2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm:((

bende progesteron kullanıyorum hatta hiç kanamam olmadıgı halde ama bugün dr agittim eve geldim kahverengiyle kırmızı arası lekeler gelmeye basladı dr u aradım agrı falan yoksa korkma dedi ama bilemiyorum.:18:

kızlarrrr cok moralim bozuk:43:subatın 2sinde kontrolüm var ama dün bi tanıdıgımın bebişinin kalbi durmus kürtjla alcaklarmıs.hatta aynı haftalardayız.bende korktum bugün dayanamadım önceden gittigim dr uma gittim bebişime bakmaya gelişimi cok güzel haftasıyla uyumlu ama kese 2hafta geriden geliyomuş.malum bebek hızla gelişimine devam ettigi için kese ona yatişemeyince suyu yetmiyomus kese dar geliyomus ve kalbi durabiliyomus.cok korkuyorum.sonra eve gelince bir 2saat sonra camasırımda hafif lekelenme vardı ve ozamandan beri az az geliyo progesteronda kullanıyorum ama neden oldu bilmiyorum dr umu aradım agrı yoksa bi sorun olmaz dedi ama bilmiyorum.hem lekelenme hem kese geriden geliyo bebişim beni bırakıcak sanırım:43::43:cok üzgünüm cok korkuyorum.Allahım bebişimi korusun annesini bırakmasın dua edin kızlar ne olur:18::18:

kızlarrrr cok moralim bozuk:43:subatın 2sinde kontrolüm var ama dün bi tanıdıgımın bebişinin kalbi durmus kürtjla alcaklarmıs.hatta aynı haftalardayız.bende korktum bugün dayanamadım önceden gittigim dr uma gittim bebişime bakmaya gelişimi cok güzel haftasıyla uyumlu ama kese 2hafta geriden geliyomuş.malum bebek hızla gelişimine devam ettigi için kese ona yatişemeyince suyu yetmiyomus kese dar geliyomus ve kalbi durabiliyomus.cok korkuyorum.sonra eve gelince bir 2saat sonra camasırımda hafif lekelenme vardı ve ozamandan beri az az geliyo progesteronda kullanıyorum ama neden oldu bilmiyorum dr umu aradım agrı yoksa bi sorun olmaz dedi ama bilmiyorum.hem lekelenme hem kese geriden geliyo bebişim beni bırakıcak sanırım:43::43:cok üzgünüm cok korkuyorum.Allahım bebişimi korusun annesini bırakmasın dua edin kızlar ne olur:18::18:

Canım hiççç moralini bozma bol bol yat ağır iş yapma...bak burda hemen hemen herkeste lekelenme oldu ve çok şükür bi sorun yok....seninde öyle ben inanıyorum...sen stres yapma...lekelenme artarsa hemen dr a git...kaç haftalıksın??üstelik sen kalp atışını duymuştun sıkıntı olmaz o yüzden....zaten bi sıkıntı olsa hiç atmazdı kalbi....o yüzden hepimiz kalp atımları için doktora gittiğimizde duyacakmıyız diye panikliyoruz yaa....sıkma canını....içine sinmiyorsa dr a git durma...:emir_bebek::emir_bebek:

ayşegülcüm maşallah size. bugün baya işler halletmişsiniz. sen kaç aylık hamilesin oğluşum diyorsun ahh bizde bi bilsek ne olacağını :1: allahım hepize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :34: bende cuma günü doktora gidicem bazı tesler istemişti çarşamba sağlık ocağında onları yaptırcam bilirsiniz rutin kan testleri bakalım nasıl çıkacak:15:
canım beni çok güldürdün ilahi biliyorum tabi oğluşumu ilk çocuğum oğlan 3yaşında onunla gittim sağlık ocağına ben 2. bebeği bekliyorum :60:

kızlar aranızda elevit kullananlar günde kaç kez alıyor benim kutuda sabah akşam 2tane yazıyor yanlışlık olmasın diye soruyorum malum kabızım zaten bide vitaminler iyice kabız yapıyor oyyy oyyy

kızlar aranızda elevit kullananlar günde kaç kez alıyor benim kutuda sabah akşam 2tane yazıyor yanlışlık olmasın diye soruyorum malum kabızım zaten bide vitaminler iyice kabız yapıyor oyyy oyyy

Ayşegülcüm bence doktorunun söylediği miktara uy. Prospektüsteki dozları kişiye göre değiştirebiliyorlar doktorlar...

Canım korkma sen tanıığının durumunu düşünme o yaşadı diye sende yaşayacak değilsin. kese sonradan gelişir hatta gelişmiş bile olabilir :) hiç canını sıkma moralinin bozuk olması bebeğini de üzer. lekelenmelere de takılma herkeste var hamileliğin ilk zamanlarında olup sonra geçiyormuş üzülme güzel şeyler düşün...biz daha kalp atışını bile duymadık henüz :58:

Ayşegülcüm bence doktorunun söylediği miktara uy. Prospektüsteki dozları kişiye göre değiştirebiliyorlar doktorlar...
canım uymasına uyuyumda herkes ne kadar kullanıyor merak ettim eczacı yanlışta yazmış olabilir ondan takıldım folik asit günde birdi bu neden 2 diye şüphelendim

ben elevit kullanmıyorum dr.vermedi.ama bencede dr.dediklerine göre hareket et:16:

günaydın kızlar bende iszleri uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı :emir_bebek: listeye ekleyemedim lütfen benide eklerseniz çok sevinirim.

kilo:65
boy :1,68
sat:23 kasım
beklenen doğum:1 eylül ( inşallah )

kılzar bendede 6 haftalıkken lekelenme oldu Allaha şükr 5 gün sürdü şimdi yok ama progestana günde 3 tane devam.

iinşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimizi:66:

Back