslıyız çook şükür. Bir dünya erkek var umrunda bile olmuyor hiçbirşey.. Ben babamında böyle yardım ettiğini görmedşm annem hamileyken kardeşime.. şanslıyız bizz varsınn batsın her yer temizleniirr giderr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?