2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım alakası var mı bilmiyorum sizde yorum yapın lütfen . benim bi arkadaşım var karşı apartmanımızda o 5+4 ken gitti ve kalp atışlarını duydu ben 5+2yken gittim biz duyamadık 15 gün sonra duyarız dedi. arkadaşın tahmini şöyle onunki ikinci bebek ilk çocuğu da erkek diyor ki erke çocuğu daha çabuk büyüyor ve gelişiyor kesin ikinci de erkek benimki dedi. bence senin ki kız dedi. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz da benim de içimde bi fıstık varmış gibi geliyor :49:

Erkek bebeklerin daha erken geliştiğini ben de duymuştum.
Ama dediğim gibi hiçbir şey hissetmiyorum.
Artık cinsiyetler belli olunca konuşacağız,demek ki şöyle olunca şu oluyormuş diye:1:

göründü hayatım ama canım sıkıldı.ama vajinal muayne istedi ben istemedim.neden dedi ben sıcak bakmıyorum dedim.ozaman 1 hafta sonra gel ozaman bakalım dedi.

kız doğumda bakmıcak mı adam :60::60::60:
ben doktoruma çok alıştım. o çatalda muayene olurken bile sohbet edebiliyorum düşünün yaniii:nazar:

Erkek bebeklerin daha erken geliştiğini ben de duymuştum.
Ama dediğim gibi hiçbir şey hissetmiyorum.
Artık cinsiyetler belli olunca konuşacağız,demek ki şöyle olunca şu oluyormuş diye:1:

doktorlar zaten kemik yapısından anlıyorlarmış ama emin olmadan söylemiyolar tabi. bakalım bence bu sene kız senesi gibi geçen sene ne çok erkek doğdu yaw :60: kime sorsak erkekti hakkımızda hayırlısı bakalım:49:

herkese merhaba
hepinize huzurlu bi hamilelik ve kolay dogum diliyorum.
son adet tarihim 19 aralık oldugundan içinizdeki kucuk bebeklerden biriyiz
beklenen dogum 25 eylul
oglumu 41 haftalık dogurdugumu düşünürsek ekime de sarkabilir doğumumuz :)
doktorumla ilk randevum yarın
kesin bilgileri yarın alacagım inşaallah
şimdilik elimde soluk renkli idrar tahlili var :)
:49:

slm

kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?

Canım üzülme gayet doğal ve normal.
Bebeğin küçüktür biraz bekle

birde dakikada atan kalp atışından kız-erkek anlaşılabiliyomuş ama hiçbir doktor bunu denemez. başına birikir insanlar düşünsenize...benim dr.um 12. haftada söyler cinsiyetini....

kızlar bişey sorucam bnm son adet tarihim 11 aralık ama kan testinde 2 haftalık çıktı bebeğim neye göre hesaplayacağız son adetime göre mi? bu çizelgede öle çıktı da:1::1:

herkese merhaba
beklenen dogum 25 eylul

hoşgeldin canım oyyy yerim o küçüğü ben :49: allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ah o soluk renkli testler yok muuu ilk heyecan diye buna derim :34:

herkese merhaba
beklenen dogum 25 eylul

Hoşgeldin aramıza
Sağlıklı bir gebelik dilerim :nazar:
İhtiyaç duyduğun her konuda fikir alabilirsin.

kızlar bişey sorucam bnm son adet tarihim 11 aralık ama kan testinde 2 haftalık çıktı bebeğim neye göre hesaplayacağız son adetime göre mi? bu çizelgede öle çıktı da:1::1:

canım bunu yapan bazı testler var sitelerde. kaç haftalık hamileyim diye arattır sonuca ulaşırsın ;)

birde dakikada atan kalp atışından kız-erkek anlaşılabiliyomuş ama hiçbir doktor bunu denemez. başına birikir insanlar düşünsenize...benim dr.um 12. haftada söyler cinsiyetini....

Aynen canım dün doktordaydım ve kızım hemen cinsiyetini sordu :52:
Doktorumuzda 12.haftada % 75
16.haftada ise %100 öğrenebiliriz dedi

slm

kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?

hiç endişelenmeyin.kaygılandıkça sonu gelmiyor çünkü. umarım haaftasonu görürsünüz

herkese merhaba
beklenen dogum 25 eylul

amin.umarım güzel haberler alırsınız

Back