Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:-(((((((59:
çok güzeeeel senin bebiş ne kadarlık?
yazmayı unutmuşum değil mi :)
5+1 günlük hamileyim aslında 10 gün geriden gidiyorum yumurtam geç çatlamış ama böyle şeyler oluyormuş kesen normal dedi
şirinegzm hoşgeldin.tebrik ederim seni de.ben bugun il merkezdeydim kızlar.eski doktoruma mı devam edicem yoksa yeni bir doktora mı geçicem karar verememiştim bugun bir alternatif daha vardı ordaki doktora da gözüktm.hepsini deniyorum anlıcağınız.her doktor birbirinden farklı ve bu çok rahatsız edici.bu seferki doktor her gebelikte zorunlu 2 vajinal ultrason vardır dedi bir gebeliğin başında iki doğuma bikaç hafta kala.vajinal muayene sanıldığı gibi düşüğe neden olmaz kızlar bugun de vajnal muayene oldum tabi herşey daha netti.tam rahmin içindeydi kesemiz.doktor şimdilik normal dedi.yalnız ben gebelere düşük riskini ortadan kaldırmak için 3 günde 1 progynex iğne yaptırtıyorum kabadan dedi.diğer doktor ilişki yasak değil çok abartmamak şartıyla demişti ama bu 10-12.haftaya kadar yasak dedi.kafam iyice karıştı.eşim normal seyrine bakalım.iğneye gerek yok dedi.sanırım eski doktoruma devam edicem bilmiyorum..doktor meselesi hastane meselesi çok önemli zor karar
sol kasıgıma batar gırıyordı kramp seklınde wc ye gıttım akımtım coktu ve akıntıyla beraber resmen pespembe kan geldı ama cogalmadı bıdaha gıttım wc ye bu sefer turuncu.gecen ayda aynı seyı yasadım kan degerım cok guzel ılerlerken 95 lerden dusmeye basladı ve kımyasal gebelık yasadım.psıkolojım okadar bozuldukı yınemı aynı seylerı yasıyorum yınemı kaybedıyorum
cnmm haklısın ıkı ay ust uste boyle olması tabıkı uzuyor gecen ay esımle bırkere korunmadık drum kalıtesız olmus dedı sadece
ne kadar dedin kese boyu için 5 mm mi oluyo yazdığın rakam?
karnım ara ara çok ağrıyor sancılanıyor...geceleri uykumdan uyandırıyor...sizde de böyle oluyor mu????korkuyorum ... sanki biraz fazla şiddetli geliyor bana..çok şükür şimdilik bi lekelenme falan yok, dış gebelikten korkuyorum..şu keseyi bi görsem rahatlıycam..daha 4 +4 haftalığım...
canım ben de felaket endişeliydim.gittim rahim içinde dış gebelik değil dedi.sana da aynı şeyi diyecek içini ferah tut.aslında akıl verene bak.endişelerim hala tavan yapmış durumda.bu kadar arayıp da bulduktan sonra insan çok endişeli oluyor.
Selam kızlar moralim çok bozuk. Ali rıza beyin ölümüne ağladığım kadarıyla hiçbir dizide ağladığımı hatırlamam zaten ertesi günü hamile olduğumu öğrenmiştim. Yani duygularım yerlebir. Bunun üstüne eşimle de kavga ettik. Kızım var biliyorsunuz 4 yaşında akşama kadar zaten onunla ilgileniyorum ev işi gücü bitmiyor. Akşam eve gelir gelmez koltuğun üstünde pineklemesini çekemiyorum. Çocukla ilgilenmiyo kızım da oyun istiyo. Ben de akşam bari biraz tv izlemek istiyorum kendi halime kalmak istiyorum. Vurdumduymaz davranışları dün akşam çileden çıkardı beni kafam çok karışık şimdi iki çocuk olucak yine ilgisiz bir eş.