Kızlarrrr,
Ankara'da sabahtan beri yağan yağmur, yerini kara bıraktı:) Miniğimi öğrendiğimden beri ilk kez kar yağıyorrrrrrrrr! Tabi şimdi ne alakası var diceksiniz, hiiiiiiç sevinmek için bahane arıyorum galiba:)))))
İstanbul nasıl kızlar, kar var mı?
aranıza yeni katıldım,3 haftalık bir bebeğim varmış öğreneli 3 gün oluyor..hamile olduğum şüphesinden beri bu kadnlar kulubüne üyeyim,bir sorum olacak o bebek beklediğiniz takvimleri nsl düzenliyorsunuz?:26::26::26::26:
aranıza yeni katıldım,3 haftalık bir bebeğim varmış öğreneli 3 gün oluyor..hamile olduğum şüphesinden beri bu kadnlar kulubüne üyeyim,bir sorum olacak o bebek beklediğiniz takvimleri nsl düzenliyorsunuz?:26::26::26::26:
Hoşgeldin aramıza:) Ağustos 2011 Annelerinin ilk sayfasında ayrıntılı olarak anlatılıyormuş, ordan bakabilirsin:)
Keşke buradada yağsada bizde sevinsek :)
Valla kar yağışını özledik
hoşgeldiniz aramıza. gözünüzaydın ben de ekleyemedim takvimden
hoşgeldiniz aramıza. gözünüzaydın ben de ekleyemedim takvimden
Sana da aynı yeri öneriyorum, diğer annecikler için de kolay oluyor çizelgelerin olması. Yaptığınız yorumları, belirtileri vs. hemen alttaki çizelgeye bakarak düşünüyoruz:) Bu haftada bu da olabiliyormuş gibi kendimizce çıkarımda bulunuyoruz.
Kızlarrrr,
Ankara'da sabahtan beri yağan yağmur, yerini kara bıraktı:) Miniğimi öğrendiğimden beri ilk kez kar yağıyorrrrrrrrr! Tabi şimdi ne alakası var diceksiniz, hiiiiiiç sevinmek için bahane arıyorum galiba:)))))
İstanbul nasıl kızlar, kar var mı?
artık doğum sonrası kayınvalidemin incilerini sıralarım kızlar merak etmeyin hahaha zaten eltim hamileyken diyordu ben midem bulananlara hiç inanmıyorum yalan söylüyorlar ben 2 erkek doğurdum hiç bi tarafım yamulmadı diye:) hepimiz yalancıyız kızlar hahaha bir diğer incisi: cinsiyetini merak eden arkadaşlarına söyle ultrasona girmesin ben ermiş gibiyimdir rüyamda malum oluyor bana mesela bir gün köyde biri hamileymiş biz hamile oldugunu bile bilmiyorduk ben rüyamda doğum yaptıgını gördüm oğlu olmuş adı da mustafa can olmuş ertesi gün telefon geldi falanca doğum yapmış bebek görmeye gidelim diye bir gittik ki ne görelim oğlu olmuş adı da mustafa can puhahahaha tam bomba kahvaltıdan sonra ben etimek tatlısı, şambalı tatlısı çıkardım eline sağlık diyeceğine eltime dönüp bu etimek tatlısını bizim bilmemkimden başkası güzel yapamıo dedi halbuki etimek tatlımı herkes çok sever.eskiden laf yetiştiriodum da şimdi valla oturup dalga geçiyorum. son bombası da şuydu ben normalde öğretmenim ama görevlendrme üsulü ilçe milli eğitimdeyim bu sene bir nevi terfi oldu idarede çalışıyorum ama yıllık izin usulu neyse eşim dedi anne kış tatilimiz yok lithium iş değiştirdi ya bizimkinin cevap oğlum ben sana karı alcaksan ya öğretmen al ya evhanımı al demedim mi biz bunu aldığımızda öğretmendi şimdi çok boynun uzar karım işten gelsin de yemeklerimi önüme koysun diye ben de dedim ki valla bpek fark yok normalde de yemekleri kocam hazırlıodu dedim morssss eşim de beni öğretmen kesmio ben idareci karısı aldım dedi bir daha morsss hahahah
lotus hoşgeldin hayrlı olsun bu arada bir arkadaş 2011 eylül anneleri ne kadar kilo aldı gibi bir topik açmış haberinz olsun şekerler
lotus hoşgeldin hayrlı olsun bu arada bir arkadaş 2011 eylül anneleri ne kadar kilo aldı gibi bir topik açmış haberinz olsun şekerler
haklısın canım böle hem kolay hem gzl oluyor bulursm bnde yapıcam 2011 ağustos annelerini nsl bulucam?
Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duydum.
Rabbim yanımızda olsun
Nasıl anlatsam ki?
Yukardaki reklamın altında "Ana Sayfa" "Kadın & Çocuk Sağlığı" "Aylara Göre Genel Paylaşım" "Eylül Anneleri" "2011 Eylül Anneleri" diye bi yer var ya.
İŞte ordan Aylara göre genel paylaşımı tıkla, ordan ağustos annelerini seç ve 2011 ağustos annelerini seç. Umarım kolay bulursun...
Sen İstanbul'daydın di mi? A-a niye oraya yağmadan buraya geldi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?